2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hyrlo geceler guzel anneler. Bugun giremedm neden cunku bi izmire gldik sukur seyahat iyi geçti beklediğimden...surekli uyudum. Smdi uykum yokki uyuyayim.. goz kararmssi fln olmadi şükür bi mide bulantim oldu.
Okadar uyursan olacağı bu :)) yolculuğunun iyi geçmesine sevindim canım mide bulantısıda normal bence. Yolculuk rahatmış deyip alışma ama :))

Bizim burda saat 04:13 canım uykum kaçtı bi bakayım dedim iyi yapmışım bak sende uyanıksın :)
Benim kuzenin dun arayip mujde verir gibi arkadasin bebegi karninda olmus 13 haftalikjen onu soyledigi icin sabaha kadar sacma sapan ruyalar gordum bana niye anlatiyorlar anlamiyorum

Benim kuzenin dun arayip mujde verir gibi arkadasin bebegi karninda olmus 13 haftalikjen onu soyledigi icin sabaha kadar sacma sapan ruyalar gordum bana niye anlatiyorlar anlamiyorum
O kuzenin ağzını suratını ben varya bidaha öyle şeyler söyleyecekse aramasın söyle ona neler çektiğini bile bile öyle şey söylenirmi ya çok kızdırdı bak sabah sabah

O kuzenin ağzını suratını ben varya bidaha öyle şeyler söyleyecekse aramasın söyle ona neler çektiğini bile bile öyle şey söylenirmi ya çok kızdırdı bak sabah sabah
Valla ya sabaha kadar uyuyamadim bu insanlar bilerek yapiyor galiba ellerine ne geciyorsa zaten hala kahve leke devam.ediyor canim skkn birde bu laflar

Valla ya sabaha kadar uyuyamadim bu insanlar bilerek yapiyor galiba ellerine ne geciyorsa zaten hala kahve leke devam.ediyor canim skkn birde bu laflar
Onlar devam eder canım sürekli yatıyorsun ya hareket halinde olsan hepsi birden akar giderdi ama hareketsiz kaldığın için kıyıda köşede olanlar bunlar korkma. Az şey atlatmadın kolay değil. Çok şükür bebişimiz iyi yerim ben onu kız annesine bağlı olacak güçlü çocuk o

Saol.canim ya her seferinde beni rahatlatiyorsun belki pis dunyayi yavrulamiz duzeltir belli mi olur :) iyiki varsin canim

Saol.canim ya her seferinde beni rahatlatiyorsun belki pis dunyayi yavrulamiz duzeltir belli mi olur :) iyiki varsin canim
Düzeltirler tabiki kız valla yiyecek ekmekleri varsa her türlü geliyorlar. Benim mucizemde öyle neler yaptım olmadı ne iğneler ne ilaçlar sonra tam yeter mola vercem dedim hamile olduğumu öğrendim, iş yerimden ötürü talihsizlikler yaşadım çocuğu düşürdüm piskolojik tedavi gördüm. Bu bebeğimde o karmaşanın arasında oldu hiçbir tedavi falan olmadan çok şükür sağlığıda iyi mucizem bu benim ayağa tekrardan kalkma sebebim. Seninkide öyle herşeye rağmen anne ben buraya aitim bi yere gitmem diyo, çocuğunu düşün herkesi herşeyi boşver sadece onunla ilgilen birde çocuğun için milletin ağzına lafı tıka mesela kuzeninin birdaha öyle bişey söyleyemesin. Uzun oldu kız ayy çenem düstü sende iyiki varsın canım benim

Evet bu veledler mucize Allahim bu mucizeleri bize verdi sukurler olsun ... insallah kucaginiza almakta nasip olur amin :)♡♡♡♡

Evet bu veledler mucize Allahim bu mucizeleri bize verdi sukurler olsun ... insallah kucaginiza almakta nasip olur amin :)♡♡♡♡
Aminnnnnnnnnnn canım inşallah ama sana birşey diyeyimmi biz bunları Allahın izniyle kucağımıza alcaz inanıyorum ben buna çünkü zorluklar atlatıp bize iyi olduklarını gösterdiler. Benimki dün kızların diline sakız oldu doğmadan koca pipili ilan edildi :))

Hoşgeldin canım nasılsın ? Konuşmak dertleşmek istersen burdayız biz içine atma tatlım. Bide kararınız kesinmi merak ettim testlerde bir hata ne bileyim bişey olmamışmıdır yanılma payı?

Okadar uyursan olacağı bu :)) yolculuğunun iyi geçmesine sevindim canım mide bulantısıda normal bence. Yolculuk rahatmış deyip alışma ama :))
Yok cnm bu kadar uzak tek ailem var. Buraya glcm die bin kere düşündüm.. dönüşte iyi geçermi bunu düşünüyorum. Normalde araba bnj tutuyor ya uyucam yada kötü şeyler olck. O yüzden en iyisi uyumak :)

Yok cnm bu kadar uzak tek ailem var. Buraya glcm die bin kere düşündüm.. dönüşte iyi geçermi bunu düşünüyorum. Normalde araba bnj tutuyor ya uyucam yada kötü şeyler olck. O yüzden en iyisi uyumak :)
Kardeşinin düğünü vardı deilmi? Korkma canım aynı şekilde dönersin uyu sen gene :))

İnsan ister istemez etkileniyor. Herkesde aynı seyin olacağını düşünme...stresden uzak durmaya çalışalım. Rabbime emanetler Allah'ın izniyle de bişey olmucak sağ salim kucağımiza alacağız ins bn buna inanıyorum.

Kardeşinin düğünü vardı deilmi? Korkma canım aynı şekilde dönersin uyu sen gene :))
Uyumam için önceki günü uykusuz geçirmem lazım :)) şükür bu kadar iyi beklemiyordum kerata annesini seviyor evde konuşma yaptım :)) bni dinliyor sanırsam :)

Uyumam için önceki günü uykusuz geçirmem lazım :)) şükür bu kadar iyi beklemiyordum kerata annesini seviyor evde konuşma yaptım :)) bni dinliyor sanırsam :)
Dinlerr hiç dinlemezmi kuzucuk. Artık bizi hissediyorlar canım zaten duymaya başladılar el kadar olmuşlardır yerim onları ben ya biz daha hissetmesekte tam olarak ne yaramazlıklar yapıyorlardır akıllı bıdıklar :))

Hoşgeldin canım nasılsın ? Konuşmak dertleşmek istersen burdayız biz içine atma tatlım. Bide kararınız kesinmi merak ettim testlerde bir hata ne bileyim bişey olmamışmıdır yanılma payı?
Bende bunu çok sordum ama amniyosentez bebekten direk alınan sıvıyla yapıldığı için kesin deniliyor. 2 doktor ve 1 bu konuda uzman bir doktor. İnan ne düşünceğimi bilmiyorum. Teşekkürler ilgiline ama çokda buraya artık yazmak istemiyorum çünki diğer anneleri huzursuz etmemeliyim. Allah heminizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…