- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 148
- 33
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #5.601
Daha erken olmasa alışverişe çıkacağım valla. Sizde de var mı rahatsız etmeye başladı beni pantolonlar hatta eşofmanlar bile. Düğme ve lastik kısımları direk göbek çevreme gelince rahat hissetmiyorum
benim tam olan bir pantolonum vardı artık onu giyince rahatsız ediyor inanılmaz ödem topladı vücudum ve regl olamadığımız için de nasıl gidecek bilmiyorum yeşil çay falan da yasak
Canım bütün suç bunu sana diyip seni telaşelendiren doktorda ne oldu şimdi bunu söyleidede,bu kız birdahaki kontrole kadar içi içini yer sen bence bi kan daha ver aynı yerde için ferahlar bari doktorun istemiştir herhalde bir kan tahlili daha beğenmemiş ya beyimiz bilmiyorum bey mi ama beni oraya getirtmesin hormonlar tavan ne yapacağım hiç belli olmaz![]()
yürü be kim tutar seni

Merhaba kızlar dayanamadım evin yakınındki hastaneye gittim normalinde suan 7 haftalıgım ama 6 hafta ile uyumlu kese kalp atısı falab izlenmedi carsamba tekrar gel dedi eger kalp atısını embiryoyu göremezsek sağlıksız bir gebeliktir dedi moralim cok bozuk dua edin bebeğim sağlıkla bana tutunsun
kendini üzme bence ultrason makinesinin kalitesine göre bile değişebiliyor. ben bu sorunu yaşamamak için randevumu 8+6'ya aldım sabretmesi zor ama inşaallah hayırlı haberleri alacağız hepimiz kendini ve bebeğini üzme canım

Ay evet ogrnmeden bir gun once basladi emerken karnima vurup tırnaklamaya yara bere icinde kaldi göbeğim bende malum oldugunu dusunuyorum hic yaptigi sey degil normalde bile gelip durduk yere vuruyor gobegime küt diye :)
kardeş kıskançlığı başlamış demek ki
6+0 ım
bnde ben bu kadar acısını cekicem sadece babanın ismini koyamam 
bunlarla uğraşılmaz vala ben babasının adıyla seslenmicem erkek olursa..cocugum en cok adını benden duycagi icin alişcak