- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
- 128
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #17.261
Evet r-genesis diye citamin vermisti tup bebek merk onu kullaniyorum sut icerim ayran falan tuketirim bol bolVitamin kullanıyormuusn ekstra. Vücudundaki vitaminlerini bebeğin sömürüyor canım ondan böyle oluyor. Ama dediğim gibi tuzlu su durduruyor benimkinleri
Demekki seninki kebap ve et seviyor :) gecen dr a gitmeden sabah cikolata yedim uyansin diye benimki uyanmadi dr siyor rusveti begenmemis :)))Günaydın güzel anneler güzel pazarlar herkes iyidir umarım meleklerimizde iyidir inşllah Kızlar benim karnın 3 günde büyütü resmen babasını görünce kendini ortalamak çıkarttı ne yaptıysa:) Benim gündüz bir oynama falan olmuyor bir kebab et yiyince bide gece yatağa girdiğimde oynuyor şimdilik bu kadar hissetmem normaldir herlade
Geçen bir sağlıkcıdan duymuştum kendisinin Gebelikte hiç vitamin kullanmadığını dişlere zararı olduğunu falan söylüyordu bebeğinde hiç d vitamini vermemiş yani bende pek umursamadım bu kadar doktor yanlış biliyor olacak değil yaHaklisin canimcim ilk asilamayi yaptirdim zaten lekelenme olmustu ozamanda simdi 2. Icin 28. Haftayi bekliyoruz Allah nasip ederse kucagima alirsam kan grubuna gore asi olacak yavrucum.. saol yanimda oldugun icin iyiki varsin :* bu arfaa yarin ise basliyorum bakalim nasil olacak
Oy kuzum benim birdahakine başka marka al annesi beğenmemiş :) Benim ki babaya çekti kesin adam hergün et yediği için çok normal oldu benzemesi ama bukadar erken belli etmesi ilginç:)))Demekki seninki kebap ve et seviyor :) gecen dr a gitmeden sabah cikolata yedim uyansin diye benimki uyanmadi dr siyor rusveti begenmemis :)))
Aman herkes biliyor ve birsey soyluyor en iyisi kendi dr umuz ne derse onu yapalim :)Geçen bir sağlıkcıdan duymuştum kendisinin Gebelikte hiç vitamin kullanmadığını dişlere zararı olduğunu falan söylüyordu bebeğinde hiç d vitamini vermemiş yani bende pek umursamadım bu kadar doktor yanlış biliyor olacak değil ya
Hahahha herkes kendi cinsine ceker derler dogru :) torku yedim valla baska yoyemem sevsin onu veled :)Oy kuzum benim birdahakine başka marka al annesi beğenmemiş :) Benim ki babaya çekti kesin adam hergün et yediği için çok normal oldu benzemesi ama bukadar erken belli etmesi ilginç:)))
Kuzum suraya bir takvim yapsanda kaxinci haftadasin gorsek guzel olmazmjKıZlar ben dün hiç bebeğin hareketlerini hissetmedim yasanki öncesinde bir kıpırtılar oluyordu böyle minik minik
Ya normal haftam ile ultrasondaki haftam tutmuyorki. Perşembe günü doktora uğradım 17+2 dedi usg yi baz alıyor o. Sat ise geriden geliyor onu dikkate almıyor bılgisayarına usg kaydedıyorKuzum suraya bir takvim yapsanda kaxinci haftadasin gorsek guzel olmazmj
En iyisi. Oturduğun yerde minderle ayaklıkla rahatını sağlarsın bence bir şey olmayacak. Bebek tutunmuştur artık . sinirlenmemeye bak ama.Haklisin canimcim ilk asilamayi yaptirdim zaten lekelenme olmustu ozamanda simdi 2. Icin 28. Haftayi bekliyoruz Allah nasip ederse kucagima alirsam kan grubuna gore asi olacak yavrucum.. saol yanimda oldugun icin iyiki varsin :* bu arfaa yarin ise basliyorum bakalim nasil olacak
Decavit bende canım. Kanama bir dişimde olur sadece ama biliyorum her gebelikte olan dişlerime oluyorVitamin kullanıyormuusn ekstra. Vücudundaki vitaminlerini bebeğin sömürüyor canım ondan böyle oluyor. Ama dediğim gibi tuzlu su durduruyor benimkinleri
Benim kaynanam günde 5 kere telefon açıp soruyor bebek oynuyormu diye ))) sabah veya akşam hissetmiştim diyorum hemen panik yapıyor şimdi oynamıyormu artık eyvah acile gidelim :) sanki durmadan hareket etmeli gibi. Oturuyoruz gözünü dikiyor karnıma anne noldu diyorum bebeğin hareketini görüyorum diyor,gülme tutuyor beni küçük diyorum o dediğin 7.ayda filan olur hayır ben görüyorum diyor sen hissetmiyorsun :)Günaydın güzel anneler güzel pazarlar herkes iyidir umarım meleklerimizde iyidir inşllah Kızlar benim karnın 3 günde büyütü resmen babasını görünce kendini ortalamak çıkarttı ne yaptıysa:) Benim gündüz bir oynama falan olmuyor bir kebab et yiyince bide gece yatağa girdiğimde oynuyor şimdilik bu kadar hissetmem normaldir herlade
Doğuma kadar normale dönüyor canım yada bir hafta erken bir hafta geç doğabilir benimde son reglime göre 17+5 ama erken yumurtlama olduğu İçin 18den büyük çıkıyorYa normal haftam ile ultrasondaki haftam tutmuyorki. Perşembe günü doktora uğradım 17+2 dedi usg yi baz alıyor o. Sat ise geriden geliyor onu dikkate almıyor bılgisayarına usg kaydedıyor
Sinirlenmiyorumda boyle millete muhtac hayat beni uzuyorEn iyisi. Oturduğun yerde minderle ayaklıkla rahatını sağlarsın bence bir şey olmayacak. Bebek tutunmuştur artık . sinirlenmemeye bak ama.
Decavit bende canım. Kanama bir dişimde olur sadece ama biliyorum her gebelikte olan dişlerime oluyor
Benim kaynanam günde 5 kere telefon açıp soruyor bebek oynuyormu diye ))) sabah veya akşam hissetmiştim diyorum hemen panik yapıyor şimdi oynamıyormu artık eyvah acile gidelim :) sanki durmadan hareket etmeli gibi. Oturuyoruz gözünü dikiyor karnıma anne noldu diyorum bebeğin hareketini görüyorum diyor,gülme tutuyor beni küçük diyorum o dediğin 7.ayda filan olur hayır ben görüyorum diyor sen hissetmiyorsun :)
Ay çok iyiymiş bu sen hissetmiyorsun bahanesi hissediyormuş bahanelik iç güdüsü herlade:)))))En iyisi. Oturduğun yerde minderle ayaklıkla rahatını sağlarsın bence bir şey olmayacak. Bebek tutunmuştur artık . sinirlenmemeye bak ama.
Decavit bende canım. Kanama bir dişimde olur sadece ama biliyorum her gebelikte olan dişlerime oluyor
Benim kaynanam günde 5 kere telefon açıp soruyor bebek oynuyormu diye ))) sabah veya akşam hissetmiştim diyorum hemen panik yapıyor şimdi oynamıyormu artık eyvah acile gidelim :) sanki durmadan hareket etmeli gibi. Oturuyoruz gözünü dikiyor karnıma anne noldu diyorum bebeğin hareketini görüyorum diyor,gülme tutuyor beni küçük diyorum o dediğin 7.ayda filan olur hayır ben görüyorum diyor sen hissetmiyorsun :)
Duygusallık normal canım benim üzülme sen kimseye muhtaç değilsin karnında bir mucize taşıyorsun bebeğin doğsun kendine bebeğinede çok güzel bakarsın kimseye de ihtiyaçın kalmaz inşllahSinirlenmiyorumda boyle millete muhtac hayat beni uzuyorara ara duygusallasiyorum yalan degil
Amin insallah gercekten Allahim boyle engeli falan olup insanlara muhtac olan kisilere yardim etsin ve Allah bizi kimseye muhtac etmesin gercekten zor birseymisDuygusallık normal canım benim üzülme sen kimseye muhtaç değilsin karnında bir mucize taşıyorsun bebeğin doğsun kendine bebeğinede çok güzel bakarsın kimseye de ihtiyaçın kalmaz inşllah
Duygusallığın normal canım, hepimizde var, eşime benim de zulümüm. Oyalanmaya bir şey de yok kafamız doluyor hormonlar bir yandan.Sinirlenmiyorumda boyle millete muhtac hayat beni uzuyorara ara duygusallasiyorum yalan degil
Ohh iyi yapmissin canim guzel yillariniz olsun :)benim annem yanimda yok birseylede oyalanamadim disari cikamadigim icinDuygusallığın normal canım, hepimizde var, eşime benim de zulümüm. Oyalanmaya bir şey de yok kafamız doluyor hormonlar bir yandan.
Ben de kendime oyalanacak bir şey buldum yeğene gitar almışlardı, tıngırdatamayınca hevesi sönmüş o da benim kızıma vermişti geçen sene,öylece duruyordu dolabın üstünde. Dünden beri YouTube ile öğrenmeye çalışıyorum. Bir ay sonra eşimin doğımgünü, sürpriz bir aşk parçası çalabilirsem bir de pasta yaparım mutlu olur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?