2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kan uyuşmazlığından doğru sorun olabiliyor ama evlenirken nasıl kontrol edilmemiş ona şaşırdım. Benim de akrabam var 30 sene önce bile tanısı koyulmuş kan uyuşmazlığı olduğunun fakat batıl inançlar yüzünden tedavi olmamışlar , çocuk zihinsel gerilikle doğmuş, onun abisi evlendi, iğne oldular düzenli, bütün çocukları sağlıklı . Günümüzde nasıl kontrol edilmemiş tedavi edilmemiş ben ona şaşırıyorum sadece. Köyde filanlarmı acaba?

Yok yanlis anlama derdim uzatmak degil ama ben senin kadarda soguk kanli degilim ve uyusmazlik var ondan hassasiyet istedim

Bnde ona cok sasrdim doktor nasil farketmez die.. İzmir'de yaşıyorlar .. bende Kocaeli'nde oldum ama evlilik öncesnde igne fln yapılmadi bana. Dediğim gibi kürtajdan snra oldum. Ama gebeykn de yapılıyormuş

Yok yanlis anlama derdim uzatmak degil ama ben senin kadarda soguk kanli degilim ve uyusmazlik var ondan hassasiyet istedim
Canm ya beni gör smdi internette geziyorum kan uyuşmazlığı die. Bnmde kan uyuşmazlığım var iğne yapıldı gerisi Rabbime kalmış.. bnde soğuk kanlj değilim sadecw söylemek istedm bilmeyen arkadaşlar olur die..

Kızlar sağ kasık agrisi diyodumya aslında vajinamin sağ kısmıyla sag bacagimin birleştiği yer yürürken ağrıyo otururken ağri azalio uff cnm skıldi
Bence bebekle ilgili degildir. Ona benzer agri eskiden bende de olurdu. Tam birlesim yerinde kemigin ici ağrıyor gibiydi. Kendini yormus olabilir misin. Cok mu yurudun ayakta mi kaldin?

İğne yapıldıysa sorun olmaz canım, kim yaptırdıysa gayet sağlıklı çocukları oldu, orda başka bir şeyler de vardır.

Haklisin simdi hamilelikte oyuncak.gibo eskiler nasil sapasaglam o kadar cocugu doguruyormus anlamadim valla

Bence bebekle ilgili degildir. Ona benzer agri eskiden bende de olurdu. Tam birlesim yerinde kemigin ici ağrıyor gibiydi. Kendini yormus olabilir misin. Cok mu yurudun ayakta mi kaldin?

Canim doktoruma detayli yazdım baglarin geriliodur dinlen geçer dedı. Ztn dinlenince pek hissetmiorum.sağ vajinayla bacak birleşim yeri agriyo, ama dun kendimi yordugum doğru oda ayrı mesele

Kan uyuşmazlığı için iğne ilk çocukta değilde ikinciye yapılıyor sanırım,benim annemle babamda da varmış ablamı doğurduktan hemen sonra iğne yapmışlar..bence kan grubunuzu biliyor ve doktoru bilgilendirdiyseniz sıkıntı olmayacaktır.. benimde kan grubum geçen seneye kadar b negatifti geçen sene bir şey için bakılmıştı pozitif çıktı ve sonrasında yaptırdığım tüm testlerde pozitif çıktı,2 kere ameliyat oldum ve ikisinde de kan verildi nasıl oldu hala anlayamıyorum :/

soyledigim kisininde ilk çocukd degil ikinci ve üçüncü çocukda öyle olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…