• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler kızlar.
8+6 günlük gebeyim.
Yoğun bir iştahsızlık yaşıyorum hiçbir şey yiyesim gelmiyor. Yemek için kendimi zorladığımda ise midem bulanıyor tiksiniyorum.
Sizlerde de oluyor mu? Nasıl baş ediyorsunuz?

canım aynı durumdayım
yalnız degılsın bı cok arkadasta aynı durumda:(

esım dıyorkı hayırlısıyla bebegımız dogar ınsallah tabı
sırf senın bu halın yuzunden baslka cocuk ıstemıyorm:(

Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar bebişlerimizi korusun. 6+4 te bebeginin kalp atisini duymayan arkadaş vardi. Bence baska doktora görün arkadaşim cihazi iyi degildir bide 2 hafta sonra gel demiş cok fazla normal degil 5.haftayi gectikten sonra kalp atisi duyulur 9.haftada cagirmiş gereksiz brkleyiş olacak bu hafta başkasina git bebisinin kalp atisini dinle arkadasim.

canım o benım
aynı doktora gıdıcem 10 gun ıcınde
eger yıne duyulmazsa baska doktora gıdecegım
kötu birsey dusunmek ıstemıyorum ama benım de aklımı kurcalıyor bu durum

Canim benim cok gecmis olsun insallah bebegin sıkıca tutunur kanaman bi an once kesilir oyle deme kimlerin ne kamasi olmusta masallah almislar yavrularini kucaklarina su an senin icin en zoru oglundan ayri kalmandir eminim Allah yardimcin olsun tez evine doner kavusursun yavruna insallah
ALLAH RAZI OLSUN CNM kanama durdu beş gün durdu leke dahı gelmedı beşinci gün leke oldu tekrar kalp atışını duydum 5+6 iken kısmet artık raporda bitti işe başladım RABBİME emanet artık.

ben de hamilelik takvimini değiştirdim doktorum 1 hafta gecikme olmuş deyince. Bebeği bu tarihe göre kontrol edeceklermiş bundan sonrasında 1 hafta geri düştüm :KK51:

hanımlar umarım herkes iyidir :anneadayı: çok nadir girebiliyorum buralara..zor günler geçiriyorum bulantılar,kusmalar,yorgun,bitkin...yanlızım birde gurbette annem olaydı iyiydi :) hepiniz duamdasınız

Canım benim hayırlı olsun bende aynı oldum bile bile de geldiler gebeliğmi 1 hafta yattım resmen bi takvim ekle bebğin kaç haftalık
Normalde 9 hafta icinde olmasi lazm gec dollenme olmis. 8+5 gunluk bugun :)

Benimde ilk gittiğimde 4 gün küçük çıktı değşltirmem gerekir mi

ben değiştirdim çünkü beklenen doğum tarihini de şimdiki büyüklüğe göre değiştirdi doktor

Bide ben hibor kan sulandirici kullanıyordum.bide coraspin. İğnyi daha kullanmana gerek yok dedi .

Kizlar bende agri gibi kramp gibi tam anlamlandiramadigim seyler oluyor cok olmasada rahatsiz ediyor :KK43: ayakta dik duramiyorum mesela belimi hafif kambur yapinca biraz daha iyi oluyor gibi.. bu agrilarin normal oldugunu biliyorum rahim buyudugu icinde olabilir bide gaz sancilari oluyormus bunlarin ikisini nasil ayirtediyoruz bilen varmi gaz sancisi nasil oluyor mesela???? Benimki uzanip ayaklarimi kendime cekince hafifliyor gibi :KK43:
Bence dinlenemediğin için canım malesef. Bende dün sabah oldu sağ bacağımda uzandım öğlene kadar geçti

Bide ben hibor kan sulandirici kullanıyordum.bide coraspin. İğnyi daha kullanmana gerek yok dedi .
Kan pıhtılaşması var sanırım?
Bu nasıl öğreniliyor arkadaşlar? Yani vakti geldiğinde dr istiyor mu tahlili? Eğer varsa önlemini almak gerek Allah korusun ciddi bir durum çünkü.

Back
X