- 19 Ağustos 2017
- 1.403
- 2.195
- 53
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #7.621
@Lina dmrkrn canım nerelerdesin sen baya oldu görünmüyorsun merak ettim seni. Bir sıkıntı yoktur inşallah?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bizdede yasak adımız turalı bugünde buralıyız, yarında buralıBen açarsam Kocacık ta açar onada yasak
![]()
Sağol canım. Hepimizin yardımcısı olsun Allahım bu zor süreçteRabbim yardımcın olsun canım benm sağlık sorunları başka tabii, sezeryan kaçılmazsa mecbur![]()
Canim cok gecmis olsun varmi suanlik bir sknti ayni kanama durumu bendede var kanamayla gttim doktor 2 gun yatirdi smdide evde wc haric kalkmiyorum ama icerde kanama alani varmis bnm bebegin kesesine baski yaptgindan kesenin seklini bozmaya baslamis yani riskli bir durumdayim suan 2 ay oncede ayni sebeple 1 dusuk yaptim insallah sende bir sorun yoktur duzelmissindirKızlar dün çok sinir oldum persembe gunu kanamam olduğunda eşimin ailesine dedimki özele götürün beni devlet hastanesinde 4 den sonra Dr yok ultroson bebişin durumunu goremez boş boş acile gitsem göndercekler az bi kanama vardi gece çoğaldı tabi dünde dr gittim bebis iyidi ama kanama alani çoğaldı dün akşam kızdım gorumceme hiç mi bir değeri yoktu bebeğimin birgün önce müdahele edilse by kadar da fazla sorun olmaycakdi offf off
Aynen bizdede yasak adımız turalı bugünde buralıyız, yarında buralı![]()

Vajinismus muydun atlattın mıı ????Biz geçen sene vajinismus sayfasından bir kaç arkadaşla whatapp kurmuştuk hepimizinde hesapları kalıcı olarak kapatıldı.Yazını bile görünce hemmeen uyarı ceza veriyolardı ama şimdi herkes yazıyor talepte bulunuyor yöneticilerden ses yok anlamadım ben neye göre işliyor bu sistem![]()
Bende simdi 2018 haziran temmuz agustos anneleri die bir gruba katildim 25 uyesi var dogru yerde miyimDoğru yere mi katıldım :)
Evet canım geçen konuşmuştuk söyledim sana 1 buçuk sene vajinismustum diye.2 farklı yolla tedavi oldum.Kurtuldum çok şükür.Kabus dolu koca 1 buçuk yılımı aldıVajinismus muydun atlattın mıı ????
Aa evet hatırladım beni çok iyi anlamıştın.. ama ben tedavi olduğum halde henüz tam atlatamadan hamile kaldım şimdi kremleri kullanamıyorum da ben nasıl doğum yapıcam bilmiyorumEvet canım geçen konuşmuştuk söyledim sana 1 buçuk sene vajinismustum diye.2 farklı yolla tedavi oldum.Kurtuldum çok şükür.Kabus dolu koca 1 buçuk yılımı aldı
Bende dört dörtlük ilişki yaşayamıyordum vajinismus olup öyle kısa sürede normal sorunsuz bir ilişki yaşamak epey zaman alıyor.Valla doğum zamanına hayırlısı ile geleyim de şimdi onunla kendimi kasmak istemiyorum açıkcası hele bi şu göbüşlerimiz büyüsün sıkı sıkı tutunsunlar bize:) illa bir şekilde doğacak.Aa evet hatırladım beni çok iyi anlamıştın.. ama ben tedavi olduğum halde henüz tam atlatamadan hamile kaldım şimdi kremleri kullanamıyorum da ben nasıl doğum yapıcam bilmiyorum![]()
Allah yardımcımız olsunBende dört dörtlük ilişki yaşayamıyordum vajinismus olup öyle kısa sürede normal sorunsuz bir ilişki yaşamak epey zaman alıyor.Valla doğum zamanına hayırlısı ile geleyim de şimdi onunla kendimi kasmak istemiyorum açıkcası hele bi şu göbüşlerimiz büyüsün sıkı sıkı tutunsunlar bize:) illa bir şekilde doğacak.
Anestezi alırsın alternatif çok:)
Doğru söylüyorsun şimdiden düşünmemeli hayırla gelsinler Çok şükür ilaç vermemelerine seviniyorum ama geçmiyor bu illet sesim kısıldı hiç çıkmıyor... Sadece ateşin çıkarsa ilaç veririz dediler... eczaneye gittim pastil almak için hamileyim dedim vermedi pastili bileCanım benimde basima geldi 2 hfta once cok enfeksiyonluydu bnm bademciklerim bna penisilin igne verdi kbb. Doktorumun onayi ile kullndim.gecti sukur.tabi sana vermiyorlarsa blki benim kdr agir degildir.limonlu tuzlu su ic demisti biri bana sirke ile gargara yap dediler ama bn tiksindim yapamadim tabi.Allah sifa versin.enfeksiyon olsa mutlaka ilac verirlerdi diye dusunuyorum.
Canım çok teşekkür ederim... Yapıyorum ama hiç faydası olmuyor maalesef ama yapmaya devam edicem mecburen...Tuzlu suyla gargara yap.varsa karbonat daha iyi olur.ve ben ballı limonlu sıcak suyla toparladım.geçmiş olsun
Onuda deneyeyim çok teşekkür ederim canım...Canm zencefilli bal iyi geliyo bi de onu dene
Amin canımAllah yardımcımız olsunDoğru söylüyorsun şimdiden düşünmemeli hayırla gelsinler
![]()
Vermezler kuzum ilik balli limonlu su denedin mi? Öyle yazmislar kizlar.ya bi ilac vardı gecen biri yazmisti oda bogaz enfk.olmus doktor kullnbilecegi bi ilac vermisti dojtoruna sorup kullnsan dicektim ama bulamadım mesajlardanÇok şükür ilaç vermemelerine seviniyorum ama geçmiyor bu illet sesim kısıldı hiç çıkmıyor... Sadece ateşin çıkarsa ilaç veririz dediler... eczaneye gittim pastil almak için hamileyim dedim vermedi pastili bile![]()
Benim coktu ama tup bebekten dolayi estrofem kullaniyordum 3 gundur onu biraktim belki normal olan budur ilac arttirmistir bilemedimBenim başından beri pek fazla göğüs hassasiyetim yoktu, 8. Haftadan sonra nerdeyse hiç.yok. Bir de 2,5 yaşına kadar emzirmiş kadınım ben ))))))) ilkinde hiç varmıydı yokmuydu hatırlamıyorum demekki yokmuş