• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba aranıza yeni katıldım bende ☺️ biraz okumaya çalıştım ama 750 sayfayı görünce pes ettim. Bugün tam 10+0 haftadayım on gün sonrasında ikili tarama ve ayrıntılı ultrason yaptırmam gerekiyor ama bi türlü hangi doktor ve hastane karar veremedim Ankara'da önerebileceğiniz riskli gebelik uzmanı (38 yaşındayım çünkü)var mı acaba?Bu ilk gebeliğim olduğu için bu alanda pek tecrübem yok malesef
Canım maddi sıkıntın yoksa prof dr Aydan Biri var internetten bulabilirsin numarasını kesinlikle gözü kapalı güvenilir bir dr

Merhaba aranıza yeni katıldım bende ☺️ biraz okumaya çalıştım ama 750 sayfayı görünce pes ettim. Bugün tam 10+0 haftadayım on gün sonrasında ikili tarama ve ayrıntılı ultrason yaptırmam gerekiyor ama bi türlü hangi doktor ve hastane karar veremedim Ankara'da önerebileceğiniz riskli gebelik uzmanı (38 yaşındayım çünkü)var mı acaba?Bu ilk gebeliğim olduğu için bu alanda pek tecrübem yok malesef
merhaba kizlar; ben gec kesfetmisim burayi ne kadar cok sayfa var:) hepsini okuyamadim tabi ama hepimize hayirlisi olsun, saglicakla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin allah insallah.
ben izmirdeyim ve 10.haftadayim.
2. kontrolumuze gittik bu haftabasi her sey yolundaydi hatta hareket ettigini gorduk, doktor da beyin fonksiyonlarinin yolunda olduguna dair cok guzel bi isaret bu dedi. 3,5 santimlik minik kollarini bacaklarini oynatiyor inanilmaz gercekten:KK68: 19una da 2li test icin randevu aldik. nasil oluyor o test yine gorebilicek miyim bebisi ultrosana giriliyor mu?
Hoş geldiniz Kızlar hayırlı olsun bebişler sağlıkla doğsun meleklerimiz

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun:)
Ben koru ve etimed arasında kararsızım ama lokman hekimi de çok övüyorlar
Büyük ihtimal etimed de banu hanımı tercih edeceğim çok övülüyor sizde araştırın derim... Güzel haberlerinizi bekleriz

Canım benim üzülme inşllah bebeğin sağlıklıdır az kalmış randevunada devlet hastanesine aciline git canım çok ağrım var diye orda bakarlar
Gittim canım acilden bakmıyoruz dediler kan tahlili yapın bari dedim yapamayız deyip gönderdiler gıcık bi doktora denk geldim

Üzülme endişe etme canım, dış gebelik ihtimalin yok 6 haftalık fış gebelik olsa ağrıdan dayanamzdın bağırırdın o derece. Kimyasal gebelik de 6 haftayı geçmiyor, yani o şıkkı da gözden çıkarıyoruz. Bu dönemde kese boşmu dolumu daha tam belli olmuyor özele para dökmen anlamsız bence. Adet sancısı o dönemde herkezde oluyor vücut regl olamıyor çünkü yumurta yetişecek yetişemiyor hamilelik hormonu belli seviyeye ulaştığında geçecek

Çok teşekkürler :)

Canim benim Allah yardımcınız olsun lütfen sıkma canını mutlaka bi kapı açar Rabbim..sancı olabilir ben hala yaşıyorum kanaman yoksa normal yat güzelce dinlen acile gitmek mantıklı ama beklersen kalp atışını da duyarsın inşallah yine sen randevulari takip et inşallah boşalan olursa gidersin:dua:

Amin inş çok teşekkür ederim takipteyim inş
Selam canım, korkma bısey olmaz allahın ıznıyle. saglık ocakları da muayene edıyor dıye bılıyorum, yada kadın dogum hastanelerının acılıne gıdebılırsın agrım var falan de acıl alırlar. ıcını ferah tut
Kadın Doğum HASTANESİ oturduğum yere uzak Gidemiyorum mecbur buradaki hastaneyi beklicem

Merhaba kizlarrr kan verdim sonucun pozitif beta 207 doğum eylül 13 u gorunuyo ama sezeryan istiyorum bu yüzden ağustos sonu da olbilir hangi sayfaya gidicem şaşırdım
Benim ilki sezaryan olduğu için temmuzda da doğum olma ihtimali çok yüksek o yüzden Temmuz 2018 annelerinden de listedeyim

Koru da bende Mehmet Fırat Mutlu ya gidiyorum hastanenin dogum.paketleride var riskli gebelik le ilgileniyor mu bilmiyorum ama çok ilgili bir doktor

Bu sabah yine bulantim oldu çubuk krakerle geçiyor çok şükür.
Amiiin Allah başımızdan eksik etmesin. Benim esim askerde ben de biraz annemlerde biraz kendi evimde kalıyordum şimdi komple yerleştim:) Nisanda eşim dönünce zor olacak ama çok özledim onu da bu dönem de onsuz zor geçiyor. Bugün bana video cekseydin kalp atışlarını keske dedi icim acıdı. Neyse insaallah 5. Aydan itibaren yanımda olacak
Ay canimm Allah kavustursunnn.. Neyse pozitif dusunelim en balli dönemde esin yaninda:) gobus cikacak tekmeler baslicak cinsiyet belli olacak ohh miss :) babasi gelince bir alisveris heycani saracak inşllah :)

Ay canimm Allah kavustursunnn.. Neyse pozitif dusunelim en balli dönemde esin yaninda:) gobus cikacak tekmeler baslicak cinsiyet belli olacak ohh miss :) babasi gelince bir alisveris heycani saracak inşllah :)

Ah canim benimm dolmaz mi insan sevdiginden ayri kaldi mi zaman 2 kati yavas akiyor sanki... Neyseki yalniz degilsin minnosunla beraber bekliyorsun babasini:)

Evet çok şükür canım ben eşim askere gitti diye bıraktım doğum kontrol hapını zaten 2 haftada bir gidiyroum yanına ama ikimiz de çok şaşırdık eşim olamaz ya nasıl olabilir falan diyordu ilk öğrendiğimizde :))
Biraz da iyi oldu aslında ben çok pimpirikliyim adamın başının etini yerdim bu dönemde:)

Arkadaşlar Mrb boğaz ağrısından kıvranıyorum kaç gündür kadın doğum doktoru da normal doktor da ilaç vermedi sadece bir kaç doğal yöntem söyledi ama bana mısın demedi bu illet hatta sesim gitti:-( çok kötüyüm pastil aklıma geldi bir zararı olur mu ki yaa ne olur bir fikri olan varsa söylesin çok kötüyüm boğazımdan hiç bişey geçmez oldu :KK43:

İdrar sıkıştırmasıyla uyanan ben midem bulandigi için tekrar uyuyamayarak yatağımda çubuk kraker kemiriyorum tam bir hamile :anneadayı: Günaydın
Günaydın canim
İdrar sıkıştırmasıyla uyanan ben midem bulandigi için tekrar uyuyamayarak yatağımda çubuk kraker kemiriyorum tam bir hamile :anneadayı: Günaydın
Günaydın canim günümüz aydın olsun

Arkadaşlar Mrb boğaz ağrısından kıvranıyorum kaç gündür kadın doğum doktoru da normal doktor da ilaç vermedi sadece bir kaç doğal yöntem söyledi ama bana mısın demedi bu illet hatta sesim gitti:-( çok kötüyüm pastil aklıma geldi bir zararı olur mu ki yaa ne olur bir fikri olan varsa söylesin çok kötüyüm boğazımdan hiç bişey geçmez oldu :KK43:
Evde pekmez var mı ben de çok fenaydim pekmez iyi geldi ya da sıcak suya limon bal karıştırıp iç o da kesiyor ben öyle yapmistim

Kızlar dün çok sinir oldum persembe gunu kanamam olduğunda eşimin ailesine dedimki özele götürün beni devlet hastanesinde 4 den sonra Dr yok ultroson bebişin durumunu goremez boş boş acile gitsem göndercekler az bi kanama vardi gece çoğaldı tabi dünde dr gittim bebis iyidi ama kanama alani çoğaldı dün akşam kızdım gorumceme hiç mi bir değeri yoktu bebeğimin birgün önce müdahele edilse by kadar da fazla sorun olmaycakdi offf off

Evde pekmez var mı ben de çok fenaydim pekmez iyi geldi ya da sıcak suya limon bal karıştırıp iç o da kesiyor ben öyle yapmistim
Pekmez ve zeytinyağını ısıttım içtim, bal su limon karışımı içiyorum, elma sirkesi ile gargara yapıyorum bana mısın demiyor ses tellerim dahi etkilenmiş sesim çıkmıyor...

Kızlar dün çok sinir oldum persembe gunu kanamam olduğunda eşimin ailesine dedimki özele götürün beni devlet hastanesinde 4 den sonra Dr yok ultroson bebişin durumunu goremez boş boş acile gitsem göndercekler az bi kanama vardi gece çoğaldı tabi dünde dr gittim bebis iyidi ama kanama alani çoğaldı dün akşam kızdım gorumceme hiç mi bir değeri yoktu bebeğimin birgün önce müdahele edilse by kadar da fazla sorun olmaycakdi offf off
Çok geçmiş olsun Allah düşünceli insanlarla karşılaştırsın hepimizi... İnşallah yawruna bişey olmaz Allah'ın izniyle... Böl bol yat hiç bişey yapma dinlen... Allah yardımcın olsun

Çok geçmiş olsun Allah düşünceli insanlarla karşılaştırsın hepimizi... İnşallah yawruna bişey olmaz Allah'ın izniyle... Böl bol yat hiç bişey yapma dinlen... Allah yardımcın olsun
Amin inşallah canim Rabbim hepimizin bebeğini kucağımiza almayı nasip etsin insallah sana da çok geçmiş olsun insallah kısa sürede iyilesirsin insallah

Günaydın kızlar
10 gün önce dişimde apse vardı dr um git tedbir al ilaç kullan demişti diş dr u günlük 1000 1000 antibiyotik verdi ilaç bitti apse duruyor yine acile gidicem sanırım ama ne verecek ki daha
Sinirim bozuldu sabah sabah şişlik artınca

Back
X