• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar Mrb boğaz ağrısından kıvranıyorum kaç gündür kadın doğum doktoru da normal doktor da ilaç vermedi sadece bir kaç doğal yöntem söyledi ama bana mısın demedi bu illet hatta sesim gitti:-( çok kötüyüm pastil aklıma geldi bir zararı olur mu ki yaa ne olur bir fikri olan varsa söylesin çok kötüyüm boğazımdan hiç bişey geçmez oldu :KK43:
Tuzlu suyla gargara yap.varsa karbonat daha iyi olur.ve ben ballı limonlu sıcak suyla toparladım.geçmiş olsun

Benim de yuzumde sivilciler artti gerçi cekirdek yedim bikac gundur biraz abarti..ondan mi bilmiyrm.birde tuylenme artiyor bu donemde fark ettiniz mi
Evet maalesef yediklerim kaşlarıma yarıyor sanki:) tüylenmede erkek bebeğe işaretmiş bu arada :) Sivilcelenmede çok normal cilt bakımını aksatmayalım:) Ya bide ben ayağımı çarptım masaya dün Bugun bayağa şişti çokta ağrıyor ilaçta içemiyorum:( Ben Aslan Burcu’yum sakarım bizim sıpalarda sakar olacak sabah sabah neler anlattım:))))

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı kalp atışı için ama duyamadık. Karnımdan baktı. Erken daha dedi 2 hafta sonra yine gel dedi. 2 hafta önce gittiğimde keseyi cok rahat görmüştü bu sefer zorlandı. Bi de kese değişik geldi gözume. Doktor olumsuz bişey demedi ama bakalım hayırlısı. 6+6 dayım ama 6+4 çıktı

Eklentiler

• 69AC2CEA-08E6-4527-9F55-49764856BA35.webp
    69AC2CEA-08E6-4527-9F55-49764856BA35.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 102
Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı kalp atışı için ama duyamadık. Karnımdan baktı. Erken daha dedi 2 hafta sonra yine gel dedi. 2 hafta önce gittiğimde keseyi cok rahat görmüştü bu sefer zorlandı. Bi de kese değişik geldi gözume. Doktor olumsuz bişey demedi ama bakalım hayırlısı. 6+6 dayım ama 6+4 çıktı
Tek bu resim mi var canım bende bundan birşey anlayamadım

Ama bir sıkıntı olsa Allah korusun dktr söylerdi bu vakitlerde dktr pek dinlentmiyor zaten

Kalbini ferah tut bende ilk 7+4de gittim 7+0 çıktı hem tarih ölçebildiyse sıkıntı yoktur kalp atışı 7. Haftadan itibaren daha net duyuluyor bu usgde drun tuttuğu açıya göre falan değişebilir o konuda takıntı yapmamalısın kızlar biraz rahat olun uzatın ayaklarınızı düşünmeyin herşey güzel olacak inşallah bebişler doğunca başlayacak asıl sıkıntı :anne:

Günaydınnnnn efendimmmmm overlokçu makinesi ayağınıza geldiiii :KK53:
Ay çok çirkin :KK53::KK53::KK53:
Çok enerjik uyandık biz meleğimle bugün, çünküüüüü lekelerimiz kesildi artık kanama yok inşallah :anne: uslu uslu oturup anne evimde örgümü örmeye devam:KK69:
Neysee, sezeryan dolayısıyla eylül yerine Ağustos’ta doğum yapacak hanımların mesajlarını gördüm ssvd den haberiniz vardır umarım??????
Normal doğum her kadının hakkı efendim :rapci:

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun:)
Ben koru ve etimed arasında kararsızım ama lokman hekimi de çok övüyorlar
Büyük ihtimal etimed de banu hanımı tercih edeceğim çok övülüyor sizde araştırın derim... Güzel haberlerinizi bekleriz
Koru hastanesin gidiyorum Doğum paketi aldım ilk doğumumda orda olmuştu tavsiye ederim :)

Koru hastanesin gidiyorum Doğum paketi aldım ilk doğumumda orda olmuştu tavsiye ederim :)
Hangisi acaba Çukurambar mı sincan mı?
Bende etimed düşünüyorum artık öyle bi karar kıldım diyecektim ki şimdi aklım karışmıyor değil :KK49:
Acaba fiyat neye mal oldu size

Hangisi acaba Çukurambar mı sincan mı?
Bende etimed düşünüyorum artık öyle bi karar kıldım diyecektim ki şimdi aklım karışmıyor değil :KK49:
Acaba fiyat neye mal oldu size
Sincan canım çok memnun kalmıştım erken Doğum olduğu için yenidoğan yoğun bakımda kaldı oğlum 19 gün çok donanımlı yoğun bakımı
3500 lira paket. Her gidişte 15 lira katkı payını veriyorum sadece bi de 300 lira ayrıntılı ultrason ekstrası var

Çok enerjik uyandık biz meleğimle bugün, çünküüüüü lekelerimiz kesildi artık kanama yok inşallah :anne: uslu uslu oturup anne evimde örgümü örmeye devam:KK69:
Neysee, sezeryan dolayısıyla eylül yerine Ağustos’ta doğum yapacak hanımların mesajlarını gördüm ssvd den haberiniz vardır umarım??????
Oyyy oyyy maşallah canim cok sevindim ben şimdi ayyy darısı bana inşallah çok yoğunlukta kurtulduk biz bana yerlesme kanaması dedi Dr 9 haftada olurmu anlamadim

Gozunaydin diyelim o zaman insallah tekrari olmaz

Normal dogum yapmis biri olarak insallah yine normal dogum yapmak nasip olur diyorum ve normal dogumu (epiduralsiz nesiz hem de) te:halay:k gecerim

Sincan canım çok memnun kalmıştım erken Doğum olduğu için yenidoğan yoğun bakımda kaldı oğlum 19 gün çok donanımlı yoğun bakımı
3500 lira paket. Her gidişte 15 lira katkı payını veriyorum sadece bi de 300 lira ayrıntılı ultrason ekstrası var
Ay kıss bende sincanda oturuyorum ama bilemiyorum bide şimdi düşük riski var yataklardayım bi iyileşiyim araştırmaya başlıcam doktorlarla tanışma randevusu düşünüyorum.. doktorunun adı ne ?

Gozunaydin diyelim o zaman insallah tekrari olmaz

Normal dogum yapmis biri olarak insallah yine normal dogum yapmak nasip olur diyorum ve normal dogumu (epiduralsiz nesiz hem de) te:halay:k gecerim
Maşallah normal doğum yapan kadınları çok takdir ediyorum inlalkah istediğiniz olur yine

Oyyy oyyy maşallah canim cok sevindim ben şimdi ayyy darısı bana inşallah çok yoğunlukta kurtulduk biz bana yerlesme kanaması dedi Dr 9 haftada olurmu anlamadim
Ay annesi demek ki iyice yerleşmeye çalışıyor :KK48:
Tek kötü bişey olmasında ah kuzum benim yerleşsin dursun :KK48:
Yinede istersen içine sinmediyse başka doktora danış. İnşallah kesilir seninde ne kadar üzücü olduğunu bizzat yaşadım seni anlıyorum ama geçicek annesi:anne:

Gunaydin cnm bende ayni dertten muzdaribim. Her yanimda cikiyo ve cok aciyo ucu beyaz oluyo sonra sonuyo. Cok sizlatiyor. Yuzum bembeyaz soluk benizli gibiyim.
Hormonlardan sanirim gecer insallah neyseki yüzümüzde yok. Senin hamilelik nasil gidiyor canim. Varmi tahmin cinsiyette. Ramzi teorisine gòre ne cikti. Inşaallah ay parcasi bir prensesin olur:KK200:

Back
X