2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana demir vermedi acaba kansizlik oluncAmi veriliyor gerçi elevitin içinde de demir var belki osebeptendir ama salı günü gidicem sorarim

Merhaba güzel anneler.
Ben 1 haftadır cok halsızım kolumu kaldıracak halım olmuyor hep uyumak isdiyorum.
Halsızlıye ne iyi gelir yardım edersenız sevinirim

Hoş geldin canım evine kavuşmuş oldun şimdi bana kızacaksınız ama bende özledim evimi eşimi:)
Hoşbuldum canım. Valla biz ailecek gittiğimiz için özlemiyordum ev falan ne yalan söyleyim. Benim için kıymetli kim varsa yanımdaydı.
Kızlar bu arada Baküde muayene oldum ya, bebeğin 4 farklı fotoğrafını, bir sayfa dolusu rahim ve bebekle ilgili rapor verdiler. Rahim kalınlığı, amniyotik sıvı miktarı ve s. Yazılan. Bebekle ilgili kısımda bebeğin cinsiyetini de raporda yazmışlar oğlan diye. Kesin oğlanmı diye sordum, kızım biz senin eline senet veriyoruz orda yazılanlara mesuliyet taşıyoruz dedi usm doktoru. Bana ordakı cihazlar daha detaylı gibi geldi

Uyu canım . Ben de diyordum herkes ilk trimestrde uyuyor bana uyku ikincide geliyor, yalnız değilmişim
Uyuyorum da 8 aylık kızım var onunla iygilenmem gerek cok zor oluyor doğru düzgün iş güc de yapamıyorum, bide sizde de öyle oluyormu bilmiyorum sol bacağım aşırı ağrıyor yürüyemiyorum bile hele ağır kaldırınca ayakda duramıyorum.

Selam kızlar uzun zamandır kaydolmak için uğraştım sonunda başardım :) yorumlarınızı hep takip ediyordum ama malesef yazamıyordum, şimdi üye olmayı başarmışken yazayım dedim. Bende ağustos annesiyim. Allah hepimizin yavrularını sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Çok güzel detaylı herşeyi yazmışlar hayırlı olsun erkek bebekler ne kadar çok oldu isim düşünmeye başlamak lazım :)

Hoş geldin canım aramıza

Hafif enfeksiyon var ddi o yüzden şart mıydı diye düşünüyorm ama doktora güvenmek gerek tabi bi kaç gün kullanırm bırakrm zaten ilaç içtikten bi süre sonra istifra ediyorm faydası oluyo mudur bilmiyorm

Meraba herkese bende bir haftadır tek göğsümde çok şiddetli ağrı oluyor normal hassasiyet ağrısı değil farklı bi ağrı aranızda bu şikayeti yaşayan varmi?

Kızlar çok iştahım açıldı ağzım hiç boş durmuyor ama yiyip yiyip şişiyorum midem nasıl da şişiyor rahatsız ediyor sanırım doğuma kadar böyle gidicem ben

En son 6+5te kalp atışını gördüm trde bebeğin. Sonra ydısına evime döndüm. Zaten gebeliğin başında çok çok az bi belirtim vardı, ara kasık ağrısından başka birşeyim yoktu. Evime döndükten sonra o da kalmadı. 10+0 bugün. Daha usgye 2 hafta var. İlk 6 haftada 3 kilo almıştım, evime döndüğümden beri onları da vermişim. Hiç hamile değil gibiyim. Ne kasığımda birşey hissediyorum, ne mide bulantısı, ne tiksinme, hiçbir şey yok. Kanamam falan olmadı ama rahmin olduğu yerde bir şişlik vardı o indi sanki...

Burdan sizleri takip ediyorum maşallah kalp atışı duyan herkesin hamileliği sağlıklı devam etti. Darısı başıma diyeyim ama ben artık kafayı yemek üzereyim... Allah herkese ve bebeklerine sağlık versin.

Canim eger antibiyotik kullaniyorsan sakin ama sakin bur kac gun kullanip birakma. Basit mikropu guclendirirsin daha kuvvetli bir sekilde ortaya cikar ve bu sefer daha guclu antibiyotik vermek zorunda kalirlar sana. Doktor ne dediyse kac gun dediyse kac tane dediyse saatine bile dikkat ederek alman gerekiyor. Antibiyotik bu sakaya gelmez.
Bak sana kendimden ornek vereyim. 14 yil once yeni evliyim idrar yolu enfeksiyonu kaptim. Biz esimle doktora gittik antibiyotik baslandi. Kv burnunu sokmasa olur mu olmaz. Yok kime gittiniz bizim falanca tanidik doktor var illa ona gidin dedi. 3 gun antibiyotik almisiydim sozunu dinledik gittik. Gerizekali doktor bana sadece tahlil yapti tertemiz dedi ve antibiyotigi birak dedi. Ben de cahilim o zaman boyle imkanlar yok arastirip okuyup ogrenmiyoruz. Doktor dedik guvendik ilaclari biraktik. Sonuc o mikrop hala benle yasiyor. Sonrasinda cok perisan oldum her doktor farkli antibiyotik verdi ama artik guclenmisti ve yetmiyormus gibi her antibiyotigi tanir hale gelmisti. En son gittigim doktor dedi ki ne yapmislar sana!! Kultur yapti bana bu herkesin mesanesinde olan bir bakteri zayif aninda ortaya cikmis bunu nasil bu hale getirmisler dedi. Asla ilac almiyorsun bol su ic mesaneyi asidik tut mumkunse limonlu su ic dedi. Simdi ne zaman bagisikligim zayiflasa ortaya cikar... tum bunlar antibiyotigi tam kullanmadigim icin oldu. Benden soylemesi

Canım kendini strese sokma bende öyleydim kalp atışını duymak bile rahatlatmamıştı ama 12. Haftada usg ye gittiğimde bebeğimin hareketleriyle birden karşılaşınca ağladım ve şükrettim bebeğim okadar güçlü tutunmuşki bana onu izledim ve mutlu oldum. İnşallah sende benim gibi hem hareketlerini hemde cinsiyetini birarada öğrenirsin. Hepimize sağlıklı bebişler

Canım böyle düşünüp kurma kendini bende 7.haftada gittim daha saliya gidicem pek bi belirtim benimde yok dr 5 hafta koydu araya bende çatlamak üzereyim ama bir sıkıntı olsa kanama sancı vs olurdu herhalde gidince göreceksin kocaman bir bebek olduğunu

U Umutmelegim
Bebeğin hala orda ve canlı olduğunu hissetsem veya usgye girip kalp atışını dinleme şansım olsa gerçekten mükemmel bir hamilelik geçiriyor olurdum. Keşke devam eden şikayetlerim olsaydı da bana bebeğin yaşadığını hissettirseydi. Umarım senin şikayetlerin azalır, ne diyeyim.

Son düzenleme:
ONTK sağol canım, inşallah 2 hafta kafayı yemeden dayanabilirim de güzel haberleri alırım, Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versin

Minik kuzular Allah razı olsun canım, inşallah öyle olur, Allah bize sabır versin

Hoşbulduk teşekkürler canım. Hemen hemen herkes cinsiyeti öğrenmiş galiba. Benimde 12. Haftada yüzde 80 erkek dendi. Erkek bebekler çoğunlukta bu sene
Evet canım banada erkek dediler 12 haftada büyük ihtimalle erkeğe benziyor dediler bu geçen hafta sonu başka bir dktrda kesin erkek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…