2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Artılar var grip olup da gelenler. Ben suçiçeği çocukla bile gelen gördüm. Brnim kv itiraz etmek istedi ama benim adetim böyle, lütfen saygı duyun dedim. Sustu.
Uçuk da cok riskli mesela. Yenidogan ölümüne sebep veriyor allah korusun. Agzindaki ucugu unutup gelen de olabilir. Bizim milletimiz merakli cunku

Cok haklisin valla ben birde dogumdan cikip anneme gidicem cunku onun evi hem cok buyuk hem bahceli oldugu icin cok serin benim evim malesef cok sicak klima bile etki etmiyot esimle boyle karar verdik gerci biz her yaz bahceli falan diye hep orda kaliyoruz :) birde annemde kalinda ×2 misafir gelecek eminim belki ben ve bebek arka odada oluruz cok gelemezler oda kucuk diye cubku odamizda yatak odasi var birde besik zor sigariz :))

Kızlar geçtiğimiz cumartesi karnimda 3 kere falan minik kipirtilar hissetmistim bu hafta fısss pek bısi hissetmedim yada ben anlamadım devamı gelmesı gerekmezmiydi bazen kendimi ilk defa gebelik yasiyomus gibi hissediyorum sanırım paronayaklastim

Benim ailem sehir dısında ablam annem siz gelmeyin bize 40 gün sonra gelin diyemem onlar benim ailem ablam benim kardeşim. Eşimin kardeşide 40 gün somra gör yiyenini diyemem şahsen. Zaten biz bir ayı bulsun çıkıp gezmelere başlarız. Herkesin ayri görüşü adeti birsey diyemem.

Bende aynıyım su an. Dün bugün bişi yok sinirim bozuldu

Bizde de oyle engel olamayiz olmak istesemde olaylar olaylar esimin ailesi asiri kalabalik gelen giden epey oluyor ama zaten kisa suruyor gidiyorlar hemen idare etcez bi sure zaten ilk 2 hafta gelen oluyor sonra gelen pek olmuyor insallah saglikli olalim bizde bebeklerimizde bunlar tadi tuzu Allah lohusa depresyonu vermesin :) ben ona girdim cikabildigimi de dusunmuyorum :)

Evhamli diye adim.cikti benim.sen benden betersin :)

Dışarıdan misafir kabul edilmeyebilir ama en yakınlar edilemez kanatimce. Benim abimin eşi gelme 40 gün somra gel dese çok kırılirdım. Ben zaten içeride uyuturum. Oturma odasında tutmam. Misafir zaten gelmezde en yakınlarımız bir süre sonra gelip görürler. İnşallah depresyona girmeyiz bende çok müsaitim öyle hallere ya

Aynen canim bende senin gibi düşünüyorum. Valla ben cok neseli herseiye pozitif bakan biriydim boyle olacagim hic aklima gelmezdi ama cok sıkıntı yasadim cok yorgun düştüm her anlamda.. Insallah bu lohusaligim guzel gecer ama hic umidim yok..

Sağol canım teşekkürler rabbim kucağına saga dağ kim almayı nasip etsin inşallah kız olursa gerçekten çok guzel ciciler var allahım herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah peki biberon olarak düşünceniz nedir canım

Benim de oyle oldu. Taa 13-14 de hissediyorum diyordum. Sonra kesildi tik yok. Bu hafta tekrar hissetmeye basladim gibi.

Beni korkutmayin ikizler burcuyum birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…