- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 133
- 28
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #4.721
Hadi insallahDoktor çağırdığına gore gorunur bence canim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi insallahDoktor çağırdığına gore gorunur bence canim :)
Ben yedikten sonra aşırı kusma ve karnımda kasılma hissettim endişelendim dr a söyledim yedikten sonra böyle oldum diye oda bazı hamile kadınlarda rahim kasilmasina cilt döküntüsü ve kusma olabilceğini söylediAnanas aksine cok faydali hamilelikte mutlaka tuketmek gerekiyor nereden duydun zararini
Dua edin doktor gel dedi ben klinikteyimSakin korkma bitanem bol bol dua et benim duam seninle.Bende çok korkuyordum ama boşuna korkmuşum seninide anlıyorum daha bi kaç saat önce bende senin gibiydim içini ferah tut gözükür inşallah gözükmez ise de daha yerlesmemistir.Hemen kötü düşünme 4 yada 5 güne gösterir ☺
Bakarim tabi canim karindan ultrason muinteriorarchitect canim birde benim minigime bakar misin
Citir agustos anneleri hepinize kocaman gunaydin:) nasilsiniz :)
Biz de durumlar fenaaaoglumla esimde grip oldu ailecek sumuklu sumuklu geziyoruz
Allah bundan geriye dusurmesin bununla kalsin atlatiriz insallah :)

Aaa ilk yorumm :) hayirlisi olsun insallah canim ogluma arkadas olur artik birlikte evi yikarlar :) tek basina oglumun gucu yetmiyordu zaten :) dur bakalim cinsiyet belli olunca seni etiketlicem mutlaka :)
Tmm canım ben duamı gönderdim sana güzel haberle gel inşallahDua edin doktor gel dedi ben klinikteyim![]()
Ay canim benim sana da cok gecmis olsun cok zor hamilelikte ve emzirirken Hasta olmak daha dikkat etmeliyiz kendimizeCanım geçmiş olsun ben de Perşembeden beri aynıyım ilaç da kullanamayınca çok zor oldu, Allah şifa versin![]()
bana da seninki erkek olacak gibi geliyor, hayırlısı olsun tabi![]()
Evet canim karından 7+1 di o zamanBakarim tabi canim karindan ultrason mu
Sağolasın canım, giysi sıkıntısı çekmeyiz en azından demi )))) nasılsa evde ablası var :)Nesrinay86 canimcimm kiza benzetim
Ananas aksine cok faydali hamilelikte mutlaka tuketmek gerekiyor nereden duydun zararini
Tahmini dogum tarihini 2018 degilde 2017 yaziyor olabilir misin?
Sağlıklı hayırlı bi evlat olur inşallah her ikisi baş tacım ama insan yinede merak etmeden duramıyor:) bakalım cinsiyet zamanı gelince neler olcak
Banada aynısını söyledi ocak ayının kacinda gidicen dr a :)
Pazartesi kim kese için gidecekti diye düşünüp duruyordum... gözün aydın canıım Allah bebişini görmeyi de kalp atışını duymayı da nasip etsinndarısı bana inşallah ben korktum bugün gidemedim
ya göremezsem korkusu var yarın gidebilirsem gitcem lütfen banada dua edin hayırlısı ama çok korkuyorum
bende gitcem bugun 5+1 günlüğüm çok korkuyorum![]()
Ay canim benim sana da cok gecmis olsun cok zor hamilelikte ve emzirirken Hasta olmak daha dikkat etmeliyiz kendimize
Ben de potansiyel erkek annesi enerjisi var desenize :) bir oglum var bir kizim olsun cok isterim ama rabbim hayirlisini versin erkek olursa da ogluma oyun arkadasi olacak diye cok sevinirim karisik duygular :) ilkte kafamiz rahatti :)
aynen ilk olunca sıkıntı olmuyor şimdi ben ikisine de razıyım kızım da yok oğlum da yok diye Canım hayırlı olsun cok sevindim ben de dun agri ile gittim hastaneye 6+0 dım dr bebegi gördüm sanki dedi amator bi dr du. Senin kese kaç mm idi...hayırlı evlat olsunlar inşaallahaynen ilk olunca sıkıntı olmuyor şimdi ben ikisine de razıyım kızım da yok oğlum da yok diye
tecrübeli anniş doktor bana 4 Ocak'ta gel dedi o zaman 7+6 olacağım ama gitmeyeceğim 8+6'da gideyim kalp atışı kesin olsun diyorum duyarım di mi![]()
Duyarsınız tabi insallah 7 den sonra duyuluyor geneldehayırlı evlat olsunlar inşaallahaynen ilk olunca sıkıntı olmuyor şimdi ben ikisine de razıyım kızım da yok oğlum da yok diye
tecrübeli anniş doktor bana 4 Ocak'ta gel dedi o zaman 7+6 olacağım ama gitmeyeceğim 8+6'da gideyim kalp atışı kesin olsun diyorum duyarım di mi![]()
Neye göre bakıyorsunuz? kesenin resmi demi o bende atayimmi bakarmisiniz ?? Bu arada çin takvimi rus takvimi bakan oldu mu benim gibiNesrinay86 canimcimm kiza benzetim