• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

@Lina dmrkrn canım nerelerdesin sen baya oldu görünmüyorsun merak ettim seni. Bir sıkıntı yoktur inşallah?

Kızlar dün çok sinir oldum persembe gunu kanamam olduğunda eşimin ailesine dedimki özele götürün beni devlet hastanesinde 4 den sonra Dr yok ultroson bebişin durumunu goremez boş boş acile gitsem göndercekler az bi kanama vardi gece çoğaldı tabi dünde dr gittim bebis iyidi ama kanama alani çoğaldı dün akşam kızdım gorumceme hiç mi bir değeri yoktu bebeğimin birgün önce müdahele edilse by kadar da fazla sorun olmaycakdi offf off
Canim cok gecmis olsun varmi suanlik bir sknti ayni kanama durumu bendede var kanamayla gttim doktor 2 gun yatirdi smdide evde wc haric kalkmiyorum ama icerde kanama alani varmis bnm bebegin kesesine baski yaptgindan kesenin seklini bozmaya baslamis yani riskli bir durumdayim suan 2 ay oncede ayni sebeple 1 dusuk yaptim insallah sende bir sorun yoktur duzelmissindir

Biz geçen sene vajinismus sayfasından bir kaç arkadaşla whatapp kurmuştuk hepimizinde hesapları kalıcı olarak kapatıldı.Yazını bile görünce hemmeen uyarı ceza veriyolardı ama şimdi herkes yazıyor talepte bulunuyor yöneticilerden ses yok anlamadım ben neye göre işliyor bu sistem:işsiz:
Vajinismus muydun atlattın mıı ????

Evet canım geçen konuşmuştuk söyledim sana 1 buçuk sene vajinismustum diye.2 farklı yolla tedavi oldum.Kurtuldum çok şükür.Kabus dolu koca 1 buçuk yılımı aldı
Aa evet hatırladım beni çok iyi anlamıştın.. ama ben tedavi olduğum halde henüz tam atlatamadan hamile kaldım şimdi kremleri kullanamıyorum da ben nasıl doğum yapıcam bilmiyorum :eek:

Aa evet hatırladım beni çok iyi anlamıştın.. ama ben tedavi olduğum halde henüz tam atlatamadan hamile kaldım şimdi kremleri kullanamıyorum da ben nasıl doğum yapıcam bilmiyorum :eek:
Bende dört dörtlük ilişki yaşayamıyordum vajinismus olup öyle kısa sürede normal sorunsuz bir ilişki yaşamak epey zaman alıyor.Valla doğum zamanına hayırlısı ile geleyim de şimdi onunla kendimi kasmak istemiyorum açıkcası hele bi şu göbüşlerimiz büyüsün sıkı sıkı tutunsunlar bize:) illa bir şekilde doğacak.
Anestezi alırsın alternatif çok:)

Bende dört dörtlük ilişki yaşayamıyordum vajinismus olup öyle kısa sürede normal sorunsuz bir ilişki yaşamak epey zaman alıyor.Valla doğum zamanına hayırlısı ile geleyim de şimdi onunla kendimi kasmak istemiyorum açıkcası hele bi şu göbüşlerimiz büyüsün sıkı sıkı tutunsunlar bize:) illa bir şekilde doğacak.
Anestezi alırsın alternatif çok:)
Allah yardımcımız olsun :dua: Doğru söylüyorsun şimdiden düşünmemeli hayırla gelsinler :KK51:

Canım benimde basima geldi 2 hfta once cok enfeksiyonluydu bnm bademciklerim bna penisilin igne verdi kbb. Doktorumun onayi ile kullndim.gecti sukur.tabi sana vermiyorlarsa blki benim kdr agir degildir.limonlu tuzlu su ic demisti biri bana sirke ile gargara yap dediler ama bn tiksindim yapamadim tabi.Allah sifa versin.enfeksiyon olsa mutlaka ilac verirlerdi diye dusunuyorum.
Çok şükür ilaç vermemelerine seviniyorum ama geçmiyor bu illet sesim kısıldı hiç çıkmıyor... Sadece ateşin çıkarsa ilaç veririz dediler... eczaneye gittim pastil almak için hamileyim dedim vermedi pastili bile :(

Arkadaşlar polat şekeri diye kristal görünümlü bir şeker var aktarcılarda satılıyor Şanlıurfadan bir arkadaşım aramıştı sesim çıkmayınca onu önerdi hamilelikte de kullanılır dedi bilgisi olan var mı?

Çok şükür ilaç vermemelerine seviniyorum ama geçmiyor bu illet sesim kısıldı hiç çıkmıyor... Sadece ateşin çıkarsa ilaç veririz dediler... eczaneye gittim pastil almak için hamileyim dedim vermedi pastili bile :KK43:
Vermezler kuzum ilik balli limonlu su denedin mi? Öyle yazmislar kizlar.ya bi ilac vardı gecen biri yazmisti oda bogaz enfk.olmus doktor kullnbilecegi bi ilac vermisti dojtoruna sorup kullnsan dicektim ama bulamadım mesajlardan

Benim başından beri pek fazla göğüs hassasiyetim yoktu, 8. Haftadan sonra nerdeyse hiç.yok. Bir de 2,5 yaşına kadar emzirmiş kadınım ben ))))))) ilkinde hiç varmıydı yokmuydu hatırlamıyorum demekki yokmuş
Benim coktu ama tup bebekten dolayi estrofem kullaniyordum 3 gundur onu biraktim belki normal olan budur ilac arttirmistir bilemedim

Back
X