2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

papatyamrm canim ne diyecegimi bilmiyorum ama benim yengemde 37 yasinda dogum yapti kuzenime cok sey soylendi ama cok sukur saglikli dogdu ve 8 yasinda simdi ayrica cokta zeki insallah senin cocugundada mucize yasanacak ben inaniyorum

çok üzüldüm dilerim rabbim hakkında hayırlısı ne ise ona yönlendirir allah yar ve yardımcısı olsun
Amniyosentez sonucu kötü çıkmış dün yazdı morali de doğal olarak baya kötü. Bugun psikolok ile görüşeceklerdi.. benimde aklım onda çok üZüldüm

Ben daha başlamadım ama marka tutkum yok açıkcası kuması kaliteli pamuklu olmasına dikkat edeceğim. Ama bir arkadaşım lcw nin bebebl ürünlerini anlata anlata bitiremedi. Gidersen bir göz at derim
Anladim canim. Ben sehirde olan magazalari da geziyorum. Lcw zaten surekli gittigim bir yer. Ama internet uzerinden kalitesini bildigim markalarinda kampanyalarini muhakkak takip ederim. Internet uzerinden takip ettiklerimi yazdim ben. Baska marka bildigim yok. Sizlerin onerisi varsa onlari da bilmek isterim.

Ben daha başlamadım ama marka tutkum yok açıkcası kuması kaliteli pamuklu olmasına dikkat edeceğim. Ama bir arkadaşım lcw nin bebebl ürünlerini anlata anlata bitiremedi. Gidersen bir göz at derim

Bir modelist olarak çocuk ürünlerinde zara öneriyorum hiçbir sağlıksız işlemi yok.testlerde zararlı maddeye rastlandığı an ürünler yakılarak yok ediliyor,onun dışında rıver ısland markasına ulaşabiliyorsanız birde onu tavsiye ederim tek yanmazlık testi yapan markadır

Çok teşekkürler. Allahım ne muradınız varsa versin.

Çok teşekkürler.. allahım sizin sağsalim almanızı nasip etsin

Cok sagol canim. Zarayi hic akil edememistim. Soyledigin iyi oldu. River island online.magazasi var ama yurtdisindan kargolaniyor belli ki. Hem şık hem de tarz kiyafetler seviyorum ben. Sehirde iki tane lcw olunca sokakta yururken bile cocuklar pisti oluyorlar. Benim de cogu zaman kolayima geliyor ogluma gunlukleri ordan aliyorum. Ama dış kiyafet spor kiyafet 2 li 3 lu takim bunlari farkli almayi seviyorum. Ogluma genelde panco ve us.polodan aliyorum. Simdi bebise de pancodan aldim bi kac parca. Onerin icin sagol canim

Canim gecmis olsun, allah hayirlisini versin, senin ve esinin verdigi karar en dogrusu ne olursa olsun, kimsenin bu konuda fikrini alma bence siz en iyisini bilirsiniz.
Teşekkürler canım. . Hayırlısı bakalım. . Allah size sağlıklı bir hamilelik nasip etsin ..

Reactions: D-E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…