• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydiiiiin :) nasilsiniz citir hamileler :) gecmisi okuyamadim umarim hersey yolundadir :) oglumla ugrasmaktan ne okuyabiliyorum ne de yazabiliyorum :KK43: ozledim buralari :)
Günaydınnnn mide ve bel sorunuyla uykusuz bir gecenin sabahı daha olsunnnn sağlıklı olurlar inşallaahhh

Günaydınnnn mide ve bel sorunuyla uykusuz bir gecenin sabahı daha olsunnnn sağlıklı olurlar inşallaahhh
İnşallah canim insallah.. Bulanti cok zorluyor bulantisi olmayanlar sukretmeli bolca..:) benim evimdeyken daha cok bulantim ve tiksinmem vardii buraya gelince epey bi azaldi cok sukur ya da ben burada 5 dk bile bos durmadigim için farkina varmiyor muyum acaba :)

İnşallah canim insallah.. Bulanti cok zorluyor bulantisi olmayanlar sukretmeli bolca..:) benim evimdeyken daha cok bulantim ve tiksinmem vardii buraya gelince epey bi azaldi cok sukur ya da ben burada 5 dk bile bos durmadigim için farkina varmiyor muyum acaba :)
Bir uğraşın olursa odak noktan hamilelik ve bulantı olmaz hiç olmazsa psikolojik olarak da olsa rahatlarsın oğlum çok küçük sürekli evdeyim malum havalar soğuk her yanımda bir sıkıntı var :anneadayı:

Gunaydiiiiin :) nasilsiniz citir hamileler :) gecmisi okuyamadim umarim hersey yolundadir :) oglumla ugrasmaktan ne okuyabiliyorum ne de yazabiliyorum :KK43: ozledim buralari :)
Günaydın canim cok sukur bugün toparladık biz perşembe kanamam başlamıştı cuma Dr gittim iğne vuruldu dun toparlanmaya başladık kahverengi lekelenme var artık Dr yerlesme kanaması demişti rabbim inşallah bebislerimizi korusun kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

Bana doktorum onu söyledi yüz üstü yatma dedi kendi dedi ben sormamistim. Öğrenmiş oldum hic yatmiyorum simdi
Bana kimse öyle bişey demedi ben başka türlü uyuyamıyorum ki karnım büyüyene kadar yüz üstü yatsam nolur ki? Sonuçta içerdekinin yön duygusu falan yok henüz

Bana kimse öyle bişey demedi ben başka türlü uyuyamıyorum ki karnım büyüyene kadar yüz üstü yatsam nolur ki? Sonuçta içerdekinin yön duygusu falan yok henüz
Ben genelde yan uyurum ama bir acağimi yukari çekip yattiğim tarafa doğri atiyoruk tam yüz üstü olmamakla birlikde yari yüzustu yatmis oluyorum ama sağ tarafımda bir fazlalik hissediyorum kesemin yoksa gazmi ne bilemedigim icin sol yana yatiyorum artik . Taaaki omzum uyuşana kadar :KK16::KK16:

Mrb bende yüzüstü olmazsa uyuyamayanlardanım netten bi bak uyumamak lazım yüzüstü rahime basınç yapıyormuş diğer bebeğimi doğurana kadar yatakta eşimle ben hariç 4 kişi daha vardı sanki her yana yadtık koyuyordum ki yüzüstü dönmeyeyim diye :KK43:

Artık bir doktora gitsem iyi olacak . Benim ilk hamilelikdede sabit bir doktorum ve hastanem olmamisti bundada olamiycak belliki . İstanbukda oturuyorum ama doğum için memlekete geliyorum özel hastanelerin gereksiz islem yaptiklarini düşünerek oralarda muayene olmuyorum devlet hastanesine gidiyorum doğumumuda memlekette devlet hastanesinde yapmistim . Dualarımı kabul eden rabbim sabaha karsi doğum yaptığım halde bayan doktor ve bayan ebeler nasip etti. Erkek doktor nöbetçiydi ama benim doğum zamanima bayan bir doktor geldi . Hamileliğimin ilk gününden doğuma kadar bayan ekiple çalisan hastane aradik yoktu yada biz bulamadik . Bende hep dua ettim şimdi yine dua zamanı galiba zira memlekette bayan ekipli hastane yok

Mrb bende yüzüstü olmazsa uyuyamayanlardanım netten bi bak uyumamak lazım yüzüstü rahime basınç yapıyormuş diğer bebeğimi doğurana kadar yatakta eşimle ben hariç 4 kişi daha vardı sanki her yana yadtık koyuyordum ki yüzüstü dönmeyeyim diye :KK43:
Canım nette şöyle bir araştırdım 20.haftaya kadar yüz üstü yatmakta sakınca yokmuş. Şimdilik yüzüstü uyumaya devam

Gerçekten çok yüksekmiş,bende sigorta yaptırmayı düşünüyorum sanki öyle biraz daha makul oluyor fiyatlar..ama hala doktor ve hastaneye karar veremediğim için yaptıramıyorum :)
Merhaba canım bu arada şöyle bir durumda var belki bilmeyenler için söyleyim eşi siğortalı olmayan yani hiç siğortasız bir hamile devlet tarafından 10 ay siğortalı oluyor

Canım nette şöyle bir araştırdım 20.haftaya kadar yüz üstü yatmakta sakınca yokmuş. Şimdilik yüzüstü uyumaya devam
Bende hep yüzüstü yatıyorum canım oğlumda karnım büyüdüğünde hatırlatığım biran evvel doğursamda yüzüstü yatsam diye sızlanıyordum nitekim diye diye 8 aylık doğurdum çoçuğu çoçuk anne olarak:)

Canım ben tüp bebek ile hamile kaldım. Ve doktorum kalp atışını duyduktan sonra bütün ufak riskleri bana bir bir anlattı. İlişki yasak dedi dışarıda yeşillik yeme dedi.ilk kez bir yerde yemek yemek yasak koydu. Soğukta kalmam riskli olabilirmiş çünkü rahim kasiliyormus. Birde bundan bahseti. Ben oksijen gitmez diye düşündüm basınç uygular diye. Kesin olacak diye bir şey yok tabi ama riskleri ortadan kaldırmak istedik.

Back
X