• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar o yüreğinizden gelen tertemiz dualarınız için çok teşekkür ederim cümlemiz sağlıkla kucağımiza alalım inşallah allah hepinizden 1 kere değil bin kere razı olsun sizleri goremesemde dualariniz hep bana ulaşıyor hepiniz iyiki varsınız çok şükür gördüm kesemi çok şükür rabbim bu korkumdan emin kıldı beni.Bakin teyzeleri buda benim minnoşumEki Görüntüle 2083814 Eki Görüntüle 2083815
Pazartesi kim kese için gidecekti diye düşünüp duruyordum... gözün aydın canıım Allah bebişini görmeyi de kalp atışını duymayı da nasip etsinn :KK200:darısı bana inşallah ben korktum bugün gidemedim :KK43: ya göremezsem korkusu var yarın gidebilirsem gitcem lütfen banada dua edin hayırlısı ama çok korkuyorum

Pazartesi kim kese için gidecekti diye düşünüp duruyordum... gözün aydın canıım Allah bebişini görmeyi de kalp atışını duymayı da nasip etsinn :KK200:darısı bana inşallah ben korktum bugün gidemedim :KK43: ya göremezsem korkusu var yarın gidebilirsem gitcem lütfen banada dua edin hayırlısı ama çok korkuyorum
bende gitcem bugun 5+1 günlüğüm çok korkuyorum:(

Kızlar bide ben özel hastaneye gidiyorum.Kan pıhtılaşmasi var bende zaten.Doktor clexan la progestan yazdı.Progestan mide bulantısı başladı dönmesi falan yapar çok şikayetçi olursan fitil olarak kullanılan dedi.Bende kan grubumu öğrenmemi istedi ben sağlık ocağında öğrenebilir miyim yoksa devlete mi gitmem gerek?
Bide benim sağlık güvencem yok annelik hakkı da özel de geçmiyor.Doktora bana iğne için rapor çıkartır mısınız dedim.Biz cikartamayiz devlet hastanesinde cikarttirabilirsin dedi.Şimdi ben devlet hastanesi ne gidip doktora ne diyeceğim rapor için yardımcı olur musunuz hiç bi bilgim yok
Bnde özel e gidiyorum bnm dr um bana rapor çıkardı sknti olmadı .diğer hamileliğin de de özel de çıkarmıştı dr

Zaten progestan kullaniyorsun bebegin tutunacaksa tutunur dr a da gitsen bundan daha fazla yapilacak birsey yok endise etme bunu sana ilk bebegini 20 hafta kanama ile kaybetme korkusu yasayan ama suan neredeyse yasina giren kiziyla oyun oynayan bir anne ve simdide yine surekli lekelenmesi olan bir anne adayi olarak yaziyorum. Her kanama kotu habercisi değildir. İceride kanama alani olabilir bu lekelenmeye sebep oluyordur yada adet dongunse adet zamaninda her ay lekelenme hatta adet gibi kanama yasayan kadinlarda var belkide gecen aydan iceride kalan kirli kandir icini ferah tut. Doktorum kizimda bana bu aciklamalari yapmisti :)
bende 7+4 deyim 5+5 de hafif kanama ile acile gittim iğne yapıldı. o zamandan beri progestan kullanıyorum ara ara lekelenmeler oluyor ama kafama çok takıyordum şimdi rahatım rabbim nasip ederse herşey olur diyorum endişelenmemek elde değil ama çok düşününce de insan kafayı yiyor:(

Maydanoz gerçekten zararlı düşük riski yapıyor ananas zararlı bi kaç baharat çeşidi var tam aklımda değil onlar zararlı bunlara dikkat etmek lazım ve hatta günde bi porsiyon nar yemek içeriğinde bulunan vitaminler bebek gelişimde inanılmaz faydaları var allahın izniyle
Ananas aksine cok faydali hamilelikte mutlaka tuketmek gerekiyor nereden duydun zararini

bende 7+4 deyim 5+5 de hafif kanama ile acile gittim iğne yapıldı. o zamandan beri progestan kullanıyorum ara ara lekelenmeler oluyor ama kafama çok takıyordum şimdi rahatım rabbim nasip ederse herşey olur diyorum endişelenmemek elde değil ama çok düşününce de insan kafayı yiyor:KK43:
Sakin olup beklemek lazim ilk dönem zaten yapacak pek birşey yok beklemekten baska

Sakin korkma bitanem bol bol dua et benim duam seninle.Bende çok korkuyordum ama boşuna korkmuşum seninide anlıyorum daha bi kaç saat önce bende senin gibiydim içini ferah tut gözükür inşallah gözükmez ise de daha yerlesmemistir.Hemen kötü düşünme 4 yada 5 güne gösterir ☺

Back
X