2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun dün bende gittm acile serum verildi içine zofer isimli bi ilaç kondu bendede idrar yolu enfeksiyonu ve kum çıktı antibiyotik başladk .dr idrar yolu enf.bulantıları arttryo ddi

Sanada geçmiş olsun canm inş sende atlatirsin benim bulantim olmuodu idrarda yanma falanda yoktu ama enfeksiyon bayagi yüksek çıktı

Merhaba canim. Hem cocuk hem is allah kolaylik versin sana. Benim oglum var ama buyuk. Isim idari amirim anlayisli oldugu icin ona haber verip gitmeyebiliyorum. Bu acidan rahatim ama enteresan bir sekilde azalir diye bekledigim belirtiler ben de hic azalmadi hatta 13 ve 14 de artti. Uyku ozellikle sende de varmis. Ben de hic yataktan cikamiyorum. Testler temiz cikti cok sukur. Cinsiyet tahmini var ama netlesmesi icin beklemedeyiz. Ilac olarak folik asit biraktik ben omega 3 lu bir takviye alıyorum duosvit diye bir de demir aliyorum

Selam kizlar bi haftadır gecmeyen burun tikanikligina önerisi olan varmı ? tuzlu su ypiorum buhar tutuyorum ama ne koku alıyorum ne tat valla bu hastalık beni tuketti

Sanada geçmiş olsun canm inş sende atlatirsin benim bulantim olmuodu idrarda yanma falanda yoktu ama enfeksiyon bayagi yüksek çıktı
Bu haftanin olayi enfeksiyon mu acaba. Benim de sol.yanim cok agriyordu. Tahlil verdim ultrason cekildi. Enfeksiyona az dedi. 3-4 lokosit cikmis. Ama kum dokuyorum ben de. 3 gundur sancim coktu bugun biraz azaldi. Ilac vermedi bana. Bol su hatta limonata ic dedi. Bu arada dun farkli bir kadim doguma gorundum %80 kiz dedi. Dun aksam netten 500 tl lik alisveris yapacaktim ki kart numarasini girmeden zor ciktim. Belli olmaz degisirse hepsi elimde patlar diye. Dun ultrasonda 14+1 dik. 14. Haftada kiz cikan degisir mi acaba

Günaydın güzel anneler Bazı arkadaşlarımda uyku varmış çok ne güzel bende uykuya düşkün olmama rağmen uyuyamıyorum ilk zamanlar heyecanlandır diye düşünüyordum ama yok yani geçmedi gece yatamıyorum sabahda erkenden biri beni kaldırıyormuş gibi kalkıyorum fasulyem demekki:) Bide çok sinirliyim diyorum bu sinirle nasıl bebeğe bakıcam

Geçmiş olsun canım dediğin gibi herkesde bi enfeksiyon durumu var senin düşük çıktığı için ilaç baslamamis bnde hem grip hem idrar enfeksiyon vardı mcbur antibiotik verdi çocuk için enfeksiyon çok zararliymis erken doğuma sebep olurmuş önlem alınmassa. 14. Hafta tahmin icin iyi bir hafta canım ama kız denilen bebeklerde saklama olabilecegi için 16.haftayı bekle alışveriş ıcin. :) Ama pozisyonu açıksa doktor görmüştür heraldi gönlüne göre olsun :)

çabuk atlatırz inşallah antibiyotik kullanmak pek içime sinmiyo

İnş canım. Benimde ilk ıcime sinmiodu ama bana augmentin bid 1000 mg verdi gebelikte en güvenilir iki ilaçtan biri ayrıca doktorum enfeksiyonun gebelikte tehlikelerinı soyleyince çok rahat kullanmaya başladım. Enfeksiyon bebek için çok daha tehlikeli böyle düşün ve doktoruna güven.

Gunaydin kizlar epey sayfa olmus okuyamadim benim de uykum cok cinsiyet merakim had safhada
Hasta olanlara gecmis olsun ben de hala iyilesemedim degisik ruh hallerindeyim

Kizlar benim doktorum 13. Hafta da elevit başlattı bazı arkadaşlar ekstra demir ilacı kullandıklarını yazmış elevit arti démir ilacimi kullaniyorsunuz?

Kizlar benim doktorum 13. Hafta da elevit başlattı bazı arkadaşlar ekstra demir ilacı kullandıklarını yazmış elevit arti démir ilacimi kullaniyorsunuz?
Vitamin arti demir kullaniyorum. Benim doktorum omega 3 lu bir ilac duosvit verdi. Bir de burda okuduklarimdan bildigim kadari ile elevitde domuz jelatini var. Ilacin kapsul kisminda kullanmislar. Internette de arastirdim firma bunu kabul etmis. Herkes elevite muadil decavit kullaniyor. Decavit ve elevitte omega 3 yok. Istersen omega 3 icin solgar var. Ama gramini ve icerigini doktoruna danisip kullan derim.

Gecer canim gecer bebis dogsun sinir falan kalmaz pamuk gibi olursun :)

Merhaba annişler, çok sayfa birikmiş okuyamadım, umarım iyisiniz. Ben de dün annemin babamın kucağından geri geldim bursaya. Hava değişikliği iyi geldi bana, daha iyi hissediyorum şimdi.

Elevit, demir, bir de d vitamini verdi. Eleviti 2 günde 1, demir ilacını da haftada 5 kez kullan dedi. D vitamini de günde 10 damla. Ama eleviti ve demir ilacını o kadar kullanmıycam ben, ilkinde de dediği kadar içmemiştim, haftada 2 şer kapsül almıştım, yine öyle yapıcam. Zaten yeterince iştahım açılıyor, daha şimdiden kilo almaya başladım. Onlar daha da açıyor iştahımı

Merhaba annişler, çok sayfa birikmiş okuyamadım, umarım iyisiniz. Ben de dün annemin babamın kucağından geri geldim bursaya. Hava değişikliği iyi geldi bana, daha iyi hissediyorum şimdi.
Hoş geldin canım evine kavuşmuş oldun şimdi bana kızacaksınız ama bende özledim evimi eşimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…