• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı evlat olsunlar inşaallah :dondurma: aynen ilk olunca sıkıntı olmuyor şimdi ben ikisine de razıyım kızım da yok oğlum da yok diye :KK49:
tecrübeli anniş doktor bana 4 Ocak'ta gel dedi o zaman 7+6 olacağım ama gitmeyeceğim 8+6'da gideyim kalp atışı kesin olsun diyorum duyarım di mi :anneadayı:
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim :) duyarsin hic merak etme doktorun dedigi tarihte de gorurdun kalp atislarini sadece belki dinletmezdi kucuk diye simdi gidince dinletebilirde :)

:anne:
Kızlarr herkesi etiketleyemedim dualarınız için sağ olun biz bugün keseyi de gördük bebişi de... kalbide atıyodu teyzeleriiii :KK200: ayyyy Allahm ağladım yaaa kalbinin hareket ettiğini gördümmm :KK36: darısı bugün doktora gidenelre, haber bekliyorum dualarımızdasınızzz
Gozunaydin canimmm :) cok sevindim :)

Kızlarr herkesi etiketleyemedim dualarınız için sağ olun biz bugün keseyi de gördük bebişi de... kalbide atıyodu teyzeleriiii :KK200: ayyyy Allahm ağladım yaaa kalbinin hareket ettiğini gördümmm :KK36: darısı bugün doktora gidenelre, haber bekliyorum dualarımızdasınızzz
Ayyy maşallah maşallah sübhanallah darısı da bana inşallah :dua: rahatladın bak sıra bnde.İnşallah bende pazartesi kalp atışını duyarim:dondurma:

:anneadayı: canim nereden anliyorsun yaa..herkes kiz hissediyor zaten bakalım ters köşe yapmazsa..sağlıklı olsun da kiz erkek farketmiyor..cok tesekkur ederim interiorarchitect interiorarchitect yüzümde nedense bi gülümseme olustu birden.sabahtan beri bulantidan kivraniyordum :super:
:) canim Allah gonlune gore versin :) bakalim ilerleyen zamanlarda dogru mu anliyormusum yanlis mi anlicaz :)

hayırlı evlat olsunlar inşaallah :dondurma: aynen ilk olunca sıkıntı olmuyor şimdi ben ikisine de razıyım kızım da yok oğlum da yok diye :KK49:
tecrübeli anniş doktor bana 4 Ocak'ta gel dedi o zaman 7+6 olacağım ama gitmeyeceğim 8+6'da gideyim kalp atışı kesin olsun diyorum duyarım di mi :anneadayı:
7+4 kalp atışını gördüm 4 ocakta gidebilirsiniz

Citir agustos anneleri hepinize kocaman gunaydin:) nasilsiniz :)
Biz de durumlar fenaaa :KK43: oglumla esimde grip oldu ailecek sumuklu sumuklu geziyoruz :KK43: Allah bundan geriye dusurmesin bununla kalsin atlatiriz insallah :)
Geçmiş olsun canım size ailecek.

Bence kızın olacak,ama dediğim gibi hiç bir dayanağım yok sadece his :KK66:
Ben Ben :)

Merak yaptim simdi :) hayırlisi olsun hepimizin hakkinda salih saglikli akilli evlat olsun butun minisler :)
Topiğe ilk girdik o zaman bizim vardı kese kalp atışı telaşı şimdi yeni gelenlerin benden söylemesi hiç stres yapmayın Ahhaın izniyle görürsünüz duyarsınız ondan sonrada acaba 2li taramamız nasıl çıkacak telaşı başlayacak :)bizim sırada şimdi 2li tarama var belki doktor cinsiyet tahminide yapar ve tabiki ikinci olduğu için cinsiyetide çok merak ediyorum
Neye göre bakıyorsunuz? kesenin resmi demi o bende atayimmi bakarmisiniz ?? Bu arada çin takvimi rus takvimi bakan oldu mu benim gibi
Çinde rusda kız diyor ama tabi Rabbim ne derse o olur
Hadi gözünaydın artık stres yapmadan tadını çıkar bence

Kızlar bugün doktor randevumdan geldim keseye gördük keseye göre 5 haftamınmış bebiş tiroidin yüksek dedi doktor ne yapma lazım
Troid için ilaç kullanmak gerekiyor bende kullanıyorum her ay dahiliye de kontrol oluyorum

Back
X