2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar, ben dün gece yatarken yatakta karnımda alt bölümde kelebek kanat cirpsmasi gibi bir şeyler hissettim.titreşim gibi. Sola döndüm devam etti 1 dakika falan sürdü. Sonra rüyamda saçma sapan salakca şeyler gördüm. Canım sıkıldı aklıma getirmemeye getiriyorum ama kötüyede yormak istemedim. Şimdi düşündükçe aklıma geliyor. Neydi o hareket karnımdaki acaba?

Pazartesi gidicem inşallah ama büyük ihtimal söylemicek bende sendenim bir ay kesin beklerim
Malesef canım tahmin ediyordum ama şubat sonu baya var Nasıl geçecek bilmiyorum çok meraktayım rüyamda hep erkek bebek Görüyorum eşime benziyor

Arkadaslar hayirli aksamlar benim bugun kontrolum vardi 12 hafta 2gunluk usgde hersey iyi ikili test icin kan verdim 2hafta sonra cikcak insallah iyi cikar cinaiyet icin hic yorum yapmadi
İki hafta uzun değil mi özelDe mi yaptırdın canim , birde her yer de genel olarak oyle uzun mu çıkıyordu? Hayırlı olsun bu Arada insallah güzel
Sonuçlar alirisn

İki hafta uzun değil mi özelDe mi yaptırdın canim , birde her yer de genel olarak oyle uzun mu çıkıyordu? Hayırlı olsun bu Arada insallah güzel
Sonuçlar alirisn
Tesekurler canim insallah devlette yaptim bizim bura hep boyle kendi imkanlari olmadigindan buyuk sehirlere gonderiyorlar

Canım bulantın hafiflemedi mi biraz

Merhaba kızlar umarım sızler ve bebişleriniz iyidir bugün 4+5 kesemiz göründü dr uyumlu dedi rahim duvarı kalın dedi çok şükür sizlerle paylaşmak istedim:))
Çok sevindimmmm hayırlısıyla önce bebişinin kalp atışını sonra ellerini kollarını yüzünü görmeyi sonra da sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Ben de iki ayrı noktada aynı tarz hareketlenmeler hissediyorum sanki bebeklerim gşbi geliyor bana bilim ne kadar hissedemezsin dese de bana hissetmeye başladım gibi geliyor
Değilse de önemli değil ki önemli olan benim hissetmem ve düşüncelerim ister gaz olsun ister kas seğirmesi

Canım bazen bende de oluyor sıkıntı etme onu sen

Banada öyle dediler. Aman kötü bişi olmasında ne olursa olsun sağlıkla sıhhatlé kucağımiza alalım inşallah canim

Canım bulantın hafiflemedi mi biraz
Maalesef canım hafiflemediği gibi arttı da,inan bikaç hafta öncesini arar oldum.ne yesem midem bulanıyo,ve mide ağrısıda başladı..ağlamaktan gözlerimin altı morardı,hiç bişey yemek istemiyorum aç kalınca iyice kötü oluyo ne yapıcam artık bende bilmiyorum bebeğimi besleyemicem diye çok tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…