2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım,bende 12 hafta bittiğinde başladım ilaca ama dediğin gibi etkisini göremedim..şimdi ilaçsız dayanmaya çalışıyorum..kötü düşünme yinede 12 bitince geçecek de,bende şimdi 16 bitince geçecek diyorum kendi kendime :)

Bilmiyorum ki değişik bir hareketlwnmeydi. Hızlı hızlı pit pit pit :)
Gebelik var mı ? Varsa ve 3 ayın üstündeyse hissedilebiliyor arada hareketleri
Gebelik yoksa veya yeni hamileysen bağırsak hareketi de olabilir seğirme dedikleri şey de benimde hamile kaldığım ilk aylar bhsettiğin şekilde olurdu.
Şimdi minik minik bebişin hareketlerini hissediyorum

14 haftalık hamileyim canım. Erken dönemlerde hissedilmez deniliyor o yüzden arada kaldım. Ama birdaha olmadı aynı şeyden. O gece kötü rüyalar görünce korktum evham yaptım. Kötü bir şey olmasinda ne olursa olsun

Çok geçmiş olsun canım inşallah bi an önce geçer

Benim 3. Koca bebeğim eşim olduğu için 3 erkek sonrası düşünür müyüm bilmiyorum
Benim de senden çok farksız değil emin ol :) Geçen anneannesinde kaldı oğlum 4 yaşında,babası diyorki bizi sormamış mı aramamış mı hayır diyorum bak görüyor musun bunlar18-20 yaşlarda bizi bırakıp bırakıp çıkarlar biz seninle böyle oturup kalcaz diyo kız olsaydı dizmizin dibinde otururdu şimdi hak verdin mi diyorum haklısın diyor,ısrarla ikinciyide erkek istedi eşim hep

Bende pihtilasma vardi canim 2 kaybim oldu oglumdan once.dr un sana durumu anlatir mutlaka insallah hic bir sıkıntıda yaşamazsın gonlunu ferah tut.

Ay canim amin amin inşallah 2.denemesi bu insallah tutar haber bekliyorum ondan nasil kipir kipir icim

Günaydın kızlar
Bulantılardan baya bi yazamadım arada bakıp kaçtım,10+3 olduk haftaya kontrolümüz var umarım benim minişlerin cinsiyetini söyler doktorumuz 12 haftanın içinde olucam yinede % oranmı veriyor doktorlar cinsiyet için ??

Geçmiş olsun bebeğe zararı olmayan antibiyotikden vermiştir,bir an önce geçer inşallah.

Evet canım zararsız bi antibiotik augmentin bid 1000 mg doktorumada bu konuda çok guveniorum . Zaten enfeksiyonun vücutta kalması daha tehlikeliymis gebelikté. 5gun sonra çağırdı kontrole inş enfeksiyon geçmiş olur

Amin Allah kabul etsin

Benim ki de oğlumuza arkadaş olur diye erkek istemişti öğrenince de çok sevindi. Bundan sonrası istediğin kadar kız olsun diyor olana kadar kaç tane doğuracaksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…