• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi inş cnm yaa bu ay oluruna bıraktım ama olursa olur olmazsada kosmet değilmiş diyecem ve korunmaya başlayacağım doğru zaman değilmiş demekkiiii
Korunmaya gecince de vucut sapitiyo cok fazla kafaya takmadan olluruna birakmak lazim bence hayirlisi ne zamansa o zaman gelain melek baska bebis var miydi ilk gebelik mi

Canım bende bikaç gündür bakmıyordum sayfaya şimdi yazılanları okuyunca gördüm allah razı olsun şiddetli cok parcalı ve agrılı kanamam var düşük gerceklesti çarşamba icimde parca varsa kürtaj olucam inşallah kalmamıstır şimdi genetige gidicem araştırıkma yapılıcak bu 3.düşüğümdü demekki nasip değilmiş sizlerin güzel haberlerini burdan takip etmeye devam edicem
Insallah parça kalmamıştır canım onun stresini de yaşamanı istemem.en yakın zamanda tekrar miniğin gelsin inşallah sağlıkla.:dua:

Kızlar ikili tarama testi hakkında ne düşünüyorsunuz benim kafam çok karışık bu konuda yani yaptırmayı şu açıdan istiyorum eğer bir sıkıntı varsa Doğuma kadar daha çok bilinçlenip daha iyi bir anne olabilmek biryandanda ailem eşim nasıl olsa öyle bir durumdada rabbim nasıl nasip ettiyse kabulümüz dediğimiz için gerek yok yaptırma diyor sizlerinde fikirlerini almak istedim

Bu bilekliği araştıracagım
Zararı var mıdır acaba
Yok canım bana doktorum onermisti o şekilde eczaneden almıştım ilk gebeligimde
2. Kez anne olacaklar sizleri görebilir miyim ☺️ Nasıl hissediyorsunuz ben ilk kez hamile gibi heyecanlıyım,gün gün takip ediyorum okuyorum devamlı ☺️☺️
Ben de 2.kez anne oluyorum ilk çocuğuma olan bağım arttı .ve yine çok heyecanlıyım. Çok tereddutteydim 1.Bebeğimi aldatiyor gibi hissediyordum hamile kalmadan önce ama hiç de öyle değilmiş. Özellikle oğlum kardes istediği için belki de rahatım :) ama inşallah hersey yolunda gider .2 düşüğüm var benim de.kalp atışlarını düşük hayirlisiyla

Özellikle 6. Haftada olan arkadaşlar lütfeeen kendinize dikkat edin n’olur.Bu haftanın önemini olabilecekleri bir makalede okumuştum ve buna rağmen aptall başım dün yine temizlik yaptım ,aslında çok kontrollüydüm çok dikkat ettim ama belim hemencik ağrıdı ve gece kanamam oldu.Sabahı nasıl ettim Rabbim bilir.
Nöbetçi dr zar zor bulduk,bebeğimin sesini bu sefer doktor dinletti inanılmaz bir andı hüngür hüngür ağladım.( Allah tüm bekleyenlere nasip eylesin) Elhamdülillah kalp atışları normal ama kesenin etrafında ufak ufak kanamalar başlamış.
Serum takıldı akabinde proluton iğne oldum ve progestana başladım.Doktor 2 hafta düşük tehliken var dedi :KK43:
Şimdi evi çok afedersiniz b.k götürse umrumda değil.
Penguen gibi yürüyorum korkuma,wc bile gitmek istemiyorum..

Proluton iğne kullanan var mı aranızda? Ve böyle durum yaşayan? Olumlu mesajlara çok ihtiyacım var..

Çok geçmiş olsun canım. Ben kullandım onu ve oğlum çok şükür gayet sağlıklı dünyaya geldi.diğer iki dusugum de hamile olduğumu öğrendiğim hafta birden gittiler tutunamadiklari için. Ama bebek iğne olunca duruyor hayatı veren Allah.dua et.rahat ol.hersey senin huzurlu olmana bağlı

2. Kez anne olacaklar sizleri görebilir miyim ☺️ Nasıl hissediyorsunuz ben ilk kez hamile gibi heyecanlıyım,gün gün takip ediyorum okuyorum devamlı ☺️☺️
Sanırım benim henuz bebek ozlemim depresmedigi icin cok sakinim yani kizimdaki heyecan yok. Kizim bugun 1 yasina girdi. Cok sakinim gun icinde surekli bir koşuşturmaca hali var belki oda etkilidir bilmiyorum.

Yok canım bana doktorum onermisti o şekilde eczaneden almıştım ilk gebeligimde

Ben de 2.kez anne oluyorum ilk çocuğuma olan bağım arttı .ve yine çok heyecanlıyım. Çok tereddutteydim 1.Bebeğimi aldatiyor gibi hissediyordum hamile kalmadan önce ama hiç de öyle değilmiş. Özellikle oğlum kardes istediği için belki de rahatım :) ama inşallah hersey yolunda gider .2 düşüğüm var benim de.kalp atışlarını düşük hayirlisiyla

Çok geçmiş olsun canım. Ben kullandım onu ve oğlum çok şükür gayet sağlıklı dünyaya geldi.diğer iki dusugum de hamile olduğumu öğrendiğim hafta birden gittiler tutunamadiklari için. Ama bebek iğne olunca duruyor hayatı veren Allah.dua et.rahat ol.hersey senin huzurlu olmana bağlı
Öyle mi çok sevindim:) Darısı başıma inşallah

Canım benimde 5.haftada lekelerim başladı pembe kırmızı kahverengi degisiyordu.1 hafta progestan 200 mg kullandim azalma olmayınca.iğneden vuruldum çok hızlı kesti 2 günde lekeyi durdurdu.3 4 gün sonra bi kez daha geldi yine igne vuruldum 2 3 günde kesti..10 gün sonra az bi leke gelince artmadan bitmesi için tekrar iğne.. şuan 2 haftadır leke yok çok şükür.iğne çok etkiliymiş.doktorum sıkma canını 2 hafta yat iğne hemen keser demişti.
Çok şükür kesilmiş inşallah bir daha karşılaşmazsın.İnsan o kırmızıları görünce beyninden vurulmuşa dönüyor :(
Toplam 5 iğnem var 3 er gün ara ile inşallah banada şifa olur.İnternette yan etkileri okudum çok üzüldüm.Çok irdelememek gerek en sonunda komple kapatıcam interneti o olucak.
Kaç haftalıkken oldu sende peki? Ve şu an kaç hafta oldun?

Kızlar ikili tarama testi hakkında ne düşünüyorsunuz benim kafam çok karışık bu konuda yani yaptırmayı şu açıdan istiyorum eğer bir sıkıntı varsa Doğuma kadar daha çok bilinçlenip daha iyi bir anne olabilmek biryandanda ailem eşim nasıl olsa öyle bir durumdada rabbim nasıl nasip ettiyse kabulümüz dediğimiz için gerek yok yaptırma diyor sizlerinde fikirlerini almak istedim
Kesinlikle yaptirmalisin. Olasi bir olumsuz durumda en azindan kendini hazirla. Dogum sonrask karsilasacagin en ufak puruz seni depresyona iter lohusalik zaten zor emin ol. Ayeica dediğin gibi en azindan kendini hazirla bilinclenirsen hem sadece down icin dusunme anne karninda bile mudahale edilebilecek rahatsızlıklar var hatta dogum sonrasi hemen mudahale edilmesi gereken bunlarinda hazirligi yapilmali.tabi en kotusunu dusunuyoruz birsey cikma ihtimali cok cok dusuk zaten benim mantigim hazirlikli olmak en guzeli

Gecmis olsun valla bende bugun temizlik yaptim ittir kaktir kaldir indir bakalim yarina cikkmazsa kokusu problem yoktur diye dusunuyorum
Yapma insanın akıllanması için illa bunu yaşaması gerekmese keşke.Çok riskli haftalar aman dikkat et seninde başına gelmesin

Canım aynı hataya nasıl tekrardan düştün sen :KK43: bırak ev ne oluyosa olsun senden ve bebeğinden önemli mi, kalkma artık yerinden hiç dinlen sürekli uzan ayaklarını yükseğe koy. Stres yapma etkileme bebişini, hiçbirşey olmaz Allahın izniyle. Hepimizin yavrusu Allaha emanet. Çok geçmiş olaun
Amin canım Allah razı olsun.Yerimden kıpırdamıyorum yatıyorum hep dediğin gibi ayağımın altında yastık var.Progestan çok uyku sersemlik yapıyor iyi oldu aslında bu sayede uyuyorum.
Rabbim hiçbir hamileye anneye yaşatmasın bu korkuyu hepimizin miniklerini korusun inşallah

Çok şükür kesilmiş inşallah bir daha karşılaşmazsın.İnsan o kırmızıları görünce beyninden vurulmuşa dönüyor :KK43:
Toplam 5 iğnem var 3 er gün ara ile inşallah banada şifa olur.İnternette yan etkileri okudum çok üzüldüm.Çok irdelememek gerek en sonunda komple kapatıcam interneti o olucak.
Kaç haftalıkken oldu sende peki? Ve şu an kaç hafta oldun?
5+2haftalıkken başladı bende sabah aksam progestan 200 mg aldim ve 3 igne vuruldum.suan 9+2 .1ay yattım ben.yeni yeni kalkıyorum.8.haftadan sonra rahatladım diyebilirim.ayrica annemin ilk hamileliginde düşük riski varmiş.ilk 4 ay hap ve haftada 1 igne .4.aydan sonra 7.aya kadar haftada bir bu iğneden vurulmuş.ablamda bi problem yok çok şükür:) sen canını sıkma hiç yat dinlen.ne hissettigini cok iyi anliyorum.ama lekeler geçip normal yaşantına dönünce rahatlayıp unutcaksın.tekmeler atmaya başlasa iyice rahatlıcaz da insallah o günlerde gelcek:)

Canım bende bikaç gündür bakmıyordum sayfaya şimdi yazılanları okuyunca gördüm allah razı olsun şiddetli cok parcalı ve agrılı kanamam var düşük gerceklesti çarşamba icimde parca varsa kürtaj olucam inşallah kalmamıstır şimdi genetige gidicem araştırıkma yapılıcak bu 3.düşüğümdü demekki nasip değilmiş sizlerin güzel haberlerini burdan takip etmeye devam edicem
Cok cok gecmis olsun insallah tekrarini yasamassin canim

5+2haftalıkken başladı bende sabah aksam progestan 200 mg aldim ve 3 igne vuruldum.suan 9+2 .1ay yattım ben.yeni yeni kalkıyorum.8.haftadan sonra rahatladım diyebilirim.ayrica annemin ilk hamileliginde düşük riski varmiş.ilk 4 ay hap ve haftada 1 igne .4.aydan sonra 7.aya kadar haftada bir bu iğneden vurulmuş.ablamda bi problem yok çok şükür:) sen canını sıkma hiç yat dinlen.ne hissettigini cok iyi anliyorum.ama lekeler geçip normal yaşantına dönünce rahatlayıp unutcaksın.tekmeler atmaya başlasa iyice rahatlıcaz da insallah o günlerde gelcek:)
Oyy düşüncesi bile pır pır ediyo kalbimi istediği kadar tekmelesin☺️
Çok sağol canım Allah razı olsun,öyle güzel moral oldun ki bana varol.Rabbim hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı doya doya koklamayı nasip eylesin♥️

Özellikle 6. Haftada olan arkadaşlar lütfeeen kendinize dikkat edin n’olur.Bu haftanın önemini olabilecekleri bir makalede okumuştum ve buna rağmen aptall başım dün yine temizlik yaptım ,aslında çok kontrollüydüm çok dikkat ettim ama belim hemencik ağrıdı ve gece kanamam oldu.Sabahı nasıl ettim Rabbim bilir.
Nöbetçi dr zar zor bulduk,bebeğimin sesini bu sefer doktor dinletti inanılmaz bir andı hüngür hüngür ağladım.( Allah tüm bekleyenlere nasip eylesin) Elhamdülillah kalp atışları normal ama kesenin etrafında ufak ufak kanamalar başlamış.
Serum takıldı akabinde proluton iğne oldum ve progestana başladım.Doktor 2 hafta düşük tehliken var dedi :KK43:
Şimdi evi çok afedersiniz b.k götürse umrumda değil.
Penguen gibi yürüyorum korkuma,wc bile gitmek istemiyorum..

Proluton iğne kullanan var mı aranızda? Ve böyle durum yaşayan? Olumlu mesajlara çok ihtiyacım var..
Ben kullaniyorum canim biraz agri yapiyor gunlercede agriyabilir popon ama korkma geciyo cunku igne fazla yagli

Oyy düşüncesi bile pır pır ediyo kalbimi istediği kadar tekmelesin☺️
Çok sağol canım Allah razı olsun,öyle güzel moral oldun ki bana varol.Rabbim hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı doya doya koklamayı nasip eylesin♥️
Canım geçmiş olsun iğne biraz yağlı yakıyor hatta kalcam beze beze oldu 10 gündür kullanıyorum ama hemen kesti lekeyi karnımdaki bıçak gibi ağrıları çok rahat ettim bel ve kalça ağrım dışında bir sikayetim olmadi progesteron iğneden birde uyku yapıyor :KK19:

Korunmaya gecince de vucut sapitiyo cok fazla kafaya takmadan olluruna birakmak lazim bence hayirlisi ne zamansa o zaman gelain melek baska bebis var miydi ilk gebelik mi
Var cnm üç buçuk yaşında bi oğlum. Biz eşimin işi sebebiyle şehir değiştireceğiz bebeğinde kimseye emanet edemem işede başlayamam o yüzden bu ay oluruna bıraktık zaten olmuyorsa erteleyecez

Back
X