- 27 Mart 2011
- 336
- 342
- 303
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #6.741
Evet canım hostesim ,allah razı olsun.basınç altında ve insanlarla uğraşmak çok zor.dışarıdan basit görünebiliyor.ama ağır işlerle uğraşıyoruz hele hamilelikte sıcak yemek kokuları zor oluyor ve bi nefes alıyım yok.insanların rahatlığı valizi önüne atıp hadi baş üstü dolabına koy diyenler var işte.birde birkere uçtuğun ekiple birdaha uçmuyosun o yüzden kimse kimsenin umrunda değil.
Zor canım cidden. Haftaya uçağa bineceğim, ağır kaldırması bir dert, kontrolden geçmek ayrı, uçağın içindeki basınç ve hareketsizlik ayrı gözümü korktuyor. Sen allahtan uçağın içinde hareketlisin. Bu aylarda iş arkadaşların bavul kaldırmada sana yardımcı olsalar ne güzel olurdu aslında. Allah halinden anlayanlarla karşılaştırsın, kolaylık versin, günler su gibi akıp geçsin inşallah.
Kızlar bise soracaktım sancılarınız ne durumda ben dün sabah aralıklarla sanki sol tarafıma bıçak saplanıyor gibi bi ağrıyla uyandım bugün de ara ara geriliyor gibi ağrı hissediyorum acaba rahim büyüyor ondan mı böyle ağrılar hissediyorum
Var mı benim gibi durumu yaşayıp doktoruna soran benm önümüzdeki cumartesi günü randevum merak ediyorum![]()
Ben de dün gece 3ten 5e kadar sancıyla kıvrandım canım. Gazmış galiba, sabah baktım geçmiş. O gerilme ağrısı kaldı sadece.