• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Malesef kese bozulmus hastanenin kapısında deliye döndüm aglıyorum yine nasip olmadı hersey icin tesekkürler kendinize cok dikkat edin
Canim.. Cok cok üzgünüm.. Ne dicegimi bilmiyorum :( insallah hersey gonlundeki gibi olur istedigin zaman rabbim hayirlisiyla tekrar nasip eder ve saglikla da kavusursun insallah..

Okuduğum yasin-i şerif, Meryem suresi
100 rabbi hebli minessalihin
100 elhamdülillah
100 Suphanallah
100 Allahü Ekber
100 el şafi
100 el mubdiu
3 ihlas 1 Elif lam mim 1 fatiha 1 Felak ve 1 nasıl süreleri ☺Kimin kabul olunmasını istediği ne dileği varsa.Kabulu için Amin yazip uzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah
Amin Allah kabul etsin dualarını:KK200:

Arkadaşlar kaLP atışından kaç gün sonra ikinci kontrole gittiniz siz? Ben 2 hafta olacak bir iki hafta daha var beklemek istemiyorum açıkçası.

arkadaşlar çok fazla mesaj var kaç gündür giremedim güzel haberlerde var üzücü olanlarda..Allah hakkımızda hep hayırlı olanı versin hepimize inşallah...bizde dün doktora gittik elhamdülillah duyduk kalbi..bugün 7+3 üz..iki düşüğüm var Rabbim bunu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah..herkesin cuması mübarek olsun
Gozunaydin canimm Allah bu bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin canimm

selam kızlar bugün kalp atışı için doktora gittik duyduk çok şükür ama sancın kanaman var mı dedi doktor yok dedim düşük riski görmüş progestan başlattı moralim bozuldu
Canım progestan ben de kullanıyorum, iki hafta sonra bugünkü kontrolde artık bırakabilirsin dedi, endişe etme. Bir de fitil gibi kullan bulantı baş dönmesi olmasın diye.

ultrasondan bana da gösterdi kesenin dışında karanlık bi yer var boşluk gibi kalmış o an ne dedi hayal meyal hatırlıyorum ama çok büyük bi risk değilmiş
Kanama alani görmüştür endise etme her gebelikte olabiliyor kanaman olursa da korkma kanama olup o bolge temizlenecek buyuk ihtimalle

Back
X