- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 133
- 28
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #4.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aklıma geldi bi daha kan vereyim diye ama düzenli artıcak mi diye boşuna stres yapicam kendime dedim Rabbim nasib ederse zaten o gelişecektir aksi bir durum olsa bunu belli eder diye düşündüm sonradan. Hemşire de gerek yok deyince beklemeye geçtim bakalimKeşke yine bi kan tahlili verseydiniz en azından değerin sağlıklı bi şekilde ilerlediğini görmüş olurdunuz
Tammm kuzummm oyle yapayim ozaman iyi olayimda herseyi yemeye raziyim feba bitkinim yataktan kalkacak mecalim yokcanımm Allah razı olsun :) tatlım benim içmekten ziyade ye :) içmekte iyi ama yemek çok daha iyi limonu hatta kabuguyla çignee sonra at ben çok faydasını gördüm boğazına çok iyi gelir inşallah :)
Canimsinnn cok sagol ❤Geçmiş olsun Kızlar dikkat etin kendinizeinteriorarchitect dediği gibi limon iyi gelir diploma projelerin için başarılar diliyorum dualarım seninle
![]()
İlk üç ay, adet dönemine gelen zamanlarda adet sancısı benzeri ağrılar olabiliyormuş canım sen de 8.haftadasın o yüzden ikinci adet dönemin yaklaştığı için ağrıların oluyordur.Kızlar merhaba benim sabahtan beri karın ve kasık bölgemde hafiften ağrı var neden olabilir belimede vuruyor ağrı
canım bebiş 9 a girmiş hareketlenmiş olabilir o yüzden bu haftada kese konumuna göre tahmin olmazEki Görüntüle 2083467 bize de bakin
canım benimmm çok çok teşekkür ediyorummGeçmiş olsun Kızlar dikkat etin kendinizeinteriorarchitect dediği gibi limon iyi gelir diploma projelerin için başarılar diliyorum dualarım seninle
![]()
canııım çoook teşekkür ederim :)interiorarchitect bitanem dualarım seninle inşallah gönlünden geçenler hemencecik olur ve inşallah diplomanı alırsın ❤❤
yap yap canım benim bi an evvel toparlarsın inşallah Allah şifa versinTammm kuzummm oyle yapayim ozaman iyi olayimda herseyi yemeye raziyim feba bitkinim yataktan kalkacak mecalim yok![]()
Şimdi sat a göre ne kadarliksinizEvet aklıma geldi bi daha kan vereyim diye ama düzenli artıcak mi diye boşuna stres yapicam kendime dedim Rabbim nasib ederse zaten o gelişecektir aksi bir durum olsa bunu belli eder diye düşündüm sonradan. Hemşire de gerek yok deyince beklemeye geçtim bakalim
Aaa evet ben onu unutmuşum evet 3-4 gün var adet döngümeİlk üç ay, adet dönemine gelen zamanlarda adet sancısı benzeri ağrılar olabiliyormuş canım sen de 8.haftadasın o yüzden ikinci adet dönemin yaklaştığı için ağrıların oluyordur.
Sağol canım yaa valla bende korkuya kapılfım bi anAğızdan alıyorsanız vajinal alin yan etkisi cok aza iniyor hemde daha etkili vajinal olaram kullanildiginda.Kızlar bu pregeston ilaçı beni maf etti çok affetersinix içtikten en fazla bir iki saat sonra çok midem bulamadığı için çok kusuyorum ilaçın etkisi olurmu ki böyle ne yapmalıyım dktra söylemeliyim
O kadar mı yaaEvden dışarı çıkmıyorum ki kocam sağolsun geçen başının etini yedim evin karşısında ki manava götürdü![]()

Banada cuma günü verdi dr 200 mg hep vajinal alıyodum bugün agızdn aldım sanki şişe şişe alkol içmiş gibi sarhos oldum resmen uyuyup kaldım mide bulantım olmadı ama sersem gibiyim vajinal almaya devam sende öyle dene istersenKızlar bu pregeston ilaçı beni maf etti çok affetersinix içtikten en fazla bir iki saat sonra çok midem bulamadığı için çok kusuyorum ilaçın etkisi olurmu ki böyle ne yapmalıyım dktra söylemeliyim
Ağızdan alıyorsanız vajinal alin yan etkisi cok aza iniyor hemde daha etkili vajinal olaram kullanildiginda.
Teşekkür ederim dktrada söyliyeyim yarın öyle versinBanada cuma günü verdi dr 200 mg hep vajinal alıyodum bugün agızdn aldım sanki şişe şişe alkol içmiş gibi sarhos oldum resmen uyuyup kaldım mide bulantım olmadı ama sersem gibiyim vajinal almaya devam sende öyle dene istersen
Canimm Allah razi olsuuun
Gerek yok vajinalnolanda agizdan olanda elindeki hap zaten iki sekildede kullaniliyor yani onun icin baska bir progestan vermeyecek size. Uzanin ayaklarinizi kendinize dogru cekin ve parmaginizin ucuyla itebildiginiz kadar ileriye itin birakin. Tabiki once drunuza yan etkilerinden cok sikayetci oldugunuzu soyleyin vajinal kullanabilir miyim diye sorun.Teşekkür ederim dktrada söyliyeyim yarın öyle versin
Aaa bilmiyordum hiç ben Gürcistan dayım ikaçın resmini atsam sizlere belki tanırsınızGerek yok vajinalnolanda agizdan olanda elindeki hap zaten iki sekildede kullaniliyor yani onun icin baska bir progestan vermeyecek size. Uzanin ayaklarinizi kendinize dogru cekin ve parmaginizin ucuyla itebildiginiz kadar ileriye itin birakin. Tabiki once drunuza yan etkilerinden cok sikayetci oldugunuzu soyleyin vajinal kullanabilir miyim diye sorun.