2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

En dogrusu senin verdiyin karardir canim. Yanindayim. Guclu olmani diliyorum. Hem de cok guclu. Yakinda yine görüşmek dileğiyle...Sağlıcakla kal!

İkili tarama yaptırmayan kalmamıştır herhlde bende bugün sonucumu aldım doktorum güzel bi sıkıntı Yok dedi. Cok şükür. Simdi herhalde sırada üçlü tarama var degilmi kızları ? İkilik ve uçlu tarama nin arasındaki fark ne biliyormusunz?

Bilmiyorum canım. Bir türlü randevu da alamadım iki hafta sonra gel demişti, hep dolu.

Allah yardimcin olsun canim benim cok uzuldum. Rabbim sabrini artirsin

Farkli parametrelere bakiliyor bildigim kadari ile. Ikili yaygin degilken uclu dortlu yapilirdi. Simdi cogu doktor ikili temizse digerlerini yapmiyor. Ama tercih senin. Ikili daha guvenilir bu arada.

Canim inş hakkinizda hayirlisi olur güzel hbrlerle yine seni aramızda gormeyi isteriz.

Simdlik 9 erkek 7 kiz olmusuz... Rabbim saglikla hayirla kucaklarimiza almayi da nasip etsin. Evlatlarimizla eslerimizle saglikli ve huzurlu hayirli uzun omurler nasip etsin.
Ben papatyamdan cok etkilendim. Simdi de istnabullu gelin de emir in annesi öldü. Ben hüngür hüngür ağlıyorum. Her seyin basi saglik. Allah omrun de evladin da hem hayirlisini hem sagliklisini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…