2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kan uyusmazlıgı olk cocukta degıl zaten sonrasıda sorun yaratıyormus galıba. Bızdede kan uyusmazlıgı var kanamam oldugu zaman uyusmazlık ıgnesı vurdular

Canm bunu doktorlar söylemiş kndi kafama gore kalkip buraya birsey yazmadm.. bnm tzyemin kizida kan uyuşmazlığı yUzunden engelli.. polemik olsun diye demedm... Bu sorun yüzünden böyleyse söylemek istedm.
Kan uyuşmazlığının sakatlıklara sebep olduğunu duymuştum bende. Üzüldüm kötü bir durum (

Kanama alanım biraz küçülmüş bebeğin gelişimi iyi olduğu için çok tehlike görmüyorum dedi haftaya tekrar çağırdı
Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah canım sevindim herseyin iyi olmasına dr öyle dediyse öyledir hamileliğin tadını çıkarmaya basla artık

İlk çocukta sorun yokta diğer çocuklarda iğne vurulması gerekiyor değilmi
Biz de de kan uyuşmazlığı var ben 0 negatifim eşim A pozitif .. Çocuk doğunca test yapılıyor ona göre iğne yapılıyor .. Şöyle anlatayım ilk kızım için sezaryene girerken dr bize bunu söyledi doğar doğmaz kan grubuna bakıldı A negatif. İğne olmadım. Diğer iki çocuğum da ayni şekilde A negatif olarak doğdular yine iğne olmadım.. Ama şimdi 4. Doğumda bazen vücut farklı antikor üretebilirmiş buna karşı 28. Haftada bir tane iğne vurulacağım.. Dr anlattı da aklımda bu kadarı kalmış...

Hmm doktorun dikkatinede bağlı ozaman desene canım bizde bende eşimde pozitifiz, ben a pozitif eşim B pozitif bizde kan uyuşmazlığı yok değilmi?

Günaydın kızlar. Dün kasıklarımda öyle ağrım oldu ki, doğuracak gibi. 5-6 saat sürdü. Neyse ki dinlenmeyle geçti. Bugün de istirahat vericem kendime.
Dişler bende de aynı durum, kaplamalım sarkıyor daha bir çocuk doğuracak olsam proteze geçeceğim galiba.
Umarım siz güzel pazar tatili yaparısınız hamişler

Gunaydin kizlaaar.. Dunden beri kasiklarimda sanci var.. Biraz canim sıkkın acaba ondan mi yoksa doktora mi gitsem bilemedim.. Zaten canim sıkkındi ona da ayri taktim kafayi simdi

Hmm doktorun dikkatinede bağlı ozaman desene canım bizde bende eşimde pozitifiz, ben a pozitif eşim B pozitif bizde kan uyuşmazlığı yok değilmi?
Ben 5. Haftamda kan uyusmazligi asis oldum 28. Haftada yine olacagim ama tek basina kan uyusmazligi engelli yada organ eksikligi yapmaz biyologum cunku ben

Ben 5. Haftamda kan uyusmazligi asis oldum 28. Haftada yine olacagim ama tek basina kan uyusmazligi engelli yada organ eksikligi yapmaz biyologum cunku ben
Meslektaşım
Kuzum takma kafayı o konuya, evvela ilk çocuk seninki. İkinci üçüncüde de bilinçli insansın ne gerekiyor ise yaptıracaksın. Deva etmezsek grip bile öldürücü olabilir değilmi?! Benim amcamın oğlu da eşiyle kan uyuşmazlığı. Üç tane sağlıklı çocukları var ortaokula giden. İğne yapılıyor ya o herhangi bir riskin önlemini alıyor.

Gunaydin kizlaaar.. Dunden beri kasiklarimda sanci var.. Biraz canim sıkkın acaba ondan mi yoksa doktora mi gitsem bilemedim.. Zaten canim sıkkındi ona da ayri taktim kafayi simdi
Merhaba canım. Sende rahim tonusu varmıydı?! Dün sırf kimsenin de aklına getirmeyim diye yazmadım , çok ağrı oldu bende de. Neyse ki en azından bebiş tekmeliyor onun iyi olduğunu biliyorum yoksa acile koşmuştum şimdiye

Haklisin canimcim ilk asilamayi yaptirdim zaten lekelenme olmustu ozamanda simdi 2. Icin 28. Haftayi bekliyoruz Allah nasip ederse kucagima alirsam kan grubuna gore asi olacak yavrucum.. saol yanimda oldugun icin iyiki varsin :* bu arfaa yarin ise basliyorum bakalim nasil olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…