2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bursalılar güncel doğum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı
bende bu aydan sonra gidicem bursaya ama çok geç olmadan dr seçimi yapmam gerekiyor
Canım ben pembemavi hastanesine gidiyorum. Doktorum Nedret Kolsal Muayene 200 Doğum 5000 lira. Daha önce Esentepe hastanesine gitmiştim doktor Emre uysal Hatta internet sitesi var. O da iyi bir doktor muayene 90 ama Doğum ücretini bilmiyorum

emre uysalı bende merak ediyorum ilk ona gidicem hatta
doğum için de 2500 demişlerdi D _Depply_ de aynısını yazmış sezeryan normal fark etmiyormuş
pembemavi daha pahalı demişlerdi demek ki kulaktan dolma bilgilere inanmamak lazım

ben ayrıntılı yaptırmayı şimdilik düşünmüyorum ama haftaya randevum var bakayım dr ne diyecek
ikili istemiyorum dedim karar senin dedi bunda da aynısını söyler sanırım

medicabil nilüferde mi duruyor oktay bey oradaki odalar da çok güzeldi
fiyatları da iyiymiş
çok fazla giden var inegölden oktay beye ve çoğu çok memnun normal doğumu da desteklediğini söylüyorlar

medicana bana muayene 125 demişti ilk açıldığında zam mı yaptı acaba
medicalparkta normal 3500-sezeryan 4000 dediler tabii telefnda bilgi vermiyorlar kulaktan duyma bir bilgi

jimer de 5000 tlymiş
muayene 120 aynı ay içinde 2. muayene için para almıyormuş

hadi kizlar
1 NESRİNAY BURSA 31 02.11.2017 ERKEK 2 SEZERYAN
2 TZADİKEL İSTANBUL 31 04.11.2017 ERKEK 2 SEZERYAN
3 TABLO İSTANBUL 30 12.11.2017 ERKEK 2
4 GMZHRN KAHRAMANMARAŞ 24 12.11.2017 KIZ 1 NORMAL DOĞUM
5 TUBASUDE İSTANBUL 38 24.11.2017 4 SEZERYAN

Basbelasiyim malatya 14.11.2017 erkek 1 sezeryan

Yazmak istiyorum da yazamıyorum cinsiyetimiz belli değil kiii

Oktay bey bu koruparka giderken solda olan hastane nilüfer de oluyor sanırım. Emre beye iyi mi dediler ben hiç duymamiştım kendisini. Arastırayım onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…