2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba canim benim. Rahim tonusu ne ki bilmiyorum onu iste ben daha bebegin hareketlerini hissetmiyorum o yuzden cok tedirgin oldum igne batar gibi araliklarla sanci giriyor kasigima

Selam kızlar bn birsey sormak istiyorum liste yapmaya başladınız mı bebek alışverişleri için hastane için falan bn bilemiyorum nasıl yapsam diye

Masallah senin kv ultrason gozlu :)

Gunaydin kizlaaar.. Dunden beri kasiklarimda sanci var.. Biraz canim sıkkın acaba ondan mi yoksa doktora mi gitsem bilemedim.. Zaten canim sıkkındi ona da ayri taktim kafayi simdi
Olabilir canım çünkü bendede aynı durum var dün çok gerildim bende ve dediğin gibi

Selam kızlar bn birsey sormak istiyorum liste yapmaya başladınız mı bebek alışverişleri için hastane için falan bn bilemiyorum nasıl yapsam diye
Selam canim 20.hafta ultrasonundan sonra baslayacam alisverisi dusunmeye.hem cinsiyet netlesir hem de bebisi ayrintili gorup icimiz rahatlar ins kimsede bir sorun cikmaz tabii.2.bebegim olacak ins.erkekse herseyden fazlaca var.bazilari giyilmemis bile.Ama kizsa tutmayin beni.cicilerle doldururum heryeri.
Bos bir zamanda bana gore gerekli olacak herseyi yazar paylasirim burada hastane cantasina kadar.

Kız açık kapandımıki biraz daha kalsaydın evde olmuyomu

Günaydın kızlar iyi pazarlar,iyi tatiller:) şimdi okuyunca yazdıklarınızı herkes hissediyo bebişini gibi bi ben mi hissetmiyorum
Günaydın canım herkeste farklı oluyor bence bende doktoruma söylediğimde çok erken normalde hissedilmez ama sen bebeğini hissetmeye baslamışsın dedi.

İyi pazarlar anneler
Tecrübeli annelere bir sorum olacak.
Lohusalık döneminde giyilen süslü püslü lohusa pijama takımları elzem mi? Bunun yerine hamile pijaması iş görmez mi?

İyi pazarlar anneler
Tecrübeli annelere bir sorum olacak.
Lohusalık döneminde giyilen süslü püslü lohusa pijama takımları elzem mi? Bunun yerine hamile pijaması iş görmez mi?
Canim ben bir pijama takimi aldim sanirsin sahneye cikacam :) 1 gun giydim sadece :) gerisi normal pijama takimlari :) bunda da 1 gun giycem :) sonra devami pijama takimlari:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…