2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkürler canım :) biz tutamadık artık kendimizi indirimler kandırdı bizi :) bizim adetlerimizde bebek odası takımı anneanne ve dedeye ait, oyüzden beşik vs derdimiz yok onlara hiç bakmıyorum bile :) ama onun dışında herşeye saldırır oldum :)

papatyamrm canım şimdi gördüm ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca, ama nedense içimden hiç kötü birşey geçmedi sanki bebeğinde sorun yok gibi geliyor bana, inşallah mucizesini gösterir Rabbim. Doğduğunda sürprizlerin en güzelini yapar annesine inşallah.

Malatya mi

Yok mu resmi boncugumun :) belki ben bi tahmin yaparim :) hadi hayirlisi olsun canim insallah hayirli saglikli salih evlat olsunlar

Kuzumm sen çok hasta olmuşsun yaptın ya kız tahmin :) nub göremedim ama kemik yapısı erkeğe benziyor demiştin. Unutmuş yeğenini

Çok özür dilerim bunu yazmayacaktim ama başından beri bunu düşünüyorum ve artık yazacağım. Avrupada yaşayan onlarca akrabam ve tanıdıkları bu yaşadıklarını yaşadı özellikle Almanyada. Senin nerede olduğunu bilmiyorum.
Çocuklarına aynı şekilde amniyosentez sonucu sana söylediklerini söylediler. Akrabalarım tesettürlü ve ya müslüman oldukları bilinen insanlar, tanıdıkları da böyle.
Bir kısmı çocukları aldırdı. Bir o kadarı da aldırmadı ve aldirmayanlarin hiç birinin çocuğu ne down sendromlu ne de başka bir hastalıklı. Onlara da %100 down sendromlu dediler.
Bunun Avrupada özellikle Türk ve müslümanların nesillerini devam ettirmemeleri için yapıldığını düşünüyorlar ben de böyle düşünüyorum. Sana yapılan bu mudur bilemem.
Ne senin ne de bebeğinin vebaline girmek istemiyorum ama bunu söylemeden gecemedim özür dilerim burnumu fazla soktuysam.
Bir ikincisi 3 yaşında down sendromlu bir kız kardeşim var. Doğduğunda öğrendik annem hiç bir testi yaptırmak istemedi hamileyken aldirmayacagim bir sey çıksa da dedi.
Ailemizde başka kromozom hastalığı olan yok ve öğrendiğimizde dunyamiz başımıza yıkıldı. Çünkü ne olduğunu gerçekten bilmiyormusuz.
Tünelin sonu tahmin ettigimiz kadar karanlık değilmiş, dünyanın en mutlu çocuğu o gibi geliyor.
Sadece yazmak istedim; tekrar özür dilerim dayanamadım.

Kiz benim burnum akiyor ya bence beynim akiyor:) ozur dilerim yavrucugum minik kusumdan teyzesi en kisa zamanda beyin nakliyle donecek :) :)

Ay olur mu öyle şey teyzoşumuz sen bir an önce iyiles de inşaallah o da bir sonraki randevuda pipi mi kuku mu göstersin anasına. Anasını deli etmesin zaten hormonlar horhor

Teşekkürler canım. .

Canim yazdım sms ama goruntulenmedi sanirım H&M ve koton bebek kıyafetleri gayet güzel ben begeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…