• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı akşamlar ben acken tokken cok yiyimce az yiyince hep bulaniyor malesef nasil iş anlamadim ilki böyle degildi sabah kalkinca olurdu şuan midemde koca bir top var gibi ağir sinir bozucu bir bulatı:KK43: ve sürekli bir gaz sorunu kaburgalarima kadar gaz baloncuğu oluyorum ağrisi cabasi
Ilk bebeginin cinsiyeti nedir canim. Bulantinin cinsiyetle ilgisi varmi cidden ya

Malesef bendede gaz cok oluyor suan zaten dusuk riskim var kasiklarim mi agriyor gaz mi sanci yapiyor anlamiorum bile o yuzden dha cok tedirgin oluyorum

Malesef bendede gaz cok oluyor suan zaten dusuk riskim var kasiklarim mi agriyor gaz mi sanci yapiyor anlamiorum bile o yuzden dha cok tedirgin oluyorum
Dün sâg tatafimda bir balon gibi bisey hissediyorum .anneme dedim daha coook erken ama ben bi kipirtilar hissediyom diyorum meger gazmis o :rolleyes:

Nereye kadar gidecek bilmiyorum hayırlısıyla bi doğsun yok bi daha bebek. Çok severim bebekleri ama bu kadar kötü hamilelik geçireceğimi tahmşn etmezdim 7/24 yatış
Ben hunharca su içiyorum oda midemi bulandiriyor galiba ama cok içmeo istiyorum elimde degil

Ayy sen bni guldurdun allahta seni guldursun valla o gaz sancisini bende nelere benzetiyorum bir bilsenn
İlk bebeginmi canim .ilkler cok baska oluyor ben oğlumda düşer bisey olur falan diye korkudan ölürdüm şuan fena bir rahatlik var 2. Olmasi nedeniyle . Test yaptim pozitiff cikti daha doktora bile gitmedim ilk bebek de şu ana kadar 3 kre gitmistim doktora

Karnim kasiklarim göğsüm kaburgalarim heryerim de bu gaz ağrisi
Canım ben aynı zamanda panik bozukluk hastasıyım.. Göğsüm ağrıdıkça kalple alakalı olduğunu düşünüp korku sarıyo.kafamda 40 tilki dolaşıyo. Hamileliğime sevinemedim daha yahu o kadar :(( gazdan dolayı ağrır yani diymi göğü,Şibe , kaburga :( rahatlatmaya ihtiyacım var :((

Canım ben aynı zamanda panik bozukluk hastasıyım.. Göğsüm ağrıdıkça kalple alakalı olduğunu düşünüp korku sarıyo.kafamda 40 tilki dolaşıyo. Hamileliğime sevinemedim daha yahu o kadar :KK43:( gazdan dolayı ağrır yani diymi göğü,Şibe , kaburga :KK43: rahatlatmaya ihtiyacım var :KK43:(
Canım benim göğsüme ordan boğazıma çıkmazsa başıma kadar vuruyor bu gaz rahatla tek sen değilsin

Canım benim göğsüme ordan boğazıma çıkmazsa başıma kadar vuruyor bu gaz rahatla tek sen değilsin
Ayy gerçekten bunları duymaya ihtiyacım varmış. Şu an bile iki göğsümün arasında bi ağrı var ve afedersin geğirme ihtiyacı hissediyorum. Gaz hep yukarda herhalde bende karnın falan ağrımıyo sadece göğsüm:(( allah ım yardım etsin herkese Rabbim sağlıkla sağlıklı bebekler doğurmayı nasip etsin

Back
X