• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tam sana yazmak için girdim kii niniğin resimlerini atmışsın canım gözün aydın çok sevindim rahatladığına. Darısı başıma inşallah :) bebiş görünüyor mu? Birde kalp atışı için ne zaman çağırdı?
Henüz bebiş görünmedi pazartesi gel dedi canım haftaya
allah razı olsun ☺ darısı da sizlere

Daha dün akşam okudum 3 aydan sonra yararı çok ama ilk üç ay içinde düşük ve kürtajı kolaylaştıran bi madde var istersen sende bi bak ne olur ne olmaz tedbirli olalım
Dogrudur okumussunuzdur ama internette cok fazla bilgi kirliligi var malum. Doktoruma cok guveniyorum ve bu alanda surekli kendini yenileyen birisi. Koftenin yada yemegin icindeki bir tutam maydonozun zarari ne olabilir o kadar kolay olsa dusuk yapmak istenmeyen gebelikler icin herkes maydonoz yerdi demisti bana :)

Aaa ilk yorumm :) hayirlisi olsun insallah canim ogluma arkadas olur artik birlikte evi yikarlar :) tek basina oglumun gucu yetmiyordu zaten :) dur bakalim cinsiyet belli olunca seni etiketlicem mutlaka :)
Taa ilk bı cinsiyet belirleme muhabbeti olduğunda söylemek istemiştim ama bugüne kısmet oldu :) hayırlısı olsunda,benimki bi tahmin sadece..ama genelde tutar tahminlerim bakalım bu sefer hiç tanımadan tutturabilecek miyim ;)

G

Gözün aydın canım cok sevindim darısı pıt pıtlara inşallah
Çok teşekkür ederim canlarım
Oy masaallah minnosunaaa canimmm darisi kalp atisina insallah gonlunu ferah tut❤
İnşallah o günü de görürüm pazartesi gel dedi doktor ama ne için olduğunu söylemedi kontrol dedi neden acaba bebek için mi kalp atışı için mi bide ultrason da 5 haftalik gözüktü biz 5+5iz neden 1 hafta geride gözüküyor kizlar

Canım ben de aynı durumdayım galiba 6+0 ve dün acildeysim bebeği göremedik senim kesen kaç mm idi
Ay valla sen deyince farkettim dr ne kagit verdi ne mm soyledi acemide degilim ikinci bebek ama keseyi gormenin sevinciyle unuttum :) normal dedi vajinal bakti kanama sebebiyle emin olmak icin ama görebilirizde gormeyebilirizde tam sinirda demisti endise etme birde cihazdan cok farkediyor.

Dogrudur okumussunuzdur ama internette cok fazla bilgi kirliligi var malum. Doktoruma cok guveniyorum ve bu alanda surekli kendini yenileyen birisi. Koftenin yada yemegin icindeki bir tutam maydonozun zarari ne olabilir o kadar kolay olsa dusuk yapmak istenmeyen gebelikler icin herkes maydonoz yerdi demisti bana :)
Canım çiğ maydanoz diye biliyorum zaten piştikten sonra cansız kalıyor:) Ama çok bekledim biz bu sıpayı riske atmak istemiyorum bide dediğim gibi kendimi tanıyorum bunyem hassas :)

Taa ilk bı cinsiyet belirleme muhabbeti olduğunda söylemek istemiştim ama bugüne kısmet oldu :) hayırlısı olsunda,benimki bi tahmin sadece..ama genelde tutar tahminlerim bakalım bu sefer hiç tanımadan tutturabilecek miyim :KK66:
Merak yaptim simdi :) hayırlisi olsun hepimizin hakkinda salih saglikli akilli evlat olsun butun minisler :)

benım de ikinci hamileliğim
mide bulantılarım çok erken başladı 16.-17 de bitmişti ilkinde
en çok onun stresini yasıyorum
baska bi skntı olmaz ınsallah tabı de
benı benden alıyo mide bulantıları:(:(:(

Çok teşekkür ederim canlarım

İnşallah o günü de görürüm pazartesi gel dedi doktor ama ne için olduğunu söylemedi kontrol dedi neden acaba bebek için mi kalp atışı için mi bide ultrason da 5 haftalik gözüktü biz 5+5iz neden 1 hafta geride gözüküyor kizlar
Senin 5 gün geride benim tam bi hafta geride buda normal belki geçen ay geç yumurtladik geç döllenme olmuştur ama bi çok kişi 12.haftadan sonra bebek ve sat aynı dönemleri dengeliyor diyo bakalım bizimki nolcak

Canım çiğ maydanoz diye biliyorum zaten piştikten sonra cansız kalıyor:) Ama çok bekledim biz bu sıpayı riske atmak istemiyorum bide dediğim gibi kendimi tanıyorum bunyem hassas :)
Elbette cok kiymetliler temkinli olmakta fayda var bu arada sakatat demisti az once bir arkadas alinti yapamadım edirnedeyiz malum meshur burada bagggzi :) sakatatlar tavada falan :) doktorum canin ne istiyorsa ye nefsin korelsin dedi bunu sordugumda :)

Back
X