• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bence garanti olması adına bikaç gün daha beklemelisin,şimdi duyamasan stres yaparsın canım
canım 1 hafta önce kesem göründü o gün kan testi yapıldı degerğim 3600den 5500e çıkmış doktor 2 katı artmadı die olumsuz konustu ama kesede göründe o yüzden merak içindeyim

canım 1 hafta önce kesem göründü o gün kan testi yapıldı degerğim 3600den 5500e çıkmış doktor 2 katı artmadı die olumsuz konustu ama kesede göründe o yüzden merak içindeyim
O zaman bi git,duyamasan bile belki atımları görünür..ben 7+3 te duydum..yani duyamazsan da sıkıntı yapma ;)

Kizimda 58 kilo hamile kaldim 73 ile doguma girdim simdide 61 ile hamile kaldim hamilelik oncesi kiloma donmustum ama almisim hangi ara aldiysam bakalim bunda kac kilo aliriz
kızlar kilo durumlarınız nasıl? ben zaten kılolu hamıle kaldıgım ıcın cok stres yapıyorum aldıgım kıloları:KK43:
önce saglık tabı ama çok kılo almakda iyi değil

Kızlar dua eden etmeyen herkezden allah razı olsun Miniğim in kalp atışı ni duydum şükür.Öyle güzel bi duyguymus ki rabbim herkeze yasatsin anne olmak isteyenleri bugün o güzel duyguyu yaşayınca bi kez daha anladım.Rabbime bin şükür darısı duymayanlara ❤

Bende yaptırıcam oğlumdada yaptırmıştım bence saçma bir düşünce biz de aldırmak için yaptırmıyoruz,o zaman doktorada gitmeyelim her ay demi neden gidiyoruz 9.ay gelince gidip oğuralım direk sana katılıyorum @BadeAk34
Bende aynı böyle düşünüyorum ama eşimle annem kafamı karıştırmıştı şimdi sizlerinde yorumuyla netleşti:)

Geçmiş olsun canım onlar hasta olmasınlar ilaçlı buhar veriyor musun?
Cok sagol canim benim doktorumuz hisseder hissetmez basla demişti basladim hemen ama kesmedi ateste basladi sabah goturdum doktora antibiyotik basladik :( alerji doktoruna goturdum gecen cumada :( her ay tekrarliyor bu pis hastalik bi kurtulamadı yavrum:(

Kızlar dua eden etmeyen herkezden allah razı olsun Miniğim in kalp atışı ni duydum şükür.Öyle güzel bi duyguymus ki rabbim herkeze yasatsin anne olmak isteyenleri bugün o güzel duyguyu yaşayınca bi kez daha anladım.Rabbime bin şükür darısı duymayanlara ❤
Gozunaydin canim :)

Cok sagol canim benim doktorumuz hisseder hissetmez basla demişti basladim hemen ama kesmedi ateste basladi sabah goturdum doktora antibiyotik basladik :KK43: alerji doktoruna goturdum gecen cumada :KK43: her ay tekrarliyor bu pis hastalik bi kurtulamadı yavrum:KK43:
Malesesef ki geçmiyor canım ben ilk 9aylıkken olmuşum hala devam ediyor gerçekten zor bir hastalık Allah başka dert vermesin inşllah

Back
X