2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu çok mu şeker bana mı öyle geliyor Panço'da 38 tl 6-9 ay mevcut. Tam bizim bebişler için kış zamanı oluyor. Kız analarına duyurulur

Eklentiler

• SmartSelectImage_2018-02-16-21-13-01.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 104
interiorarchitect kuzu nerelerdesin sesin çıkmıyor? Yoktur inşaallah bir problem?
Canimm teşekkür ederim sordugun icin griptim canim ogluma da bulasti ama o bronsit oldu onunla uğraşıyorum az once abimlerle annemler geldi bugun hem doktora gittik oglum icin hem temizlik yaptim hem yemek hazırlığı camasir hepsi bir arada derken su an fenayim :) çaktırmıyorum burdakilere :)

Nolur tekrar yaz canım . Kızlar kusura bakmayın dünden bu yana ancak bu kadar yetıştırebıldım
Onemli degil canimm adana 25 yas 2.cocuk ilki sezeryan ama bu normal olcak nasipse normal yazip parantez içinde ssvd yazarsan yanina en azindan bu konu hakkinda bilgi almak isteyenlere yardimci olabilirim. Hr bi de minnosumuz kiz olacak

Kizlar Dr.tahmin vermedi basasagi duruyor dedi sizce ne :)

Eklentiler

• IMG-20180215-WA0004.webp
    25 KB · Görüntüleme: 100

Yaaa çok geçmiş olsun bol bol sıvı tuket Rabbim acil şifalar versin sana da oğluşuna da inşaallah. Bir an önce geri dön özletme

Geçmiş olsun canım bol sıvı ve meyve tüket ve dinlen lütfen kendini yorma.

Canım seni merak ettim ne oldu çıktı mı sonuçların?
Merhaba çıktı sonuçlarım. Sen başta olmak üzere bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Sağlıklı bir hamilelik dilerim. Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. Benim sonuçlar kötü çıktı. Doğduğu taktirde herşeye hazırlıklı olmam söylendi. Aranızdan ayrılıyorum herkese tekrar teşekkür ederim ..

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum bu durumda ne söylenir nasıl teselli edilir bilmiyorum umarım aldığınız karar en doğrusudur inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi bebek haberi alırsınız

Canım dualarım seninle herşeyin güzel olması için hep dua edeceğim sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…