• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy gerçekten bunları duymaya ihtiyacım varmış. Şu an bile iki göğsümün arasında bi ağrı var ve afedersin geğirme ihtiyacı hissediyorum. Gaz hep yukarda herhalde bende karnın falan ağrımıyo sadece göğsüm:KK43:( allah ım yardım etsin herkese Rabbim sağlıkla sağlıklı bebekler doğurmayı nasip etsin

Benimde gögsume bi agırlık var gibi. Aynı anlattgm gibi. Allah ım başka dert vermesin eksık dua etmek istemıyorm. Su bulantılar hayırlısıyla bir geçse insallah

İlk bebeginmi canim .ilkler cok baska oluyor ben oğlumda düşer bisey olur falan diye korkudan ölürdüm şuan fena bir rahatlik var 2. Olmasi nedeniyle . Test yaptim pozitiff cikti daha doktora bile gitmedim ilk bebek de şu ana kadar 3 kre gitmistim doktora
Benum ilk bebegim dustu smdi 2.ye hamileyim yine buda skntili geciyor sali gunu hastaneye yattim persembe gunu cktim evde hala yatisa devam o yuzden bu kadar tedirginim

Ayy gerçekten bunları duymaya ihtiyacım varmış. Şu an bile iki göğsümün arasında bi ağrı var ve afedersin geğirme ihtiyacı hissediyorum. Gaz hep yukarda herhalde bende karnın falan ağrımıyo sadece göğsüm:KK43:( allah ım yardım etsin herkese Rabbim sağlıkla sağlıklı bebekler doğurmayı nasip etsin
Ahhh ilk çocukta neler çektim o gazdan inşallah bu 9 ay sürmez herşeyi evham yapmayın canım benim biraz rahat olun uzatın ayakları keyf yapın kötü düşünmeyelim ki başımıza gelmesin

Be arada gegirebiliyorsan bırak gitsşn ne mutlu sana ben onuda yapamazdım şimdi o kadar değilim ama bebek büyüdükçe dahaa kötü oluyor tabi

Hayırlı akşamlar ben acken tokken cok yiyimce az yiyince hep bulaniyor malesef nasil iş anlamadim ilki böyle degildi sabah kalkinca olurdu şuan midemde koca bir top var gibi ağir sinir bozucu bir bulatı:KK43: ve sürekli bir gaz sorunu kaburgalarima kadar gaz baloncuğu oluyorum ağrisi cabasi
Aynen ben de öyleyim maalesef

Canım endişelenme bende bi panik atak olduğum için hissettiğin o durumu bizzat biliyorum ve yaşıyorum. Ben fil oturdu derdim filim geldi yine derdim:) çünkü gerçekten koca bi fil geldi oturdu afedersin kussam gitmiyı geğirsem gitmiyo yutkunsam gitmiyo ama beni aşırı rahatsız ediyor. Bi an gelicek ve kalp krizi geçirip nefessiz kalacağımı hissederdim. Artık üstesinden geldim öğrendim. İnancın nasıl bilemiyorum ama benim ne zaman filin la havle vela kuvvete illabillahil aliyyül azim der yutkunurum. İyi geldiğini düşünüyorum yada ben iyi oluyorum. Ona takıldıkça daha da oturuyo körolasıca:(

kirmizidefter kirmizidefter canım ya benim artıs düzenli gitmedi. ilk 358 idi iki gün sonra 456 cıktı ikiye katlamadıgı için dıs gebelik veya kimyasal olabilirmiş.
Canım benim hayırlısı olsun inşallah. Çokk geçmiş olsunn:( Ama doktorun direkt teşhis koydumu canım aynı laboratuarda mı yaptırdın belki bi yanlışlık vardır.. kanaman falan var mı

Hanımlar kabızlık problemi olan varmı ya 4 5 gündür tuvalet yüzü göremiyorum resmen karnım 6 aylık hamileymişim gibiii şişşş varmı bi önerisi olan

Canım endişelenme bende bi panik atak olduğum için hissettiğin o durumu bizzat biliyorum ve yaşıyorum. Ben fil oturdu derdim filim geldi yine derdim:) çünkü gerçekten koca bi fil geldi oturdu afedersin kussam gitmiyı geğirsem gitmiyo yutkunsam gitmiyo ama beni aşırı rahatsız ediyor. Bi an gelicek ve kalp krizi geçirip nefessiz kalacağımı hissederdim. Artık üstesinden geldim öğrendim. İnancın nasıl bilemiyorum ama benim ne zaman filin la havle vela kuvvete illabillahil aliyyül azim der yutkunurum. İyi geldiğini düşünüyorum yada ben iyi oluyorum. Ona takıldıkça daha da oturuyo körolasıca:KK43:
Bu panik atak şeyside baya zor bisey galiba son zamanlarda panik atakla ilgili yazilar okudum da insanlar cok çekiyor . Bende bir ara olur gibi oldun da sonra dedim anam ben bunla uğraşaman geldi gitti filan zor iş amannn dedim Allahım sana teslim oldum sen koru dedim gecti gitti arada biseylerden korkunca kalbim çarpiyo hizlica aman geciyor uzun sürmeden bu panik atağa giriyomu bilemiyom

Hanımlar kabızlık problemi olan varmı ya 4 5 gündür tuvalet yüzü göremiyorum resmen karnım 6 aylık hamileymişim gibiii şişşş varmı bi önerisi olan
Bende ilk günlerde oldu ama suan gecti hamdolsun . Kayisi, erik suyu ,kivi iyi gelir

Bu panik atak şeyside baya zor bisey galiba son zamanlarda panik atakla ilgili yazilar okudum da insanlar cok çekiyor . Bende bir ara olur gibi oldun da sonra dedim anam ben bunla uğraşaman geldi gitti filan zor iş amannn dedim Allahım sana teslim oldum sen koru dedim gecti gitti arada biseylerden korkunca kalbim çarpiyo hizlica aman geciyor uzun sürmeden bu panik atağa giriyomu bilemiyom
Bu panik atak nasıl bir illetse artık ben atlaşmıştım canım dua ile sabır ile terapi ile fakat sanırım gebelik hormonları tetikliyo.inşallah tetiklemeZ. Benim bi yerim ağrıraa oraya odaklanıp kendini hasta ilan edip ayılıp bayılıyodum. Şimdi göğüa ağrısı oldukça aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Yine mi panik. Yoksa bu panik değilde gerçek bi kalp hastalığımı falan filan Rabbim dermansı dert vrmesin. Hastalara şifa versin inşallah..

Bu panik atak nasıl bir illetse artık ben atlaşmıştım canım dua ile sabır ile terapi ile fakat sanırım gebelik hormonları tetikliyo.inşallah tetiklemeZ. Benim bi yerim ağrıraa oraya odaklanıp kendini hasta ilan edip ayılıp bayılıyodum. Şimdi göğüa ağrısı oldukça aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Yine mi panik. Yoksa bu panik değilde gerçek bi kalp hastalığımı falan filan Rabbim dermansı dert vrmesin. Hastalara şifa versin inşallah..
Aminn insallah herkese şifa versin rabbim

Canım endişelenme bende bi panik atak olduğum için hissettiğin o durumu bizzat biliyorum ve yaşıyorum. Ben fil oturdu derdim filim geldi yine derdim:) çünkü gerçekten koca bi fil geldi oturdu afedersin kussam gitmiyı geğirsem gitmiyo yutkunsam gitmiyo ama beni aşırı rahatsız ediyor. Bi an gelicek ve kalp krizi geçirip nefessiz kalacağımı hissederdim. Artık üstesinden geldim öğrendim. İnancın nasıl bilemiyorum ama benim ne zaman filin la havle vela kuvvete illabillahil aliyyül azim der yutkunurum. İyi geldiğini düşünüyorum yada ben iyi oluyorum. Ona takıldıkça daha da oturuyo körolasıca:KK43:
Canım bende atlatmıştım dediğin gibi geliyor yine benimki der onu def ederdim ama bu hamilelikde biraz değişti düşüncelerimi engellemeye çalışıyorum ama olmuyor sanki kendime o kadar yoğunlaştım ki hayır ağrı olmazsa sorun yok bende İnşirah suresi ile buldum şifamı allah un izniyle.. Rabbim kimseye yaşatmasın bu hastalığı diyelim. Biz yine ilaçsız atlatanlardanız allah a şükür diyelim :)

Ben bu panik atak yüzünden bacaklarımı dizimden aşağı hissetmeyip yürüyemediğimi biliyorum. 3,5 sene önce düğün zamanımda gelmişti bana nefes alamıyorum ölcem ben diye günde 2 paket sigara insana yani bana sigarayı bıraktırdı :) çok illet bişey hergün doktordaydım nerdeyse her hafta standart kan tahlili yaptırırdım. Gitmediğim ne nörolog ne beyin cerrahi ne kardiyoloji kalmıştı o dönem zor bişey gerçekten. Şimdi konuşmak kolay geliyo ama bişekilde ğstesinden geldiğim için şuan öyle geliyor yaşarken müdahale etmek mümkün değil gibi pek

Kızlar Allah hepinizden razı olsun Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucaklarımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah... Ben ve miniğim iyiyiz çok şükür bin şükür... Bu progestan verdi günde 3 kez almamı söyledi ve sürekli yatış... Rabbim kimseye böyle korkular yaşatmasın ben bulantıya razıyım
Daha once kanaman var miydi canim.agir biseu mi yaptin bugun

Kızlar Allah hepinizden razı olsun Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucaklarımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah... Ben ve miniğim iyiyiz çok şükür bin şükür... Bu progestan verdi günde 3 kez almamı söyledi ve sürekli yatış... Rabbim kimseye böyle korkular yaşatmasın ben bulantıya razıyım
Bu arada cok sevindim canim aklim sendeydi..rabbim korumus..dikkst et kndine dinlen canım

Back
X