2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel anneler güzel pazarlar herkes iyidir umarım meleklerimizde iyidir inşllah Kızlar benim karnın 3 günde büyütü resmen babasını görünce kendini ortalamak çıkarttı ne yaptıysa:) Benim gündüz bir oynama falan olmuyor bir kebab et yiyince bide gece yatağa girdiğimde oynuyor şimdilik bu kadar hissetmem normaldir herlade

Demekki seninki kebap ve et seviyor :) gecen dr a gitmeden sabah cikolata yedim uyansin diye benimki uyanmadi dr siyor rusveti begenmemis :)))

Geçen bir sağlıkcıdan duymuştum kendisinin Gebelikte hiç vitamin kullanmadığını dişlere zararı olduğunu falan söylüyordu bebeğinde hiç d vitamini vermemiş yani bende pek umursamadım bu kadar doktor yanlış biliyor olacak değil ya

Demekki seninki kebap ve et seviyor :) gecen dr a gitmeden sabah cikolata yedim uyansin diye benimki uyanmadi dr siyor rusveti begenmemis :)))
Oy kuzum benim birdahakine başka marka al annesi beğenmemiş :) Benim ki babaya çekti kesin adam hergün et yediği için çok normal oldu benzemesi ama bukadar erken belli etmesi ilginç:)))

KıZlar ben dün hiç bebeğin hareketlerini hissetmedim ya sanki öncesinde bir kıpırtılar oluyordu böyle minik minik

Aman herkes biliyor ve birsey soyluyor en iyisi kendi dr umuz ne derse onu yapalim :)

Oy kuzum benim birdahakine başka marka al annesi beğenmemiş :) Benim ki babaya çekti kesin adam hergün et yediği için çok normal oldu benzemesi ama bukadar erken belli etmesi ilginç:)))
Hahahha herkes kendi cinsine ceker derler dogru :) torku yedim valla baska yoyemem sevsin onu veled :)

En iyisi. Oturduğun yerde minderle ayaklıkla rahatını sağlarsın bence bir şey olmayacak. Bebek tutunmuştur artık . sinirlenmemeye bak ama.
Vitamin kullanıyormuusn ekstra. Vücudundaki vitaminlerini bebeğin sömürüyor canım ondan böyle oluyor. Ama dediğim gibi tuzlu su durduruyor benimkinleri
Decavit bende canım. Kanama bir dişimde olur sadece ama biliyorum her gebelikte olan dişlerime oluyor
Benim kaynanam günde 5 kere telefon açıp soruyor bebek oynuyormu diye ))) sabah veya akşam hissetmiştim diyorum hemen panik yapıyor şimdi oynamıyormu artık eyvah acile gidelim :) sanki durmadan hareket etmeli gibi. Oturuyoruz gözünü dikiyor karnıma anne noldu diyorum bebeğin hareketini görüyorum diyor,gülme tutuyor beni küçük diyorum o dediğin 7.ayda filan olur hayır ben görüyorum diyor sen hissetmiyorsun :)

Ya normal haftam ile ultrasondaki haftam tutmuyorki. Perşembe günü doktora uğradım 17+2 dedi usg yi baz alıyor o. Sat ise geriden geliyor onu dikkate almıyor bılgisayarına usg kaydedıyor
Doğuma kadar normale dönüyor canım yada bir hafta erken bir hafta geç doğabilir benimde son reglime göre 17+5 ama erken yumurtlama olduğu İçin 18den büyük çıkıyor

Sinirlenmiyorumda boyle millete muhtac hayat beni uzuyor ara ara duygusallasiyorum yalan degil

Ay çok iyiymiş bu sen hissetmiyorsun bahanesi hissediyormuş bahanelik iç güdüsü herlade:)))))

Sinirlenmiyorumda boyle millete muhtac hayat beni uzuyor ara ara duygusallasiyorum yalan degil
Duygusallık normal canım benim üzülme sen kimseye muhtaç değilsin karnında bir mucize taşıyorsun bebeğin doğsun kendine bebeğinede çok güzel bakarsın kimseye de ihtiyaçın kalmaz inşllah

Duygusallık normal canım benim üzülme sen kimseye muhtaç değilsin karnında bir mucize taşıyorsun bebeğin doğsun kendine bebeğinede çok güzel bakarsın kimseye de ihtiyaçın kalmaz inşllah
Amin insallah gercekten Allahim boyle engeli falan olup insanlara muhtac olan kisilere yardim etsin ve Allah bizi kimseye muhtac etmesin gercekten zor birseymis

Duygusallığın normal canım, hepimizde var, eşime benim de zulümüm. Oyalanmaya bir şey de yok kafamız doluyor hormonlar bir yandan.
Ben de kendime oyalanacak bir şey buldum yeğene gitar almışlardı, tıngırdatamayınca hevesi sönmüş o da benim kızıma vermişti geçen sene,öylece duruyordu dolabın üstünde. Dünden beri YouTube ile öğrenmeye çalışıyorum. Bir ay sonra eşimin doğımgünü, sürpriz bir aşk parçası çalabilirsem bir de pasta yaparım mutlu olur bence.

Ohh iyi yapmissin canim guzel yillariniz olsun :)benim annem yanimda yok birseylede oyalanamadim disari cikamadigim icin ise baslasam belki biraz duzelirim.diue dusunuyorum su plesentamiz yukari ciksa daha cok sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…