2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doğru diyosun canım atmim :)) oğlunun şimdiki hali kadarmı demek istiyon kız sen :))
hahahahaaaa usg aleti iyiymiş doktorun ondan büyük çıkmış şimdi sende benim gibi doğum yapınca çocuğun ilk pipisini sorarmışsınn ne gülerim. benimde eşiminde ayakları büyük diyodum çocuğun ayakları kocaman olacak doğum yaptım daha anesteziden ayıkmamışım millete diyırmuşum ki çocuğun ayaklarını bana gösterin .... sende oğlumun pipisini gösterin dersin artık hahahahaha

Hahaha galiba öyle olacak canım doğurur doğurmaz pipisini gösterin derim kesin :))

Ben geri kaldım okuyamadım noldu papatyamrm hanıma nesi var?

Iyiyim ben canım en son geçen hafta gittim doktor tahmin yapmayacağını söyledi. Bir sonraki randevum 17 martta bakalım o zaman öğreniriz insaallah cinsiyetini sağlıklı olsunlar da yeter ki
Yok mu resmi boncugumun :) belki ben bi tahmin yaparim :) hadi hayirlisi olsun canim insallah hayirli saglikli salih evlat olsunlar

Kizlar hangi bebek markalarindan alisveris yapiyorsunuz. Ben bazilarini takip ediyorum ama bazen aradiklarimi bulamiyorum. Mothercare, mammaspapas, panco genelde baktiklarim. Baska marka onerisi var mi
Ben daha başlamadım ama marka tutkum yok açıkcası kuması kaliteli pamuklu olmasına dikkat edeceğim. Ama bir arkadaşım lcw nin bebebl ürünlerini anlata anlata bitiremedi. Gidersen bir göz at derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…