- 11 Şubat 2016
- 260
- 238
- 33
- 30
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #4.761
Etmez miyim Allah razı olsun her zaman edicem Rabbim herkese sağlıklı gebelik nasip etsin önce sonrada gelsin sağlıklı bebişleer inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etmez miyim Allah razı olsun her zaman edicem Rabbim herkese sağlıklı gebelik nasip etsin önce sonrada gelsin sağlıklı bebişleer inşallah

Bende oglum olursa senin gibi düşünüyorum :) ama kadınız yine rahat durmayiz:)Sağolasın canım, giysi sıkıntısı çekmeyiz en azından demi )))) nasılsa evde ablası var :)
Canimm kiz gibi :)interiorarchitect canim birde benim minigime bakar misin
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim :) duyarsin hic merak etme doktorun dedigi tarihte de gorurdun kalp atislarini sadece belki dinletmezdi kucuk diye simdi gidince dinletebilirde :)hayırlı evlat olsunlar inşaallahaynen ilk olunca sıkıntı olmuyor şimdi ben ikisine de razıyım kızım da yok oğlum da yok diye
tecrübeli anniş doktor bana 4 Ocak'ta gel dedi o zaman 7+6 olacağım ama gitmeyeceğim 8+6'da gideyim kalp atışı kesin olsun diyorum duyarım di mi![]()
Kesenin icinde bebis varsa at canimNeye göre bakıyorsunuz? kesenin resmi demi o bende atayimmi bakarmisiniz ?? Bu arada çin takvimi rus takvimi bakan oldu mu benim gibi
Benim ikisinde de erkek çıktı bakalım ne kadar doğru cikacazBen baktım Çin Erkek diyor Rus kız diyor bilemedim![]()
Hayirli olsun hosgeldiniz:)Herkese merhabalar. Bende gebe oldugumu dün itibariyle ögrenmis oldum. 3.hamileligim olacak insallah. Hepimiz saglikli ve mutlu bir sekilde bu süreci atlatiriz inşallah.
Gozunaydin canimmm :) cok sevindim :)
Kızlarr herkesi etiketleyemedim dualarınız için sağ olun biz bugün keseyi de gördük bebişi de... kalbide atıyodu teyzeleriiiiayyyy Allahm ağladım yaaa kalbinin hareket ettiğini gördümmm
darısı bugün doktora gidenelre, haber bekliyorum dualarımızdasınızzz
Ayyy maşallah maşallah sübhanallah darısı da bana inşallah
Kızlarr herkesi etiketleyemedim dualarınız için sağ olun biz bugün keseyi de gördük bebişi de... kalbide atıyodu teyzeleriiiiayyyy Allahm ağladım yaaa kalbinin hareket ettiğini gördümmm
rahatladın bak sıra bnde.İnşallah bende pazartesi kalp atışını duyarim
Canimm kiz gibi :)

:) canim Allah gonlune gore versin :) bakalim ilerleyen zamanlarda dogru mu anliyormusum yanlis mi anlicaz :)canim nereden anliyorsun yaa..herkes kiz hissediyor zaten bakalım ters köşe yapmazsa..sağlıklı olsun da kiz erkek farketmiyor..cok tesekkur ederim
interiorarchitect yüzümde nedense bi gülümseme olustu birden.sabahtan beri bulantidan kivraniyordum
![]()
Teşekkürederim hoşbuldum :)Hayirli olsun hosgeldiniz:)
Ogrenir ogrenmez etiketlicem seni:) canim Allah gonlune gore versin :) bakalim ilerleyen zamanlarda dogru mu anliyormusum yanlis mi anlicaz :)
7+4 kalp atışını gördüm 4 ocakta gidebilirsinizhayırlı evlat olsunlar inşaallahaynen ilk olunca sıkıntı olmuyor şimdi ben ikisine de razıyım kızım da yok oğlum da yok diye
tecrübeli anniş doktor bana 4 Ocak'ta gel dedi o zaman 7+6 olacağım ama gitmeyeceğim 8+6'da gideyim kalp atışı kesin olsun diyorum duyarım di mi![]()
Geçmiş olsun canım size ailecek.Citir agustos anneleri hepinize kocaman gunaydin:) nasilsiniz :)
Biz de durumlar fenaaaoglumla esimde grip oldu ailecek sumuklu sumuklu geziyoruz
Allah bundan geriye dusurmesin bununla kalsin atlatiriz insallah :)
Ben Ben :)Bence kızın olacak,ama dediğim gibi hiç bir dayanağım yok sadece his![]()
Topiğe ilk girdik o zaman bizim vardı kese kalp atışı telaşı şimdi yeni gelenlerin benden söylemesi hiç stres yapmayın Ahhaın izniyle görürsünüz duyarsınız ondan sonrada acaba 2li taramamız nasıl çıkacak telaşı başlayacak :)bizim sırada şimdi 2li tarama var belki doktor cinsiyet tahminide yapar ve tabiki ikinci olduğu için cinsiyetide çok merak ediyorumMerak yaptim simdi :) hayırlisi olsun hepimizin hakkinda salih saglikli akilli evlat olsun butun minisler :)
Çinde rusda kız diyor ama tabi Rabbim ne derse o olurNeye göre bakıyorsunuz? kesenin resmi demi o bende atayimmi bakarmisiniz ?? Bu arada çin takvimi rus takvimi bakan oldu mu benim gibi
Hadi gözünaydın artık stres yapmadan tadını çıkar bence
Sen kendi kesene baktığında ne tahmin ettin canım?:) canim Allah gonlune gore versin :) bakalim ilerleyen zamanlarda dogru mu anliyormusum yanlis mi anlicaz :)
Troid için ilaç kullanmak gerekiyor bende kullanıyorum her ay dahiliye de kontrol oluyorumKızlar bugün doktor randevumdan geldim keseye gördük keseye göre 5 haftamınmış bebiş tiroidin yüksek dedi doktor ne yapma lazım