2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kiar hazirmisiniz gunun sorusunu soruyorum :) bu kahve lekeler ne zaman gececek
Allahım ya evhamlının sorduğu günün sorusuna bak yaa :)) kız ben en sonunda gelip elektrik süpürgesiyle çekcem açığıda dikcem o olacak :)) gelecek haftaya biter bence bakalım sonrasında neyi evham edecen kendine

Valla canim iyiydim de dun geceden beri yine kotuyum bogazim kaşınıyor burnumda dudagimda ucuk çıktı cok yoruluyorum 2 gundur misafirim var o yuzden tam toparlarken tekrar dustu direncim
Belirt rahatsız ve hamile oldugunu ama bunhalinle hizmet etme kımseye onlar sana etsinler yazık gğnah sana ama ya

Belirt rahatsız ve hamile oldugunu ama bunhalinle hizmet etme kımseye onlar sana etsinler yazık gğnah sana ama ya
Valla annem yapiyor sagolsun ama oglumun iyice sirazesi kaydi kalabalikta huysuzluk ediyor gerçekten hamileyken hasta olmak cok zor herkes kendine oldukca dikkat etsin birde benim yerime de dinlenin naz yapin noluuuuuur :)

Gel dik bence kurtul.benden evdeyim idare edin 10 yil boyunca calisip evde oturunca biyle oluyorum

Ayağa kalksan çoktan dökülürdü de... Takma onlar ve progestan lekeleri bizim arkadaşlarımız daha 5 ay
Hanımefendi listeye girmeyi ne zaman düşünüyorsunuz acaba???
Anam ben sana yazmistim.kuzim demekki karisti ben sana birazdan atayim.prenses hanim bana kizmasin :*

Kızlar bulunduğum il’e civil açıldı bugün, açılış nedeniyle de bayağı bir indirim vardı. Bu bebek arabası 1000 tl den 700’e düşmüştü puset otokoltuğu da dahildi dayanamadık aldık. Bu model Travel sistem istiyorduk e-bebek de bu tarz 1200 den aşağı yoktu. Çok portatif, hafif ve kullanışlı bir araba. Anne bebek çantası, buhar makinası ve organik hastane çıkışı da aldık baya bi uyguna geldi. Çok erken biliyorum ama bu indirim kaçmazdı. Daha birsürü alınacak şeyler vardı içimde kaldı

Eklentiler

• A299937B-667E-4185-9D8A-5F267D154617.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 137
Güzelmiş canım. Güle güle kulanırsın inşallah. ben de bazen ebebekde olan 50% indirimlerde birşeyleri istiyorum ama şimdilik tutuyorum kendimi. Özellikle beşikler indirimde olduğunda :) Hem ben alsam bir tane, kayınvalidemleri tutmak toplamak olmayacak ondan oturuyorum. Eşime diyorum hadi bu maaştan beşik alalım, tamam diyor. Maaştan parayı ayırıp saklıyorum hani aldınmı diyor ? sen aldım say diyorum parası gözden çıktı nasılsa ))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…