• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay hiç sorma 120 TL doktoru getirmeye para aldılar ve hiç bişey yapılmadı çok sinir oldum parasında değilim ama bişey yapmamaları zoruma gidiyor bir daha gitmicem devlette bir sorun yaşasam şikayet mercileri var... Gerçi keşan ne kadar iyi ki hastaneleri iyi olsun
Keske haberim olsaydi sana gitme derdim ne yapacaklarini daha dogrusu yapmayacaklarini bildigimden uyarmis olurdum seni bir sıkıntı yasarsan yaz bana ozelden yardimci olmaya calisayim sana. Bu arada bir kez kanaman olduysa gerisi gelir kanama gorunce korkma demekki seninde bunyen boyle karsiliyor hamileligi ben en baştan beri yasiyorum. Progestan disinda ilk trimester oncesinde yapilacak hicbirsey yok elinde dursun olurda tekrar olursa uzan al hastane stresi yasama.

Kizlar bende agri gibi kramp gibi tam anlamlandiramadigim seyler oluyor cok olmasada rahatsiz ediyor :( ayakta dik duramiyorum mesela belimi hafif kambur yapinca biraz daha iyi oluyor gibi.. bu agrilarin normal oldugunu biliyorum rahim buyudugu icinde olabilir bide gaz sancilari oluyormus bunlarin ikisini nasil ayirtediyoruz bilen varmi gaz sancisi nasil oluyor mesela???? Benimki uzanip ayaklarimi kendime cekince hafifliyor gibi :(

Günaydın canim cok sukur bugün toparladık biz perşembe kanamam başlamıştı cuma Dr gittim iğne vuruldu dun toparlanmaya başladık kahverengi lekelenme var artık Dr yerlesme kanaması demişti rabbim inşallah bebislerimizi korusun kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Ay canim benim simsiki tutunsun annecigine minnosu.. Bol bol yat dinlen baska bebis yoktu senin dimi

Günaydın canım nasıl oldu oğluşun?

Ben de yüzüstü yatardim simdi bacağımın arasına yastık koyuyorum fark etmeden yüzüstü donmeyeyim diye ve donmedim tavsiye ederim
Canim benim tesekkur ederim sordugun icin Çınar hastalik olarak biraz daha iyi buun kontrolü var ama huy olarak feci bir sey oldu surekli agliyor surekli miz miz kucagimdan inmiyor babasini ozluyor sanirim ki bu cocuk ordunun icine biraksan tinmayacak bir çocuk oyle seviyor farkli ortami ama noldu hic anlamadim dun o kadar yildim o kadar üzüldüm ki haline oturdum agladim gizli Gizli. Insallah bugun eski haliyle uyanir da icim rahat eder oyyy icim dolmus :) daha varda tutuyorum:)

Canim benim tesekkur ederim sordugun icin Çınar hastalik olarak biraz daha iyi buun kontrolü var ama huy olarak feci bir sey oldu surekli agliyor surekli miz miz kucagimdan inmiyor babasini ozluyor sanirim ki bu cocuk ordunun icine biraksan tinmayacak bir çocuk oyle seviyor farkli ortami ama noldu hic anlamadim dun o kadar yildim o kadar üzüldüm ki haline oturdum agladim gizli Gizli. Insallah bugun eski haliyle uyanir da icim rahat eder oyyy icim dolmus :) daha varda tutuyorum:)

ya kıyamam :( ağlama sen. Çınar da çok daha iyi olacaktır inşaallah. Babasını görüntülü falan arasanız biraz daha iyi gelir mi ki acaba :KK42:

Selamlar güzel anneler, nasılsınız? Sürekli takipteyim. Herşey yolundadır umarım :KK200: Şuanda 7 haftalık gebeyim. İlk kontrolümde keseyi gördük, ikinci kontrole gittiğimde 8+3 olmuş olacağız sizce kalp atışını duyar mıyız?

İkincisi de takibimi özel hastanede kendi doktorumla yapıyorum. Ancak aile hekimimiz annemle haber göndermiş bize mutlaka gelsin aşılar var vs diye o_O Doktorum gidebilirsin kayıt için çağırıyorlardır devlete bildiriyorlar hamile olduğunu dedi. Ama özellikle tetanoz aşısını vurdurmanı istemiyorum dedi. Bu tetanoz aşısı nedir? Gitmem gerekir mi aile hekimine, bana ne gibi bir yararı olabilir kayıt almalarının? Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Çok yoğun çalışıyorum boş yere vakit ayırmış olmayayım
Hoşgeldin umarım bebğinin kalp atışını duyarsın. Aile hekimi kontrole çapırıyor arada tansiyon kilo boy vs bakılıyor bütün gebelikler takip altında ve kayıtlı olmak zorunda, hangi aşıyı oldum bilmiyorum ama :KK43: ikisinide oldum ben hani senşn herhangi bir durumun varsa o ayrı.

Günaydın güzel tatlı anneler interiorarchitect interiorarchitect çınar 3 yaşındaydı sanırım canım 3 yaş sendromu var biliyorsun dur ondan huysuzlanıyor olabilir ben acayip yaramaz bir oğlan büyüttüğüm için pedagog ları mesken tutmuştum :) Geçtiğimiz 2 sene öncesine kadar tek çoçuğunmu var dediklerinde ilk tek ve son diyordum okadar yaramazdı yani inşllah iğleşir sakin hallerinede döner akıllı Küçük Çınar abi:)

Hyrli sabahlar kizlar. Çok mesaj yazamasamda takipteyim. . Bnde bugun gidicem hastenyee ins guzel hberler alirim dua edin ins. 1 hafta yatili misafirlerm vardi usune ayriyeten gelenler de vardi. Kimseyede demedm hamile olduğumu belim ayrilmis durumda :KK12:

Hyrli sabahlar kizlar. Çok mesaj yazamasamda takipteyim. . Bnde bugun gidicem hastenyee ins guzel hberler alirim dua edin ins. 1 hafta yatili misafirlerm vardi usune ayriyeten gelenler de vardi. Kimseyede demedm hamile olduğumu belim ayrilmis durumda :KK12:
Canım benim hayırlı olsun bende aynı oldum bile bile de geldiler gebeliğmi 1 hafta yattım resmen bi takvim ekle bebğin kaç haftalık

Günaydın güzel tatlı anneler interiorarchitect interiorarchitect çınar 3 yaşındaydı sanırım canım 3 yaş sendromu var biliyorsun dur ondan huysuzlanıyor olabilir ben acayip yaramaz bir oğlan büyüttüğüm için pedagog ları mesken tutmuştum :) Geçtiğimiz 2 sene öncesine kadar tek çoçuğunmu var dediklerinde ilk tek ve son diyordum okadar yaramazdı yani inşllah iğleşir sakin hallerinede döner akıllı Küçük Çınar abi:)
Yok canim 1.5 yasinda ama 2 yas sendromuna erken girdi sanirim ama keske evde girseydi :) insallah canim insallah akilli bir abi olur yoksa dogum hediyesi huni isticem:)

Yok canim 1.5 yasinda ama 2 yas sendromuna erken girdi sanirim ama keske evde girseydi :) insallah canim insallah akilli bir abi olur yoksa dogum hediyesi huni isticem:)
Oyyy 1.5 yaşında ben erken diyordum oğlum iki yaşında desene bebek doğunca evler şenlik olacak :halay::halay:

Olur annesi senin için biraz zor olacak ama güzel böyle peşpeşe olması bende Allah nasip etsi bu fasulyeyi sağlıkla doğursam hemen peşine hamile kalmak isterim :)

Back
X