2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de kiz da %90 dedi ya tereddutte kaldimm

@papatyamr canim cok uzgunum simdi okuyabildim.acini paylasiyorum ve sana sabir diliyorum.en dogrusu senin kararindir.

16+2yim ve 6 kilo almisim ya simdiden deli oldum gitti
Hiç takma kafana. İlk hamileliğimde çok taktım, yesemde yemesemde her hafta ilk zamanlar yarım yarımdı, sonraları herhafta 1 kilo aldım. Doktorum kızdı hatta, max 13 demişti önce, sonra hadi 16 kilo olsun demişti, ben 22 kilo aldım. Kaldım böyle derken, doğum sonrası metabolizması öyle mucizevi bişeyki, hepsi gitti. Hiç bozma moralini, ağladığım günler olmuştu kilo yüzünden, en çok taktığım şeydi ama hiç müdahale edemiyordum. Bünye meselesi, bazılarımız alıyoruz işte, farkedilir derecede çok yemiyorsan, çok rahat geri vereceksin

Bu arada ikili test sonucumuz çıktı. Şükür ki sorun yok, umarım düşük riskler çıkar herkesin.
İdrar tahlil sonucu kafamı kurcalıyor benim biraz, idrarda protein pozitif çıktı, risk oluşturuyormuş, 2 hafta sonra tekrar bakalım olmazsa 24 saatlik bi test daha yapıp miktarını netleştirelim dedi. Var mı benzer durumda olan?

Canım Allahtan herşeyin en hayırlısını diliyorum sizin için dualarım seninle. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bebişinle aramızda olursun. Allaha emanet ol

Sabır diliyorum yürekten. Bazen hayırlısı demekten fazlası gelmiyor elden.

Gözün aydın canım

Ilkinde 17 kilo almistim ama son haftalarda artis olmustu.8.haftada 52 idim. Zaten 12.haftaya kadar bulanti vs.birsey yiyemiyordum.yani son 1 ayda aldim buyuk ihtimalle 6 kiloyu.bu beni deli etti.bu hizla gidersem toplamda 30 kg almis olurum en iyi ihtimalle

Yaaa çok geçmiş olsun bol bol sıvı tuket Rabbim acil şifalar versin sana da oğluşuna da inşaallah. Bir an önce geri dön özletme
Cok tesekkur ederim canim ben iyi gibiyim sukur su tikanmalarda biterse. oglum oksuruyor epey ona canim sıkılıyor ama iste cocuk boyle buyuyor Rabbim büyük dert vermesin.. Sen nasilsin doktora gittin mi su aralar

anneler günlük öğünlerinizde olmassa olmaz diyip, bebegin gelişimi ıcin faydalı, hergun duzenli yediginiz ner var ? İştahsızlık yüzünden bugüne kadar faydalı beslenemedim, artık dikkat edeyim diyorum

Hyrlo geceler guzel anneler. Bugun giremedm neden cunku bi izmire gldik sukur seyahat iyi geçti beklediğimden...surekli uyudum. Smdi uykum yokki uyuyayim.. goz kararmssi fln olmadi şükür bi mide bulantim oldu.

anneler günlük öğünlerinizde olmassa olmaz diyip, bebegin gelişimi ıcin faydalı, hergun duzenli yediginiz ner var ? İştahsızlık yüzünden bugüne kadar faydalı beslenemedim, artık dikkat edeyim diyorum
Benimki tersine döndü canım ilk üç ay çok sağlıklı beslendim rahatlıkla herşeyi yedim şimdi ise et ürünlerinden hiçbirini ağzıma süremiyorum balık idare ediyor ama oda silinecekler arasına girmek üzere midem kaldırmıyor. Şimdilik her sabah ballı süt, kahvaltıda mutlaka yumurta, peynir, yoğurt, zeytin olmazsa olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…