2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Secondlife, ingiltere, 25.10.2017. ........ 2 normal dogum

Bilmiyorum ki canim uc dort haftada birde ultrasona giriyorum aslinda.. emin olmak icin sanirim okadar gec.. Ben her gittigimde sansimi deneyecem ama buyuk ihtimal yorum yapmaz
Aman hareketlerini görüyosan sağlıklıysa sorun yok canım başka doktora git çaktırmadan :))

Doktora gittim bir usg ye sokmadi ne inat adam yahu :))) neyse zaten pazartesi egitim aradtirma hast gidecegim insallah sorun olmazda perinatologa yonlendirirler

ONTK Zürich 34 03.11.2017 Erkek ilk çocuk

Doktora gittim bir usg ye sokmadi ne inat adam yahu :))) neyse zaten pazartesi egitim aradtirma hast gidecegim insallah sorun olmazda perinatologa yonlendirirler
Niye gittin canım ama iyi yapmış sakıncalı fazlası

Kız ben seni yakalamaya çalışırken sen doktoramı gittin geldin :))

EGEPAM ELAZIĞ 35 30.10.2017 KIZ 2 NORMAL DOGUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…