- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #17.341
Öyle düşünme şartlamdırma kendini. Kimbilir belkide dünyadaki en mutlu lohusa sen olacaksın bu sefer :)Aynen canim bende senin gibi düşünüyorum. Valla ben cok neseli herseiye pozitif bakan biriydim boyle olacagim hic aklima gelmezdi ama cok sıkıntı yasadim cok yorgun düştüm her anlamda.. Insallah bu lohusaligim guzel gecer ama hic umidim yok..
Aynen valla can cikar huy cikmaz :))Ahahaha ben ztn evhamliyim çok takarim düsünür düşünür dururum napalım can çıkar huy çıkmaz
Doktorun erkek mi:) delirtenin erkek olduguna dikkatini cekerim:)Amin ama drum diyorki kadinlar hamileyken yari delirir lohusalikta cildirir tamamenesime diyor sabretmelisin
Insallah canimm cok isterimÖyle düşünme şartlamdırma kendini. Kimbilir belkide dünyadaki en mutlu lohusa sen olacaksın bu sefer :)
Ins canim.ben 1 veya 2 adet yeni dogan biberonu almistim ve alacam acil durum olabilir diye.sut gelmeyebilir.rahatsizlanabiliriz vs. Herseye hazirlikli olmak lazim.bebek ac kalmamali ne sartta olursak.Sağol canım teşekkürler rabbim kucağına saga dağ kim almayı nasip etsin inşallah kız olursa gerçekten çok guzel ciciler var allahım herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah peki biberon olarak düşünceniz nedir canım
Evet erkek :) diyor kadinlar tam deliriyor dr um devletten emekli bur adam gordugum en naif ve sabirli insan dama diyorum ben cok evhamliyim beni 9 ay idare etceksiniz diyorum adam guluyor kafama gore 10 gunde gidiyorum haha :))Doktorun erkek mi:) delirtenin erkek olduguna dikkatini cekerim:)
Bende senin gibiydim oglumda :) insan zor bulunca ustune titriyor :) doktorum iyi biriydi stres yapacagina gel bebegini gor diyordu mesela bazen sancim agrim oluyordu doktora tak bi mesaj 1 saat sonra hoop ordayim :)Evet erkek :) diyor kadinlar tam deliriyor dr um devletten emekli bur adam gordugum en naif ve sabirli insan dama diyorum ben cok evhamliyim beni 9 ay idare etceksiniz diyorum adam guluyor kafama gore 10 gunde gidiyorum haha :))
Lohusa pijama ve geceliklerinde emzirmek için pencere oluyor merak etme. Bir de emzirme atleti veya sütyeni ekle listene. Onlar da iyi oluyor.Ben biraz konforcu bi insanım süslü püslü gezmek için içinde rahat edemeyeceğim şeyi giymem bir de ucuz da değiller onun yerine sizlerinde dediği gibi yedek pijama takımları alırım. Normal pijamada da üst kısmı düğmeli kullanışlı olur diye düşünüyorum emzirme kolaylığı açısından tabi bu konuda da tecrübelerinize ihtiyacım var
Her hamilelik gibi her lohusalık da farklıdır, karamsar olma. Hem bu kez tecrübeliyiz, ne yapacağımızı bileceğiz.Aynen canim bende senin gibi düşünüyorum. Valla ben cok neseli herseiye pozitif bakan biriydim boyle olacagim hic aklima gelmezdi ama cok sıkıntı yasadim cok yorgun düştüm her anlamda.. Insallah bu lohusaligim guzel gecer ama hic umidim yok..
Ben biberondan önce kaşık denemenizi tavsiye ederim. Zaten minicik mideleri var, biberonla çabucak dolmasına alışmasın. Önce memenin tadını ve zevkini alsın, sonra gerekirse biberon.Ins canim.ben 1 veya 2 adet yeni dogan biberonu almistim ve alacam acil durum olabilir diye.sut gelmeyebilir.rahatsizlanabiliriz vs. Herseye hazirlikli olmak lazim.bebek ac kalmamali ne sartta olursak.
Hahaha neyse tek degilmisim :) olsun bence boylede cok tatliyiz :)))Bende senin gibiydim oglumda :) insan zor bulunca ustune titriyor :) doktorum iyi biriydi stres yapacagina gel bebegini gor diyordu mesela bazen sancim agrim oluyordu doktora tak bi mesaj 1 saat sonra hoop ordayim :)
Dogru soyluyorsun canim ayni degil ama insanlar ne yazikki ayni ve ne yaparsan yap degismiyorlarLohusa pijama ve geceliklerinde emzirmek için pencere oluyor merak etme. Bir de emzirme atleti veya sütyeni ekle listene. Onlar da iyi oluyor.
Her hamilelik gibi her lohusalık da farklıdır, karamsar olma. Hem bu kez tecrübeliyiz, ne yapacağımızı bileceğiz.
Ben biberondan önce kaşık denemenizi tavsiye ederim. Zaten minicik mideleri var, biberonla çabucak dolmasına alışmasın. Önce memenin tadını ve zevkini alsın, sonra gerekirse biberon.
Tabi ki de tatliyiZ evham da hamileligin cilvesi:)Hahaha neyse tek degilmisim :) olsun bence boylede cok tatliyiz :)))
Canim 3400 dogdu oglum 2 ayliga kadar giydi diye hatirliyorumBen de tecrübeli annelere bir soru sorayım. Oğlum prematüre sınırında doğduğu için new born kıyafetleri uzun süre giydi, hatta eskitti diyebilirim. Şimdi alışveriş listemi hazırlıyorum yavaştan. İki takım hastane çıkışı beğendim biri 10lu biri 20li. Ama bu kez normal kiloda doğarsa fazla giyemez gibi. Normal kiloda doğan bebeğiniz new born beden kıyafetleri ne kadar giydi? Beğendiklerim çok da pahalı, boşuna almak istemiyorum. Ona göre seçim yapacağım.
Ben de hissetmiyorum ki bu ikinci. İkincide erken hissedilirmiş. Daha erken senin. Ama ilk olarak böyle tekme gibi bişey bekleme. İlk hissetmeler sanki göbeğinde bir kelebek kanat çırpıyor yada baloncuk patlıyor gibi oluyor.Günaydın kızlar iyi pazarlar,iyi tatiller:) şimdi okuyunca yazdıklarınızı herkes hissediyo bebişini gibi bi ben mi hissetmiyorum
Alışveriş için sakın nette dolaşan listelere bakma. Çoğu öyle gereksiz ve fazla eşya ile dolu ki. Burdaki tecrübeli annelere sor.Selam kızlar bn birsey sormak istiyorum liste yapmaya başladınız mı bebek alışverişleri için hastane için falan bn bilemiyorum nasıl yapsam diye
Kız ben de lohusalığa yakışmayacak muameleler gördüm ama eşimden başka kimseyi takmamayı öğrendim. Hem bu kez kimsenin beni üzmesine izin vermem.Dogru soyluyorsun canim ayni degil ama insanlar ne yazikki ayni ve ne yaparsan yap degismiyorlar
2 aylık iyiymiş yaa, 2 3 hafta diyenler olmuş.Canim 3400 dogdu oglum 2 ayliga kadar giydi diye hatirliyorum
1 tecrubem var sadece ama bence bu cocugun dogum kilosu ve mevsim gecisiyle alakali.yazlik alacaz haliyle ilk kiyafetleri 1-2 aya soguyacak havalar.ilkinde 1 veya 2 new born size almistim.gerisi 0-3 ay.ben cinsiyeti dogumda ogrenmistim o yuzden gereklileri unisex almistim.dogumdan sonra hem hediye cok geldi hem de kiloya boya gore alisverisimi bolca yaptim.Ben de tecrübeli annelere bir soru sorayım. Oğlum prematüre sınırında doğduğu için new born kıyafetleri uzun süre giydi, hatta eskitti diyebilirim. Şimdi alışveriş listemi hazırlıyorum yavaştan. İki takım hastane çıkışı beğendim biri 10lu biri 20li. Ama bu kez normal kiloda doğarsa fazla giyemez gibi. Normal kiloda doğan bebeğiniz new born beden kıyafetleri ne kadar giydi? Beğendiklerim çok da pahalı, boşuna almak istemiyorum. Ona göre seçim yapacağım.
Doğum kilosunun ortalama olacağını varsayıyorum. Mevsim de yaz olacak ama klima mecburiyetimiz nedeniyle uzun kol ve pantolon giyecek yani o konuda sıkıntı yok. Ama gerçekten 3 hafta falansa hiç almayım dedim. Bir set yeter o zaman.1 tecrubem var sadece ama bence bu cocugun dogum kilosu ve mevsim gecisiyle alakali.yazlik alacaz haliyle ilk kiyafetleri 1-2 aya soguyacak havalar.ilkinde 1 veya 2 new born size almistim.gerisi 0-3 ay.ben cinsiyeti dogumda ogrenmistim o yuzden gereklileri unisex almistim.dogumdan sonra hem hediye cok geldi hem de kiloya boya gore alisverisimi bolca yaptim.
Ben dogumda ogrenmek istemistim.uzun suren bekleyis ve 2 dusukten sonra saglikli bebek sahibi olmak istedim ve cinsiyeti hic onemsemedim ve surpriz olsun istedim dogum olursa.cok sukur oglum yanimda.cinsiyeti icime dogmustu ve ismini gordugum bir ruyadan aldi gerci ama o ayri bir konu.begenmedigim hediyeleri de alinan yerlere gidip degistiririm hala.Doğum kilosunun ortalama olacağını varsayıyorum. Mevsim de yaz olacak ama klima mecburiyetimiz nedeniyle uzun kol ve pantolon giyecek yani o konuda sıkıntı yok. Ama gerçekten 3 hafta falansa hiç almayım dedim. Bir set yeter o zaman.
Cinsiyeti doğumda öğrenmek senin tercihin miydi?
Bana ilkinde çok hediye gelmedi o yüzden beklentim yok pek. Ha tabi gelenlerin bir kısmının beden mevsim ilişkisi yoktu, oğluma fiyonklu takım geldiği de oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?