2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geldim canım türkiyedeyim hastalıktan yeni kurtuldum bende çok sinirliyim bu aralar bu hormonlar heralde ne zaman düzelecek bilmiyorum

Dun esim grip oldu gece ayri yattik bana bulasmasin diye ama bugun bende de vucut kirginligi bas agrisi basladi nasil sinirliyim suan adama anlatamam hemen ihlamur tarhana corbasi falan yapip onlem aliyorum ama insallah ilerlemez

Selam kızlar
Bebişim çok hareket etmedi tam göremedik diyen hamişlerrr
Belki biliyorsunuzdur da ben yine hatırlatayım dedim benim çok işime yaradı
Doktorun yanına girmeden 30 dk önce filan bir çikolata yedim 10+6 da nasıl zıplıyorlardı anlatamam maşallah kuzularımızaaa

Benim ki de oğlumuza arkadaş olur diye erkek istemişti öğrenince de çok sevindi. Bundan sonrası istediğin kadar kız olsun diyor olana kadar kaç tane doğuracaksam
Benim eşimde aynı sebeple erkek istiyordu ikinciyi, demek mantık hep aynı bana da güzel gelmişti gerçi ama kız olacak sanırım bizim ikinci. Başka da mümkün değil zaten, bana yeterler

Kizlar bugun yemekte misafirlerim vardi epey yoruldum tum gun ayaktaydimm..kasiklarim batıyor surekli idrarim var gibi baskı var normal midir acaba ya? Epey rahatsiz ediyor

Iyi aksamlar kizlar ay ben çok yoruluyorum 10 aylik kizim var aksama kadar ev isi bebek ölüyorum buraua bile giremiyorum

Geldim canım türkiyedeyim hastalıktan yeni kurtuldum bende çok sinirliyim bu aralar bu hormonlar heralde ne zaman düzelecek bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım hava değişimi seni hasta etmiş. Sinir oluyor malesef karşımızdakileri kırabiliyoruz, anlamaları gerçekten çok önemli. Bende öyleyim sonradan çok üzülüyorum

Aynen cnm bnde çikolata yiyip girdm. Hareketlwrini gordum çok şükür

Kizlar bugun yemekte misafirlerim vardi epey yoruldum tum gun ayaktaydimm..kasiklarim batıyor surekli idrarim var gibi baskı var normal midir acaba ya? Epey rahatsiz ediyor

Canim cok ayakta durup yorulunca öyle batmalar yada hafif kasik ağrıları olabiliyor hemen ayaklarini uzatıp yatar pozisyona gectigindé azalıyor bende genelde boyle oluyor.

O değilde birkaç doktor tatlının ve paketli gıdaların hiperaktiviteye yol açtığını söylüyorlardı . Anne karnında böylelerse doğru herhalde bu

Merhaba kızlar bende uzun zamandır bakamıyorum işten gelince yemek yiyip biraz kızımla oynayıp sızıyorum çok uyuyorum çocuğuma bile yeterince vakit ayıramıyorum bu uykular 9 ay sürermi acaba . testleriniz iyidir inşallah hepinizin henüz cinsiyetide göremedik biz hayırlısı sağlıklı olsunlarda. İlaç olarak folik dışında birşeye başladınızmı

Benim doktorum folik asiti kesti Demir ilaçı ve kan ilaçı verdi canım

Geçmiş olsun dün bende gittm acile serum verildi içine zofer isimli bi ilaç kondu bendede idrar yolu enfeksiyonu ve kum çıktı antibiyotik başladk .dr idrar yolu enf.bulantıları arttryo ddi

Çok geçmiş olsun

Bende fazla ayakta kalınca öyle oluyorum. Avm ye gittim donus yolunda çok yoruldum eve gelince attım kendimi koltuğa 10 dakika sonra geçti. Rahim kasıliyor heralde. Fazla hareket edince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…