• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar ikili teste gidecek olanlar var mı ilj bebişte yapmışlardı ama
Bence değiştirmeyin benm 3 gün gerideydi en son gittiğimde tam gününe gelmişti çok şükür geriden gelip yetisebiliyo:KK200:

Beni de 2 hafta sonra cagrmisti üniversite hastanesi ama fiyat sormadım :olamaz:
Dr tekrar 5 hafta sonra çağırdı beni daha bi haftası bile geçmedi ikinci bebiş ama niye böyle oldum ben yaaa

valla oyle dedı bende sok oldum , bızımkı gayet kendınden emın. ultragebelik dıye sıtesı var, ınstagramda falanda takıp edıp soru sorabılırsınız herseye cevap verıyor. Melih Atahan Güven adı.
Nerdesiniz Peki şehir olarak ben geleyim yoksa 20. Haftaya kadar meraktan çatliycam:)

kızlar göğüs ağrısı çeken var mı hala? Ben geceleri rahat uyuyamıyorum çok sızlıyolar. Ne zamana kadar devam edecek bilgisi olan var mı?

Türkiye ye geldiğimde Avrupa yakasında oluyorum ama sizi takipteyim siz öğrenirseniz bende giderim sizden tekrar yardım isteyebilirim numara ve adres için bide muayene ücretinide öğrenebilrimiyim:)
benim özel saglık sıgortam var ucret odemıyorum. ama normal ucretı 360 dıye bılıyorum

merhabalar, bende 8+1 deyim. benim aşırı hassas olup herşeye ağlamak gibi bir sıkıntım var sizlerde de çok oluyormu? bebeği üzücem diye korkuyorum:)

Inşallah duyariz
vajinal muayene de daha rahat goruluyor. benım doktorum dinletmedı kalp atısını sadece attıgını gorduk kontrollerdede oyle. 4 aylık olmadan dınletmıyormus, zararlı oldugunu soyledı. suan toplu ıgnenın ucu kadar kucuk dedı, ses dalgası bırden verıldıgınde kalp hastalıgına sebep olma ıhtımalı varmıs, bızde oyleyse dınlemeyelım dedık. onemlı olan onun saglıgı

Inşallah kuzum b2nim hayirlisiylan inşallah alalım da bu temaslar geçecek bana da hiç geçmiyor ya sanki çok zaman varmış gibi hem heyecanli hem endiseli annelik çok güzel bir duyguymus ❤
İnanırmısın geceleri sürekli uykumdan uyanıp ben hamileyim diyorum. İçimi saran hem korku hem mutluluk var. Bide keyifli günler gelince yaşıcağımız mutluluğu düşünsene. Alışverişe başlamak için sabırsınızlanıyorum:KK200:

İnsallah canim yaa :KK43: geçici bi durum diye moral veriyorum kendime :KK43:(
Sen içini ferah tut geçicidir. Çoğu gebe bu durumu yaşıyo. Ama mutlaka yat kalkma yatınca geçiyo. Birde çok sık banyo yapma. Ben duşsuz güne başlayamayan insan haftada en fazla 3kere giriyorum duşa. Duşa girdiğimde kanamam artıyordu

Bazen ömür boyu böyle yaşayacakmışım gibi hissediyorum. Açlıktan ölüyorum ve canım hiçbir şey istemiyor şunu yesem diye aklımdan geçiriyorum aklımdan geçirdiğim şeyden bile tiksiniyorum :KK43:
Ya bende de o duygu başladı sanki bundan sonra hayat hep bulantılar la geçicek. Çok açım ama hiç birşey yiyemiyorum. Yiyince kötü oluyorum yemeyince daha da kötü oluyorum. Gece bile uykumdan uyanıyorum kusmak için:kusmuk:

Teyzoşları benim minişime de yorum yapar mısınız 7+0 olduk bugün kalp atışlarını yine dinletmedi etkilenir dedi, bi sonraki randevuda dinletecekmiş, ama gösterdi nasıl attığını şükürler olsun.
(Karından ultrason)
Canım mahşallahh miniğimize emin ol dinletmemesi en güzeli bebeğinin sağlığı için. Maşallah sağlıkla büyüyosunuz. Sayende erkenden test yapıp gebeliğimi öğrenmiştim hatırlarsan:) bizde 6+1olduk

Back
X