2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah Allah sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin hepimize. bende 35 yaşındayım ikinci Gebeliğim

Merhaba canim oncelikle gecmis olsun benimde o haftalarda asiri bas agrim oldu minoset rahatlatti sukur ama damarlar genislediginden oluyomus insallah tez zmaanda gecer

Bugün o baş ağrısı yüznden hastanelik oldum canım bu haftalarda oluyormuş benim 2 günde 1 yada hafta 2 kere oluyor malesef
Ayy Allah razı olsun kızlar içimi rahatlattınız, ir ben mi böyleyim, bişey mi var diye düşünmekten iyice beter oldum 3 gündür bende hastanelik oldum parol dan başka kullanma dedi, parol’u yapan da sağolsun boşuna yapmış hiç mi etki etmez.

Bense iğne kullanıyorum benimde bıraktırack ama korkuyorum birakmayada
Korkma canim Allahin izniyle bir sey olmaz dr na guven bende oglumda hem igne hem asprin kullandim 12.hafta itibariyle igneyi kesti ama ben o zaman cok tedirgin oldum cok sukur hersey yolunda gitti hareketleri tam anlamiyla hissetmeye baslayincada asprini kesti

Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas, 1 fatiha , 1 bakara,100 rabbi hebli minessalihin, 100 Suphanallah, 100 elhamdülillah, 100 Allahü Ekber, 100 el şafi, 100 el mubdiu.Hasta olanlara şifa,dertlilere deva,borçlulara eda,evlat sahibi olmak isteyenlere hayirli evlat,hamile olanlara sag salim kucaklarına almaları bilmedigim kimin her ne dileği varsa.Kabulu için Amin yazip uzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah ❤

Hissediyorsun bencede canim bende oglumda senin haftalarinda ayni hissi yasiyordum :) balik yuzuyor sanki:)

Ayy canimmm canimm Allah kabul etsin insallah Amin canimm benim bi arkadasimin tup bebek sonucu bugun aciklanacak onun icinde olsun insallah bu dualar sureler.. Ne kadar güzel bir sey yapiyorsun keske vakit bulup bizde okuyabilsek.. Insan okumayinca eksik hissediyor kendini

Çok teşekkür ederim bitanem rabbim onunda gönlündekini versin onada hediye olsun inşallah valla ben mide bulantısı var çok zorlanıyorum ama yinede gerçekten okumaynca eksik hissediyorum kendimi.Sanki herkezin bnm durma ihtiyacı varmış gibi hissediyorum duanın gücüne çok inanıyorum cnku

Ay canim Allah razi olsun soyledim simdi nasil sevinecek yazdığımı okuyunca. Allah kabul etsin insallah canim cok guzel bir sey yapiyorsun gercekten.. Insallah sana da sifa olur bulantilarin azalir..
Ogluma hamileyken bende okumaya calisiyordum ama simdi nerdeee insallah ilerleyen zamanlarda firsat olur okurum

dün akşam gittim canım 2 şişe serum verildi
içine de zofer konuldu sanırım öyle konusuyolardı
ama bence etkı etmedı
eve geldıgımde asırı bas dönmem vardı, direk uyudum
suan yıne ısyerındeyım agzımla sakızla takılıyorum
12. haftada bitecek ılac vermek istemıyorum dıyo
bence 12 de bıtmeyecek ama doktor vermeden de ılac kullanmak ıstemıyorum
bakalım artık

hayırlı ugurlu olsun canım:)

Canim cok gecmis olsun insallah bi an once gecer bulantilarin is yerinde idare edebiliyor musun cok zordur eminim

Amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…