• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar gunaydin gune hastalanarak uyandimmm :hasta: benim hastaligim cok uzun ve agir geciyo ilacta alamiyorum bebegime bir zarari olmaz degilmi ?onerebilecrginiz birseyler varmi? bogaz ve burun tikanikligim var suan tecrubeli anneler sizden oneri bekliyorum:KK1:

Kizlar gunaydin gune hastalanarak uyandimmm :hasta: benim hastaligim cok uzun ve agir geciyo ilacta alamiyorum bebegime bir zarari olmaz degilmi ?onerebilecrginiz birseyler varmi? bogaz ve burun tikanikligim var suan tecrubeli anneler sizden oneri bekliyorum:KK1:
Tuzlu su ile gargara ve bol bol limonlu ılık su

Bende folidoce kullandım 4 gün yat etkilerini çok yaşadım duraklarım yüzüm şişti dr bırak dedi başka bi marka kullanırsam olurmu dedim oda hepsinin içeriği folik asit digerleride aynı etkiyi verir dedi
Bana da neufolid verdi. Şimdilik kotu bi etkisini gormedim. Ilerde ne olur bilemem.

Selam kızlar ben de insallah ağustos 2018 annesi olucam 2. Çocuğum olacak ilk gibi çok heyecanlı oluyormuş ama ben daha doktor kontrolüne gitmedim kan testinde 134 çıktı geçen çarşamba günü kanımda daha küçük kese kalp atışı görünmez diye yeni yılda alicam randevu acab ortamı herşey yolunda mi diye düşünüp duruyorum şimdi herhangi bir sıkıntı yok ama hamilelik belirtilerini de pek yaşamıyor gibiyim sık idrara çıkma dışında normaldir dimi inşallah

merhabalar herkese..yaklasik 2 haftadir arada girip okuyorum hepinizin saglikli bi hamilelik sureci olur insallah..hepimizin yaniyeni yeni kabullenmeye çalışıyorum hamile oldugumu..bi kızım bi oglum war..o defteri kapattim bi daha mii aman amann derken aa süüpriizzz şok sonrası bayaa bi ağlama sonrası sessizce kabulleniş we kese + kalp atısıni görünce bi yumusama gevseme simdilik bende durumlar bu..6+5im bugun..

cok onemli not: zor hamile kalan tedavi olan daha once dusuk yapan arkadaslarim bana kizmasinlar cokkk zor bebeklikleri olan 2 cocuk buyuttum tek basima..ondan o şoklar aglamalar

Kızlar merhaba benim sabahtan beri karın ve kasık bölgemde hafiften ağrı var neden olabilir belimede vuruyor ağrı

Tunaydn canimmmm ❤
:KK200:geçmiş olsun canımmm.. bende senin gibiyim geceden başladı gribim bol c vitamini al portakal limon mandalina biber tüket ıhlamur içebilirsin 1 fincan inşallah tez atlatırız tedirgin de olmana gerek yok bebişi etkilemez hastalıgın :) ateşin olmasın ona dikkat et olursa eğer düşürmeye çalış yükselmesin :)

kızlarrrr sizden dua istiyorumm :) hala bir öğrenci olarak :) perşembeye diploma projemi teslim edicem dua edin nolur hamişlerin duası kabul olur inşallah yetişsin ve hakkıyla geçeyim diplomama kavuşayım :) aksilikler üst üste geliyor epey sıkıntı yaşadım hazırlık sürecinde deli gibi çizim yapıyorum yetişmesi için üstüne hasta oldum bi de biliyorsunuz oğlum var duanıza çok ihtiyacım var :) hepinizi öpüyorumm en virüssüzünden :) dua eden dilinize sağlık şimdideeen :)

yok canim vajinalse ters
Erkek gibi
IMG-20171222-WA0081.webp
bize de bakin

:KK200:geçmiş olsun canımmm.. bende senin gibiyim geceden başladı gribim bol c vitamini al portakal limon mandalina biber tüket ıhlamur içebilirsin 1 fincan inşallah tez atlatırız tedirgin de olmana gerek yok bebişi etkilemez hastalıgın :) ateşin olmasın ona dikkat et olursa eğer düşürmeye çalış yükselmesin :)
Oyle yaptim kuzum 1 bardak portakal suyumu ictim gun icerisindede diger dopinkleri uygularim insallah biran evvel iyilesiriz kuzummm bu arada dualarim seninle biran evvel diplomani alirsin insallahhh ❤

Harikasın göbeğimi salmak icin hep bu anı bekledim kısmı cidden bana kahkaha attırdı bende şişiyorum valla bide afedersin kabızlık sorunu cıktı basıma çatlıycam neredeyse
Bende de ufaktan başlamıştı kabızlık günde sabah akşam birer adet kivi yedim o rahatlatti gaz sancimi kesti kivi bağırsakları çalıştırıyor ve bebek için de çok sağlıklı

Selam kızlar ben de insallah ağustos 2018 annesi olucam 2. Çocuğum olacak ilk gibi çok heyecanlı oluyormuş ama ben daha doktor kontrolüne gitmedim kan testinde 134 çıktı geçen çarşamba günü kanımda daha küçük kese kalp atışı görünmez diye yeni yılda alicam randevu acab ortamı herşey yolunda mi diye düşünüp duruyorum şimdi herhangi bir sıkıntı yok ama hamilelik belirtilerini de pek yaşamıyor gibiyim sık idrara çıkma dışında normaldir dimi inşallah
Keşke yine bi kan tahlili verseydiniz en azından değerin sağlıklı bi şekilde ilerlediğini görmüş olurdunuz

Oyle yaptim kuzum 1 bardak portakal suyumu ictim gun icerisindede diger dopinkleri uygularim insallah biran evvel iyilesiriz kuzummm bu arada dualarim seninle biran evvel diplomani alirsin insallahhh ❤
canımm Allah razı olsun :) tatlım benim içmekten ziyade ye :) içmekte iyi ama yemek çok daha iyi limonu hatta kabuguyla çignee sonra at ben çok faydasını gördüm boğazına çok iyi gelir inşallah :)

canımm Allah razı olsun :) tatlım benim içmekten ziyade ye :) içmekte iyi ama yemek çok daha iyi limonu hatta kabuguyla çignee sonra at ben çok faydasını gördüm boğazına çok iyi gelir inşallah :)
Geçmiş olsun Kızlar dikkat etin kendinize interiorarchitect interiorarchitect dediği gibi limon iyi gelir diploma projelerin için başarılar diliyorum dualarım seninle :KK200:

Back
X