• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim o mesajınızdan sonra bu sorunu paylaşmam çok hoş olmamış sanırım
BEn aslında devamını yazıyodum..internette sıkıntı oldu sadece geçmiş olsun kısmı gelmiş..olur mu siz tabiki paylaşacaksınız.. ben kendimle ilgili sıkıntıyı dile getrmek istedim aslında sadece ama yanlıs anlaşıldım sanıyorum.. daha önce sizinki gibi bi sıkıntı yaşamadım bu nedenle bi önerim maalesef yok ama sadece iyi dinlenin kendinize dikkat edin..Allahın izniyle hiçbir sıkıntı olmaz inşallah diyecektim. Tekrar geçmiş olsun.

Kızlar merhaba bende ağustos annesiyim :) Bende mide bulantısı yok ama ne yesem tat alamıyorum saman yemiş gibi :( Ne zaman düzelir acaba bu durum :110:

Kızlar meraba ben de en son cuma günü dr a gittim ve kalp atışını duyduk çok şükür yalniz dr um 2 hafta sonra yine çağırdı neden diye sormayı da unuttum kalp atışından sonra dr unuz ne zaman çağırdı bi daha normalde 1 ayda bir olması gerekmiyor muydu acaba kalp atışı devamlılığı nasıl olacak diye mi çağırdı ki sonra mi ayda bir çağıracak ben 10.gunde gitmeyi düşünüyorum tekrar kontrol maksatlı tekrar muayene ücreti vermim:KK66: 7.haftaya kadar 2 kez çağırdı ilkinde kese gördüm ikinci de kalp atışı bebiş

Kızlar merhaba bende ağustos annesiyim :) Bende mide bulantısı yok ama ne yesem tat alamıyorum saman yemiş gibi :KK43: Ne zaman düzelir acaba bu durum :110:

Ilk 3 ay bu sikintilar olabiliyor ya mide bulantiniz yoksa sanslisiniz.bende mide bulantısı tüm gün sürüyor berbat bisey öğürüyorum resmen ama kusma yok çünkü hayatımda hiç kusmadım yoksa o da olurdu bu kadar bulantiya :KK43: her seyi yiyemiyorum tiksiniyorum ve dun aksam ilk kez aserdim burnuma anne dolması kokusu geldi resmen kokladım çok ilginç hemen annemi aradım yapsın diye ve bugün kana kana yedim :) çok enteresan şeyler yaşıyorum bu gebeliğimde ilkinde hiç bişey yaşamamışım meğerse

Güzel dualarınız için amiiin:)
İlk haftalarımda çok olmuştu benim sarı su gibi akıntım çok takıyordum onuda kafama acaba normal mi diye çünkü enfeksiyonluyken hamile kaldım.
Şimdi ise kanamadan sonra kahverengiye döndü akıntım o sarıları tabir-i caizse öpüp başınıza koyun:) keşke yine o şekilde olabilsem.Doktorum gayet normal demişti.Hiç takmayın kafanıza:)
Çok saol canım cevabın için :)) inşallah geçer düzene girer Rabbim muhafaza etsin bebişlerimizi

Kolay gelsin canim bugun okula gittim dr a gittim geldim oglumu kv me bırakmıştim ne yemis ne icmis :KK43: epey kotuydu de tikanmisti hemenbuhar falan yaptim simdi daha iyi sukur teyzesi teşekkür ederim sorduğn icin bugun bulantin ne durumdaydi
Oy yavrum benim ya bu mevsim de böyle oluyor bide polenler çıkınca hemen iğleşir inşllah Bulantı çok affedersin yine akşam çıkarttım benim sorun o olduktan sonra bulantısı olan arkadaşlarda soracaktım sonrasında bacaklarım ağrıyor çok ne alakaysa Türkiye gelsem rahat rahat dktra herşey Sorucam burda menejerle gidiyorum ama olmuyor dktrlar burda ingilizcede bilen pek yok bende gürcüce öğrenmeye hiç heves etmedim yoksa birbucuksenede öğrenir insan bulunduğu ülkede ama öğrenip gürcüceyi ne yapacak diye düşündüm bende bir dokun bin ah işit oldu ne kadar yaztım:)))

Kızlar meraba ben de en son cuma günü dr a gittim ve kalp atışını duyduk çok şükür yalniz dr um 2 hafta sonra yine çağırdı neden diye sormayı da unuttum kalp atışından sonra dr unuz ne zaman çağırdı bi daha normalde 1 ayda bir olması gerekmiyor muydu acaba kalp atışı devamlılığı nasıl olacak diye mi çağırdı ki sonra mi ayda bir çağıracak ben 10.gunde gitmeyi düşünüyorum tekrar kontrol maksatlı tekrar muayene ücreti vermim:KK66: 7.haftaya kadar 2 kez çağırdı ilkinde kese gördüm ikinci de kalp atışı bebiş
Büyük ihitimlr kan tahlillerini falan yapıcak canım sonrasında ayda bir çağırır

Hayatta böyle degilmidir etrafimizda hersey pespembe degil baska insanlarin yasadiği acilari siz okumaya tahammul edemiyorsunuz ama onlari yasayanlar var. Moralinizin bozuklugundan korktugunuz icin yasanmisliklara sirtinizi döneceginize bence arkadaslara iyi hissettierecek seyler yazabilirsiniz. Ayni sey sizinde basiniza gelebilir ve eminim acilar paylastikca azaliyor. Düşüncenizi destekleyemicem kusura bakmayin.
Kişi acı çekiyorsa o ortamdan derhal uzaklaşması gerekir der uzmanlar. Herkes önceliği kendisi ve sağlığı olmalıdır. Elbette başka insanlarada yardım etmemiz gerekir. Ama bu kişinin sağlığını etkileyorsa belkide bir cana mal olacaksa kesinlikle buradan uzaklaşmasi daha doğru olur.

Selam hanımlar uzun zamandır uzaktan takip ediyorum ama bi kaç gündür giremedim geçmiş sayfaları da okumak istedim öncellikle kayıpları olanlar Rabbim sabrınızı arttırsın inşallah en hayırlı zamanda tekrar nasip olur.. Hamileliğini yeni öğrenenler hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin.. Kese ve kalp atışı duyanların da gözü aydın olsun Rabbim hayırla kucaklarımıza alnayı nasip etsin..
Birde birşey sorucam hafif renk sarıya dönük akıntı nedir normalmidir ?
Normal herlade canım çünkü benimde var dktra söyledim bir sıkıntı yok dedi

Bu arada aklima gelmisken belki dr soylemistir kesede yada kese etrafina kanam gorulen arkadaslar kanamanız olacak hic olmadiysa paniklemeyin o gözüken kanama alani ilacla kaybolmaz er gec atacak kendini disari sonrada temiz gunler baslayacak benim uc dort gundur bitti şükür. Kanama var diye olumsuz dusunup hemen paniklemeyin sakin.

Düşüncemi desteklemeniz gerekmiyor zaten ama okuduklarımı yanlış anlamışsınız. Ben de hayatın toz pembe olmadığından bahsetmiştim zaten. Evet böle sıkıntılar var, sırtımı kimseye döndüğüm yok. Zaten kendim de daha önce yaşadığımı belirtmiştim. Zaten böyle bir acıyı anlamak için yaşamak da gerekmiyo bence. Tahmin edebiliyoruz. Sadece kendimin şu aşamada sağlıklı düşünemediğimi hep olumsuz şeyler düşündüğümün altını çizmek istemiştim. Zaten bu şekilde kendime faydam yokken başkasına nasıl olacak? Yoksa kimseye sırtımı döndüğüm yok, hayatta hiç bir zaman böyle biri de olmadım zaten.
Ben msjinizdan buraya yaşadiğiniz talihsizlikleri yazmayin etkileniyorum algisi algiladim. Ve bu durumda olan arkadaşlarin yerine koydum bian kendimi kötu hissettim. bende cok panik evhamli biriyimdir ama onda var bende de olurmu acaba diye bir kaygi tasimam sizde insallah bu psikolojiyi atlatirsiniz ve bol bol güzellikler paylaşirsiniz. Saglikli ve mutlu bir gebelik geçirmeniz dileğiyle

Canım geçmiş olsun güzelcene dinlen inşllah birşey olmaz
Allah razı olsun teşekkür ederim dua edin bana
Birsey olmaz endise etme olabiliyor iliskiden bir süre kacinin. Bendede olmustu ama bu oldu diye cinsel sogukluk olmasin bu olabilecek birsey hem 3. Ay yani riskli donemden sonra doktorunuzunda aksi birseyi soyelemdigi durumlarda iliski bebegin gelişimi icin cok cok faydaliymis salinan hormonlardan dolayı. Dinlenmene bak progestan verdiyse kullan. Kendinide uzme.
Aslında doktor haftada bir yapabilirsiniz demişti bende anlamadım gidincede azarladı birsürü.. teşekkür ederim dualarını bekliyorum
Benimde 2 hafta düşük riskim var.Doktor sadece kendi ihtiyaçlarını gör sürekli yatmak zorunda değilsin dese bile ben 3 gündür full yatıyorum yemeğim bile ayağıma geliyor.Wc gitmeye korkuyorum hep istemediğim şeyler görücem diye.Progestan hap ve iğne oluyorum.
Doktorun seni kesen ile bilgilendirdi mi? Kanama kese dışındaysa korkulacak bir durum olmuyor çünkü.Benim etrafında var maalesef.Ama ilaçlar işe yaradı hemen çoook şükür kahverengiye döndü kanama anında.
Sende yat kalkma zorunda olmadıkça.Rabbim hepinizin yavrusunu korusun inşallah
Kuzum progesteron eksikliği va olmadığı için travmatik dedi yani ben kendimi çok sıkmışım vajinismus hastası olduğum için çokda ileri gidemiyorduk zaten.. kesenin alt tarafı komple kanama bölgesi :( ilaç vermedi yarında devam eder sonraki gün kesilmezse gel dedi dua et kuzum bana, bende sana edeyim evlatlarımız bizi bırakmasın inşallah
Canimm yat dinlen bir guzel doktor demistir zaten kanaman gecsede bi sure ozel hayata ara verin esinle tedbir amacli bebisin sımsıkı tutunur insallah annesi guzel düşun guzel olsun.. Ilac verdi mi doktor
Kuzum dua et teşekkür ederim iyi olmaya güçlü olmaya çalıyorum :(
BEn aslında devamını yazıyodum..internette sıkıntı oldu sadece geçmiş olsun kısmı gelmiş..olur mu siz tabiki paylaşacaksınız.. ben kendimle ilgili sıkıntıyı dile getrmek istedim aslında sadece ama yanlıs anlaşıldım sanıyorum.. daha önce sizinki gibi bi sıkıntı yaşamadım bu nedenle bi önerim maalesef yok ama sadece iyi dinlenin kendinize dikkat edin..Allahın izniyle hiçbir sıkıntı olmaz inşallah diyecektim. Tekrar geçmiş olsun.
Teşekkür ederm Allah herkesin evladını bağışlasın inş

Cevap vermediğim varsa kusura bakmasın teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Selam hanımlar uzun zamandır uzaktan takip ediyorum ama bi kaç gündür giremedim geçmiş sayfaları da okumak istedim öncellikle kayıpları olanlar Rabbim sabrınızı arttırsın inşallah en hayırlı zamanda tekrar nasip olur.. Hamileliğini yeni öğrenenler hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin.. Kese ve kalp atışı duyanların da gözü aydın olsun Rabbim hayırla kucaklarımıza alnayı nasip etsin..
Birde birşey sorucam hafif renk sarıya dönük akıntı nedir normalmidir ?
Normal oldugunu düşünüyorım ben de çok var:(

Allah razı olsun teşekkür ederim dua edin bana

Aslında doktor haftada bir yapabilirsiniz demişti bende anlamadım gidincede azarladı birsürü.. teşekkür ederim dualarını bekliyorum

Kuzum progesteron eksikliği va olmadığı için travmatik dedi yani ben kendimi çok sıkmışım vajinismus hastası olduğum için çokda ileri gidemiyorduk zaten.. kesenin alt tarafı komple kanama bölgesi :KK43: ilaç vermedi yarında devam eder sonraki gün kesilmezse gel dedi dua et kuzum bana, bende sana edeyim evlatlarımız bizi bırakmasın inşallah

Kuzum dua et teşekkür ederim iyi olmaya güçlü olmaya çalıyorum :KK43:

Teşekkür ederm Allah herkesin evladını bağışlasın inş

Cevap vermediğim varsa kusura bakmasın teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Dktr niye hafta bir demişti düşük tehlikesimi vardıki bende sordum Türkiyedeki dktrama hiç öyle hafta bir falan demedi yani çok affedin beni ama işte hergün olanı 2 güne bire düşürdük biz herhangi bir sorun yaşamıyorum çok şükür ağrı falanda olmuyor acaba riskli bir durum mu vardıda öyle dedi yoksa öylemi olması gerekiyor bende korktum şimdi hafta bir diye yasak koyucam yoksa

İlk hamileliğimde 36.hftada dogurdum hep erken dogm olcak gibi gelıyo ama gecen bi arkadasım dediki bende ilkini 36 da dogurdum ikinci 41:)
Bazen diyorum acaba temmuz da mı doğar

İlk hamileliğimde 36.hftada dogurdum hep erken dogm olcak gibi gelıyo ama gecen bi arkadasım dediki bende ilkini 36 da dogurdum ikinci 41:)
Bazen diyorum acaba temmuz da mı doğar
Ben de oğlumu 8 aylık doğurdum ama net hafta bilmiyorum yani ozaman hiç aklımda hafta hafta beklemek yoktu bende çok korkuyorum erken Doğum olur diye yavrum 2 kilocuk doğdu inşllah zamanlarında sağlıkla Doğum yaparız

Oy yavrum benim ya bu mevsim de böyle oluyor bide polenler çıkınca hemen iğleşir inşllah Bulantı çok affedersin yine akşam çıkarttım benim sorun o olduktan sonra bulantısı olan arkadaşlarda soracaktım sonrasında bacaklarım ağrıyor çok ne alakaysa Türkiye gelsem rahat rahat dktra herşey Sorucam burda menejerle gidiyorum ama olmuyor dktrlar burda ingilizcede bilen pek yok bende gürcüce öğrenmeye hiç heves etmedim yoksa birbucuksenede öğrenir insan bulunduğu ülkede ama öğrenip gürcüceyi ne yapacak diye düşündüm bende bir dokun bin ah işit oldu ne kadar yaztım:)))
Insallah teyzesi çabucak atlatiriz insallah.. Canim ogurmekten kasiliyor olabilirsin ondan agriyordur belki ben hic kusamiyorum bazen keske kussam diyorum en son ortaokulda kusmustum o gun bugundur kusamiyorum o yuzden tahmin yurutuyorum sadece.
Gurcuce de merak edilecek bir dil degil sanki ya yani bende olsam merak edip ogrenmezdim galiba:)

Back
X