• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gerek yok vajinalnolanda agizdan olanda elindeki hap zaten iki sekildede kullaniliyor yani onun icin baska bir progestan vermeyecek size. Uzanin ayaklarinizi kendinize dogru cekin ve parmaginizin ucuyla itebildiginiz kadar ileriye itin birakin. Tabiki once drunuza yan etkilerinden cok sikayetci oldugunuzu soyleyin vajinal kullanabilir miyim diye sorun.
100 mglık bunlar

Eklentiler

• 41C43B1E-03F4-42A8-99F1-4F58C2A6743F.webp
    41C43B1E-03F4-42A8-99F1-4F58C2A6743F.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 50
  • 650446EB-03F0-4549-A76B-1D06921D58C2.webp
    650446EB-03F0-4549-A76B-1D06921D58C2.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 44
Az önce son beta ölçümümü yaptım.Artık doktora gitmeyi düşünüyorum. 4+3 oldum.Son yaptığım ölçümle beraber :
Beta
59 ( adetten 2 gün önce )
182 ( adet günü)
568 ( adetten 2 gün sonra)

Sizce nasıl ilerliyorum?

Az önce son beta ölçümümü yaptım.Artık doktora gitmeyi düşünüyorum. 4+3 oldum.Son yaptığım ölçümle beraber :
Beta
59 ( adetten 2 gün önce )
182 ( adet günü)
568 ( adetten 2 gün sonra)

Sizce nasıl ilerliyorum?
Maşallah artış güzel rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

kızlarrrr sizden dua istiyorumm :) hala bir öğrenci olarak :) perşembeye diploma projemi teslim edicem dua edin nolur hamişlerin duası kabul olur inşallah yetişsin ve hakkıyla geçeyim diplomama kavuşayım :) aksilikler üst üste geliyor epey sıkıntı yaşadım hazırlık sürecinde deli gibi çizim yapıyorum yetişmesi için üstüne hasta oldum bi de biliyorsunuz oğlum var duanıza çok ihtiyacım var :) hepinizi öpüyorumm en virüssüzünden :) dua eden dilinize sağlık şimdideeen :)
Canim basarilar dualarimiz seninle:)

HoşgördükAllah bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin progestan kullananlar benimde kanamam oldu sabah öğle ağızdan akşam yatarkende vajinal kullandım progestanı şimdilik durdu kanama inşallah olmaz artık

Maşallah artış güzel rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Amin canım.İşte daha doktora gitmediğim için sizlerden fikir alıyım dedim.Yakın zamanda doktora gitme niyetim var.Olmayan herkese RABBİM nasip etsin.Biz hamile bütün kadınlarımıza MAŞALLAH:nazar:, Hamilelik bekleyen bütün anne adaylarımıza tez zamanda bir bebiş İNŞALLAH:KK36:

Persembe gununden once gitmeyin persembe giderseniz keseyi gorurusunuz oncesinde göremeyebilirsiniz bu degerle.
Amin canım.İşte daha doktora gitmediğim için sizlerden fikir alıyım dedim.Yakın zamanda doktora gitme niyetim var.Olmayan herkese RABBİM nasip etsin.Biz hamile bütün kadınlarımıza MAŞALLAH:nazar:, Hamilelik bekleyen bütün anne adaylarımıza tez zamanda bir bebiş İNŞALLAH:KK36:

HoşgördükAllah bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin progestan kullananlar benimde kanamam oldu sabah öğle ağızdan akşam yatarkende vajinal kullandım progestanı şimdilik durdu kanama inşallah olmaz artık
Kaç haftalıksın canım ? Benim de dün kanamam oldu , bugün kahve akıntıya döndü , ben de Progeatanı fitil olarak kullanıyorum günde iki adet 100 lük

Back
X