2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tabiki sağlıklı olması çok önemli ama insan merak ediyor, sabrına hayran kaldım. İkinci demi öyle olacak?

Bir ay giyebiliyor canım newbornu.

Ben çok detaylı düşünüyorum, zor oluyor ama iyi oluyor. İlk olmasına rağmen oğlumda neredeyse gereksiz hiçbir şey yoktu.
Bende detaylı bir liste istiyorum canım zaten kısmetse 2 ay içinde herşeyini hazırlamayı düşünüyorum erken doğum riskli olduğu İçin

Bende şöyle düşünüyorum 10 takım yenidoğan alsam ayrıca çıtçıtlılar ve zıpınlar diğerlerinide 0-3 ay ve 6 ay olana kadar alayım diyorum az mı nasıl olur
10 takımmı???? 5iz mi doğuracaksın anam? Benden öndeysen ben almayayım o zaman nasılsa kullanamayacaksın o kadarını ))))

Ayakli tulumlar cok cabuk kuculuyor. Newborn 2-3 giyilecegini sanmiyorum. 2. Ayda 3-6 aya cok rahat geciliyor. Normal kiloda dogum yapip anne sutuyle besledigini varsayiyorum. Ilk ay ort 6cm uzayip 1-1.5 kilo arasi aliyorlar.

Bende şöyle düşünüyorum 10 takım yenidoğan alsam ayrıca çıtçıtlılar ve zıpınlar diğerlerinide 0-3 ay ve 6 ay olana kadar alayım diyorum az mı nasıl olur
2 takım, zıbın mıbın, çıtçıt bir kaç tane bitti gitti canım bebiş o kirletemiyor ki üstünü :)

Mantikli canim. 10 lu hastane cikisi ve ayrica zibin takimlari ve yarim kollu citcitli badiler ilk ayi idare eder. Tulum alacaksan 0-3 ayaksiz olanlardan, ayakli ise 3-6 almak lazim. Sonrasi bebegin kilosuna gelen hediyelere mevsime gore ayarlanir. Bol zibin takimi gerekecek ama.

Merak etme canım çoğumuz temmuz ortası doğururuz birbirimize destek oluruz bende diyorum biran evvel hayırlısıyla zaman geçse kucağımıza alsak

Ben 10 lu takım derken 10 tane ayrı takım dedim ama çok oluyor sanırım Nesrinay86 da öyle sesi ben onu 5 yapayım en iyisi gerçi annemle teyzem şimdide bir 15 tane takım yaptı ama :)

Bir ay giyebiliyor canım newbornu.
Teşekkür ederim. Çok beğensem de birini tercih edeyim o zaman ben
Bende detaylı bir liste istiyorum canım zaten kısmetse 2 ay içinde herşeyini hazırlamayı düşünüyorum erken doğum riskli olduğu İçin
2 ay çok erken, acele etme. 6. Aydan sonra başlarsın. Tavsiyem listen hazır olsun, netten vs hangi marka hangi model fikir edin. Alması çok kolay. Özellikle büyük parçalar için çok çok araştır, asla acele etme. Bir kere alınıyor, çok da pahalılar.

Ayakli tulumlar cok cabuk kuculuyor. Newborn 2-3 giyilecegini sanmiyorum. 2. Ayda 3-6 aya cok rahat geciliyor. Normal kiloda dogum yapip anne sutuyle besledigini varsayiyorum. Ilk ay ort 6cm uzayip 1-1.5 kilo arasi aliyorlar.
Teşekkür ederim, newborna ağırlık vermeyim hiç. Hastane çıkışı dışında ki onda da 3 kıyafet var. Yeter ilk ay. Birkaç gün sonra çıtçıtlı bodylere geçeriz zaten. Klima açtıkça kullanırız. Gerisi 0-3 ay olsun.

Ne guzel sana surpriz oldu 1 ay one gectin :) insallah saglikla gelirler canim

Bende öyleyim canım birden bir korku basıyor bir iğne dahi almadım henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…