• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Daha erken olmasa alışverişe çıkacağım valla. Sizde de var mı rahatsız etmeye başladı beni pantolonlar hatta eşofmanlar bile. Düğme ve lastik kısımları direk göbek çevreme gelince rahat hissetmiyorum

benim tam olan bir pantolonum vardı artık onu giyince rahatsız ediyor inanılmaz ödem topladı vücudum ve regl olamadığımız için de nasıl gidecek bilmiyorum yeşil çay falan da yasak o_O

Canım bütün suç bunu sana diyip seni telaşelendiren doktorda ne oldu şimdi bunu söyleidede,bu kız birdahaki kontrole kadar içi içini yer sen bence bi kan daha ver aynı yerde için ferahlar bari doktorun istemiştir herhalde bir kan tahlili daha beğenmemiş ya beyimiz bilmiyorum bey mi ama beni oraya getirtmesin hormonlar tavan ne yapacağım hiç belli olmaz :KK11:

yürü be kim tutar seni :halay:

Merhaba kızlar dayanamadım evin yakınındki hastaneye gittim normalinde suan 7 haftalıgım ama 6 hafta ile uyumlu kese kalp atısı falab izlenmedi carsamba tekrar gel dedi eger kalp atısını embiryoyu göremezsek sağlıksız bir gebeliktir dedi moralim cok bozuk dua edin bebeğim sağlıkla bana tutunsun

kendini üzme bence ultrason makinesinin kalitesine göre bile değişebiliyor. ben bu sorunu yaşamamak için randevumu 8+6'ya aldım sabretmesi zor ama inşaallah hayırlı haberleri alacağız hepimiz kendini ve bebeğini üzme canım:anne:

Ay evet ogrnmeden bir gun once basladi emerken karnima vurup tırnaklamaya yara bere icinde kaldi göbeğim bende malum oldugunu dusunuyorum hic yaptigi sey degil normalde bile gelip durduk yere vuruyor gobegime küt diye :)

kardeş kıskançlığı başlamış demek ki :emir_bebek::emir_bebek:

Hepiniz iyiki varsınız cok sağolun allah razı olsun inşallah yavrum benimle kalıcak çarşambaya kadar bekle bekleyebilirsen rabbim büyük
Canım o kadar yazışma oluyo ki 5 6 sayfa atlaya atlaya gidiyorum.yanıtlanmış msjda gördüm msjini.sıkma canını dua et leken yok ağrın yok.geç döllenmedir.ayni şekilde 9.5 haftalik olmasi gereken arkadasım 1 hafta geriden gidio..geç yumurtlamış.seninde öyledir.üzme bebeğini:KK200:7 8. Haftalarda kalp atışını duyan çok insan var moralini yüksek tut.

Merhaba kızlar dayanamadım evin yakınındki hastaneye gittim normalinde suan 7 haftalıgım ama 6 hafta ile uyumlu kese kalp atısı falab izlenmedi carsamba tekrar gel dedi eger kalp atısını embiryoyu göremezsek sağlıksız bir gebeliktir dedi moralim cok bozuk dua edin bebeğim sağlıkla bana tutunsun
Canm bol bol dua et bizde edelim hayırlısı sen moralini bozma inşallah her şey yolundadır :KK200:

Karından bebeğini göremeyip vajinal gören var mı? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var 15 mm kese bebek gözükmüyor yolk sac bile yok yarın doktorum vajinal bakacak 2.gebeliğim korkuyorum:(

Kızlar clexane 04 kullanıyorum bugün yaparken iğneyi çektikten sonra kan geldi bir damla ve orası mosmor su an dokununca acıyor önceden de morarırdı ama bu baya kötü oldu göbeğimden yaptığım için buz koymakta kararsız kaldım bir cevap verin bana

Ca
Karından bebeğini göremeyip vajinal gören var mı? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var 15 mm kese bebek gözükmüyor yolk sac bile yok yarın doktorum vajinal bakacak 2.gebeliğim korkuyorum:KK43:
Canım sıkma canını daha zamanı var demek ki genelde 17 mm den sonra bebek görünür derler ama herkes değişik tabi inş herşey yoluna girecek üzülme

5,6 haftalık arkadaşlar bulantınız kusmanız var mı?
Bende şu an sadece gaz problemi var,yediğim çoğu şey gaz yapıyor.Hayatta ki en büyük fobim kusmak :KK43:
Sürekli elim karnımda dua okuyorum olmasın diye.
5+6 yım şu an.İlla herkesde olacak diye bir kaide yok biliyorum,hiç yaşamayanlarda var.Ama çoook korkuyorum şu önümüzde ki 2 haftayıda atlatırsam dahada kolay kolay gelmez değil mi?
Tecrübeli anneler,hamileler yazarsa sevinirim♥️
oğlumda 12.haftadan 16.haftaya kadar her sabah o midenin salgıladığı safrayı çıkarıp üstüne misler gibi kahvaltımı yapardım,bunda da aksine erken başladı kokular çok rahatsız ediyo malesef. senin inşallah olmaz..

Annem zaten sen koy diyor onca eziyeti çeken sensin diyor bizim sülalemizde böyle bir durum yok annem hepimizin isimlerini kendi koymuş bu büyük isimleri koyma fanatikliği bu şehirde var hatta koymayınca kınıyorlar bile ilk evlendiğimde duyduğumda çok şaşırmıştım ama şimdi bu durum sinirlerimi bozuyor resmen
Hangi şehir orası merak ettim:KK22:

Kızlar clexane 04 kullanıyorum bugün yaparken iğneyi çektikten sonra kan geldi bir damla ve orası mosmor su an dokununca acıyor önceden de morarırdı ama bu baya kötü oldu göbeğimden yaptığım için buz koymakta kararsız kaldım bir cevap verin bana
Bende göbekten yapıyorym hic morarmadı iki parmagının arasında etini sıkıca tut iğneyi dik bir şekilde vur yoksa morarıyor öbel öbek şişiyor

Canım o kadar yazışma oluyo ki 5 6 sayfa atlaya atlaya gidiyorum.yanıtlanmış msjda gördüm msjini.sıkma canını dua et leken yok ağrın yok.geç döllenmedir.ayni şekilde 9.5 haftalik olmasi gereken arkadasım 1 hafta geriden gidio..geç yumurtlamış.seninde öyledir.üzme bebeğini:KK200:7 8. Haftalarda kalp atışını duyan çok insan var moralini yüksek tut.
Saol gülüm inşallah öyledir ister istemez tedirgin oluyorum cok şükür kanamam agrım bişeyim yok inşallah boş nir gebelik olmaz

Merhabalar ben de 8 haftalik hamileyim 6 bucuk haftalik ken ufak bir lekelenme yaşadım çok korkuttu beni Rabbime binlerce şükür olsun o gün Dr gittim minigimin kalp atisini duydum ve hala korkuyorum haftaya kontrole gidecem dua edin bana

5,6 haftalık arkadaşlar bulantınız kusmanız var mı?
Bende şu an sadece gaz problemi var,yediğim çoğu şey gaz yapıyor.Hayatta ki en büyük fobim kusmak :KK43:
Sürekli elim karnımda dua okuyorum olmasın diye.
5+6 yım şu an.İlla herkesde olacak diye bir kaide yok biliyorum,hiç yaşamayanlarda var.Ama çoook korkuyorum şu önümüzde ki 2 haftayıda atlatırsam dahada kolay kolay gelmez değil mi?
Tecrübeli anneler,hamileler yazarsa sevinirim♥️
Benimde Sol bacak ağrısı ve iştah artmasindan başka hiç bi belirtim yok :halay:bnde kusmaktan nefret ederim:kusmuk:6+0 ım

Korkma birsey olmaz bebek eger saglikliysa oluk olukta kanama olsa gelir dunyaya. Bunu sana ilk hamileligini surekli kanama ile gecirip 20 hafta yatan biri yaziyor. Ve simdide kanama yuzunden adet oldugunu sanıp iki gun sonra hamile oldugunu öğrenen ve hergun azda olsa kahve lekelenmesi olan bir anne adayi yaziyor. Hamilelikte cok yaygin kanama bazi sanslilar hic kanama yasamiyor demekki biz onlardan degiliz diye dusun.
Çok teşekkür ederim yani aslında bilincindeyim ama insan yaşarken durumu demek ki çok farklı boyutta oluyormuş. Şimdiden annelik duygularım oluştu sanırım.
Allaha emanet olun canım. Sakin ol uzat ayaklarını dinlen. Burada okumuşsundur bir çok arkadaş yaşamış aynı durumu. Bebeğin sımsıkı tutunsun Allahın izniyle sana:dua:
Amiiin tutunsun inşallah. Salı günü muayenem var inşallah öğreneceğim bişey yoktur inşallah

Benimde ilk bebeğim benim eşim de illa erkek olursa babamın adını koyacağım dedi :sinirli:bnde ben bu kadar acısını cekicem sadece babanın ismini koyamam :KK20:ek de olucak dedim kabul etti :KK200:bnde sadece ek ismi çağırırım :KK70:babasının ismi ile seslenmem ama kız olursa da sadece benim dediğim isim olucak :sampiyon:
Ne kadar da aynı:)) 3 sene sevgiliydik 3.5 yildir evliyiz ..bitmedi onun kavgası.yine aklıma gelince sinirlendim yahu:deli:bunlarla uğraşılmaz vala ben babasının adıyla seslenmicem erkek olursa..cocugum en cok adını benden duycagi icin alişcak:KK76::halay:sende sıkıntı yapma .çok sık görüsmüyorum ben sorun olmaz diye düsünüyorum:))

Bugun kontrolum vardi doktor herseyin çok iyi olduğunu soyledi 8+6 göründü ultrasonda ocak 18e randevu verdi ikili test icin :halay: hepimizin hakkında hayırlısı olsun bi kizim var simdi cinsiyetini cok merak ediyorum:emir_bebek:

Back
X