• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Malesef kese bozulmus hastanenin kapısında deliye döndüm aglıyorum yine nasip olmadı hersey icin tesekkürler kendinize cok dikkat edin
Canımmm heyecanla sayfaları okuyordum iyi haberini Okiycam diye ama üzücü haberi verdin çok üzüldüm Allah sabır versin

Malesef kese bozulmus hastanenin kapısında deliye döndüm aglıyorum yine nasip olmadı hersey icin tesekkürler kendinize cok dikkat edin
Bebegi göremedimi kizimda bu haftalarda banada dr kesen bozuk dedi aglaya ağlaya 110 km mesafedeki suanki doktoruma gittim kesede bozukluk yok dedi. Bir şikayetin kanaman var mi ? Usg resmi aldin mi?

Günaydın kızlar bugün eşimle icimizdeki şüpheden dolayı özele gittik iyi ki de gitmişiz düşük tehlikem varmış doktor hemen iğne vurdurdu progestan hapina başladık bu hap ağızdan da alınıyormuş vajinalda nasıl kullanmam gerekiyor doktorun dediğini unuttum ben aklım gitti o sıra devletdeki doktorum bana hiç bir şey dememişti düşükle ilgili nasıl moralim bozuldu duyunca ya insallah bir sey olmas
Canim her hamilenin düşük ihtimali var bu kadar stres yapma bilmeyen kalmadı 2 haftadir kanamam var ama isimde gucumdeyim progestani vajinal al 100 luk mu 200 luk mu verdi stres yapma

canım cok zor ama demekki saglıklı degılmıs hayırlı degılmıs
Rabbım tez zamanda yıne nasıp etsın ınsallah

Dido hemen müdahale ettirme canım başka bir dr git boyle duyunca çocuk yapasım gelmiyor inşallah güzel haberini bekliyorum dualarimdasin...

Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum hepinize güzel dilekleriniz için :) gittim geldim. Doktorda çok tatlı dilli biriydi çok sevdim ya çokda ilgiliydi. Gebesin olabilir canım böyle ağrıların dedi kanama lekelenme olmadıkça bir problem yok dedi.

Ama içine sinmez senin şimdi gel bi ultrasondan bakalım dedi göbüşten baktık kese gözüktü geçen vajinal ultrasondan bakmıştık :) kistlerinde var ondanda ağrı olur dedi onlarda kullandığın ilaçlardan oluşmuştur zamanla geçicek dedi...

Böyle arkadaşlar. İçim rahatladı çok şükür :))
Çok sevindim :) gece gidip kendini rahatlatman iyi olmuş canım.

Çarşamba tekrar kontrole gidicem ama bariz kese bozulmus fotolardan bile belli tıbbi genetige sevk etti araştırma yapılıcak ve lekelenmelerimde basladı biraz önce nasip değilmiş tesekkür ederim lütfen kimsede kendiyle kıyas yapmasın her hamilelik kendine hastır iyi düşünün benim yasadıgımı yasıyacakmışsınız gibi etkilenmeyin lütfen sizleri takip edeceğim burdan doğurdugunuz günleride hayırlısı ile görücem inşallah

Günaydın canım prosgestan kullanıp dinlenirsin birşey olmaz inşallah. Ben vajinal kullanıyorum zaten yumuşak kapsül şekilde fitil gibi ileri doğru iteceksin biraz sırt üstü yat atınca sonra kalkarsın. Geçmiş olsun
Benimki de yumusak kapsül 100mg bende öyle yapiyim zaman forumda geçmiş konularda okumuştum ağızdan alinca yan etkisi çok oluyormus

Okuduğum yasin-i şerif, Meryem suresi
100 rabbi hebli minessalihin
100 elhamdülillah
100 Suphanallah
100 Allahü Ekber
100 el şafi
100 el mubdiu
3 ihlas 1 Elif lam mim 1 fatiha 1 Felak ve 1 nasıl süreleri ☺Kimin kabul olunmasını istediği ne dileği varsa.Kabulu için Amin yazip uzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah

Bekle acele ettme tek doktora gidip ya.hatırlarsan bana da gelişmez umut yok.sen bilirsin demişti doktor:(( sen başka bi doktora daha gitsen? Hemen karar verme.:(

Kuzum herhangi bi belirti ile mi gittin? İnşallah böyle bi durumla karşılaşmazsın bebişin seni bırakmıcak ben inanıyorum
Ama anlamaduğım bu devletteki doktorlar neden böyle ilgisiz alakasız vallahi çıldıracağım ben de gittiğimde hayırlı olsun gebesin deyip yollamıştı yahu ağrım var dedim bi muayene etmedi olur olur öyle dedi gitti Devlete Gitmeyin mümkünse....
Canim bencok yorulunca yada ayakta cok kalinca lekelenmem oluyordu devletteki doktorada soyledim olabilir oyle dedi gonderdi bizim de icimize sinmedi gittik iyi ki de gitmisiz insallahcanim bebegim benimle kalir hayirlisiyla

Benimki de yumusak kapsül 100mg bende öyle yapiyim zaman forumda geçmiş konularda okumuştum ağızdan alinca yan etkisi çok oluyormus
Ben başından beri vajinal kullanıyorum canım doktorum o şekilde vücutta emilimi daha iyi olur demişti benimki 200 mg

arkadaşlar çok fazla mesaj var kaç gündür giremedim güzel haberlerde var üzücü olanlarda..Allah hakkımızda hep hayırlı olanı versin hepimize inşallah...bizde dün doktora gittik elhamdülillah duyduk kalbi..bugün 7+3 üz..iki düşüğüm var Rabbim bunu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah..herkesin cuması mübarek olsun

Okuduğum yasin-i şerif, Meryem suresi
100 rabbi hebli minessalihin
100 elhamdülillah
100 Suphanallah
100 Allahü Ekber
100 el şafi
100 el mubdiu
3 ihlas 1 Elif lam mim 1 fatiha 1 Felak ve 1 nasıl süreleri ☺Kimin kabul olunmasını istediği ne dileği varsa.Kabulu için Amin yazip uzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah
Amin canım:dua:Ağzına sağlık Allah kabul etsin.

Back
X