2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Wintersun burdakilerin çoğu ağustosu göremeyebilir zaten. Ben daha önce de ağustos annesi olacaktım, temmuz oldu. Özellikle beklenen doğum tarihi 15 ağustosa kadar olanlar. Merak etme ben birgün öncesi hazır değilim diyordum ama insan her nasılsa ne yapacağını biliyor gibi. Bilmediğin durumlar için de sana yardıma hazır pek çok insan olacak.

Ay nebilim annemler diyor ilk zaman çok değiştiriliyor falan diye demekki gerçekten anlamıyorum bu işten:))
Kusan bir bebekse kıyafet çok lazım oluyor ama kusma problemi olmazsa çok fazla kirlenmiyor üzerleri.. Bir de ayaksız tulumlar daha kullanışlı oluyor.. Badi çok olabilir çünkü kaka yumuşak oluyor başta nadir de olsa bulaşabiliyor badiye...

Ben 10 lu takım derken 10 tane ayrı takım dedim ama çok oluyor sanırım Nesrinay86 da öyle sesi ben onu 5 yapayım en iyisi gerçi annemle teyzem şimdide bir 15 tane takım yaptı ama :)
Ayakli tek alt pijama ustune uzun kollu zibin icine yarim kollu citcitli atlet. Bu sekilde 6-7 takim ayrica hastane cikisi ilk ay yeter gibi. Hizli buyudugunu goreceksiniz. Aaaa bunu giydiremedim diyeceksiniz. Buyudugu anda 3-6 aya geciyor zaten. Rahat etmesi acisindan bi tik buyuk olsun nolacak. 15 gunde icini doldurur zaten :)

Ay nebilim annemler diyor ilk zaman çok değiştiriliyor falan diye demekki gerçekten anlamıyorum bu işten:))
Valla bizimki acinca fissssss isiyordu :) atlet islaniyordu ya da kaka tasiyordu falan derken gun asiri makine calistiriyorduk bi de bende bi huy var bir giydigimizi 2 giymeyiz bende oglumda oyle oldu otomatik olarak o yuzden sık yikadigim icin bize cok kiyafet lazim oldu :)

Ikinci bebegi sezeryan olacak arkadaslar tahminen kaçıncı haftada doğuma gireriz bi fikriniz varmı 38 ortası falanmi acaba ?? ikinci çocuğunu doğurmuş arkadaşlar daha iyi bilirler

Alışveriş gözünüzü çok korkutmasın para varsa kenarda hepsi birkaç saat içinde hallediliyor zaten.. En zor kısım o kıyafetlerin yıkanıp ütülenmesi

Yok kuzum gözümde büyütmek değil benim hem ikiz hemde ben çok kararsızım nasıl bi oda hazırlanacak ayrıca sepet beşik alınacak mı hiç bir şey net değil

Merhaba kizlar bugun hastanede musahade altindaydim sabah kalktigimda anlamsiz kusmalarim mideme ne girerse fazlasiyla cikiverdi karin agrisi bel agrisi halsizlik derken solugu hastane de aldim tum batin usg yapildi bebisime bakildi cok sukur usg de problem cikmadi seruma bulanti kesici ilac koyuldu falan kan ve idrar tahlili aldilar sonuc yuksek idrar yolu enfeksiyonu cikti sabah beri hic bisey yiyemedim mide bulantim hala devam ediyor yedikce cikarma fikri beni ölduruyor

Geçmiş olsun canım. Haslanmıs patates iyi gelir bence

Sagol canim Azcik ekmek arasina peynir koydum bulantiyi hafifletti gibi gecmezse patatesi de deneyim
Durduk yere kusan eden olursa dikkate alsin derim az kaldi gitmeyecektim doktora da son anda dayanamadim gittim

Haklısın canım zaten cuk diye olacak diye birşey Yok biraz büyük olsun 5 10 gibi ne tam oluyor

Sagol canim Azcik ekmek arasina peynir koydum bulantiyi hafifletti gibi gecmezse patatesi de deneyim
Durduk yere kusan eden olursa dikkate alsin derim az kaldi gitmeyecektim doktora da son anda dayanamadim gittim
Çok geçmiş olsun canım bol su iç en ilaçı su içmek

Rabbim şifa versin ...

Gecmis olsun canim idrar yolu enfeksiyonu mide bulantisi yqpabiliyor bol bol su ic canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…