- Konu Sahibi Nesrinay86
- #6.561
Tamam canım.randevum sabah doktor yogun olmazsa.bende haber bekliyorum.inşallah iyilerdir.Yarın haber et olur mu canım, ben De yarın gideceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım.randevum sabah doktor yogun olmazsa.bende haber bekliyorum.inşallah iyilerdir.Yarın haber et olur mu canım, ben De yarın gideceğim
Benim göğsümde baya dolgunluk ve de hassasiyet vardı ,sabah yok olunca ondan , sen endişe etme , aslında hiçbirimiz etmesek daha iyi olurBenim de bu sabah akıntı ve sabah açlığı dışında bir şeyim kalmadı ama sorun etmedim olmaması problem midir ki korkmalı mıyım![]()
Benim göğsümde baya dolgunluk ve de hassasiyet vardı ,sabah yok olunca ondan , sen endişe etme , aslında hiçbirimiz etmesek daha iyi olur
Benim oğlumdan önce iki düşüğüm olmuştu ondan evhamlıyım..birde gecen hafta belirtiler agırken 8. haftada birden azalması korkuttu beniBenim de bu sabah akıntı ve sabah açlığı dışında bir şeyim kalmadı ama sorun etmedim olmaması problem midir ki korkmalı mıyım![]()
Insallah duyarsin pit pit lari :)
İnşallah duyarım inşallahCanim neden duyamayasin pozitif dusun pozitif olsun hatta akisina birak kafanda onu kurma.ben inaniyorum bir sikinti yok duyacaksin bebisinin pitpit kalp atisini birde videoya cek esinle fln gidersen yada kendinöyle güzel atiyor ki hep duymakk isteyeceksin
Ahhh bense bi bilsemmYaaaaa ben bulantıdan kafamı kaldıramıyorum nasıl olcak nasıl gecicek
Dualarım seninle güzel anneTemiz kalpli annelerim,sizden gelecek olan duaya çok ihtiyacım var.Yarın melegimin kalp atışlarını duymaya gideceğiz.Korkuyorum " ya yoksa ya duyamazsam "diye
.Bana dua edin nolur duyayım sağlıklı olsun bebeğim
![]()
inşallah duyacaksin pıt pıtlarıı ; )Bende ayni durumdayim canim kendi yaptigimi yemek cok zorluyorAynen bnde oyleyim evimde yemek yapamaz oldum.tiksintim cok fena ozellikle kndi evimde katlanamiyorum.annemdeyim 1 haftaya yakindir hazir yiyorum hic biyleolacagimi düşünmemiştim..birde haftada 1 sarı akintim oluyor nedense sizlerde var mi ara ara bu durumu yasayan?
Kahvalti yapabiliyorum cok sukur ama diğer yemekler eziyet oluyorCanım ac gezmeyin yumurta yememiz sart biliyorsunuz kokuyorsa taze nane ile tuketin bnada teyzem onermisti deniyorum arada.
Agahhah aynı ben :)Kızlar çok duygusal moddayım doğum hikayeleri ve doğum filmleri izleyip ağlıyorum![]()
Allah razı olsun bitanem inşallah inşallah ❤Dualarım seninle güzel anneinşallah duyacaksin pıt pıtlarıı ; )
MEerhabalar karin bölgesinin alt kısmında agrisi olan varmi kızlar ? Özellikle ayakta uzun sure durunca oluyo, yarın kontrol var Dr. sorucam ama önce size sormak istedim
Beni bulantilar mahvetti yaaa sanki hic gecmeyecekmis gibi... her gun bir umutla uyanıyorum ama yok...
6.haftadayiz bizde henüz bulanti yok ama inanilmaz halsizim ayakta zor duruyorum zombi gibiyim. Göğus agrilarim başladi kalp atişini ne zaman duyariz acaba arkadaşlar 6. haftada duyan varmi
Yaaaaa ben bulantıdan kafamı kaldıramıyorum nasıl olcak nasıl gecicek
Aynen bnde oyleyim evimde yemek yapamaz oldum.tiksintim cok fena ozellikle kndi evimde katlanamiyorum.annemdeyim 1 haftaya yakindir hazir yiyorum hic biyleolacagimi düşünmemiştim..birde haftada 1 sarı akintim oluyor nedense sizlerde var mi ara ara bu durumu yasayan?

Kızlar bulantı için bulantı bilekligi kullanabilirsiniz (akupunktur bilekligi) .ya da taze zencefil i kesip çok bulandiginizda koklayin. Zencefil tüketmek erken doğum ya da düşük sebebi fakat kokusu bulantı ve kusmayi kesiyor. Ben ilk hamileligimi çok zor geçirdiğim için bu yontemlerle rahatlamistim
Beni bulantilar mahvetti yaaa sanki hic gecmeyecekmis gibi... her gun bir umutla uyanıyorum ama yok...
Benimde ilki sezeryan oldu hiç aklıma gelmemişti bakalım yarın doktor ne dicek ilkinde böyle hatırlamıyorum hem çalışıyordum o zamanlarBende var Dr sordum benim ilk doğum sezaryen Dr sezeryandan sonra bu ağrılar olabiliyor dedi
Aminnn AminnnnYarın tüm muayenesi olanlar güzel haberlerle gelir umarım:)